Soligt i Halmstad!

Igår kväll träffade vi som sagt Linda och Joel. Lindis och jag tog oss en timmes promenad medans killarna kollade på film. Vi köpte med oss vegetarisk sushi på vägen hem. Sååå gott men ack så mätta vi blev! Beställde 10 bitar var men fick tydligen 12 men det märkte vi inte förän efteråt då vi tyckte vi var vääääldigt mätta;) Åt jordgubbar till efterätt. Grabbarna åt pizza från Verona och de verkade också mätta och belåtna. Mysig kväll! Gonna miss you this summer!!!!


Var ute och sprang innan idag, Malin hängde på så sprang vi 3km tillsammans sen tog jag ensam ett varv till så blev 6km idag. Känns gött=) Måste ju börja öka lite smått upp mot 10km nu. Ikväll ska jag ut och äta på Gastons med min gamla arbetskompis från Frennarp; Kerstin. Inte setts på över ett år så ska bli mycket trevligt! Senare på kvällen ska janne och hennes Sven möta upp oss och så ska vi gå vidare till någon pub och dricka lite drinkar. Börjar 13 imorgon. Skönt.
Nä nu ska vi ta och bege oss iväg här, ska ut till Eurostop bl.a och handla lite. Ha en trevlig dag gott folk! Hoppas vädret är lika fint som här;)


KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0