Långhelg!

För många nu=) skönt. Men en annan ska jobba haha. Men igår var jag ledig, då hade vi Linda och Joel över på besök. Hade tänkt springa på dagen men vaknade upp med smärta under vänstra foten pga en blåsa jag fått i måndags när jag tränade. Men har ej haft ont av det men igår då så värkte det i hela foten så fort man satte ner den mot marken så det fick vara. Men en trevlig kväll hade vi. Grillade trots tråkigt väder. Vi bjöd först på fördrink; fruktvin med citron och sprite. Middagen blev marinerad kotlett, hasselbackspotatis, bearnaisesås, aioli och sallad. Till efterätt en jordgubbscheescake som faktiskt blev riktigt sommrig och god=) Kul med nya recept när det blir bra. Grabbarna drack öl men Lindis körde pga hennes stukade fot och jag skulle ändå upp och jobba tidigt i morse så vi höll oss naturella!! Men nästa helg när jag är ledig ska vi ses igen och kanske gå ut på stan. Sen åker de ju till USA och blir borta heeeela sommaren. Kommer kännas tomt, men en kul upplevelse för paret!

Jobbet idag har gått bra, förutom att jag hade rätt ont i min stackars fot men det fick gå. Köpte compeed plåster på apoteket när jag slutat så har satt på ett nu. Känns redan lite bättre. Ska cykla iväg och beställa pizza alldeles strax och hyra film. Blir nog paranormal activity. Men får se! Hört den ska va läskigt bra.
Ha en trevlig helg på er alla! Själv har jag ytterligare två dagspass på sjukan att se framemot;) Men sen ska jag inte vara där förän till sommaren igen!
CHEERS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0