Flytt, jobb, vinterkyla

Imåndags kl 8 på morgonen kom Jesper med släp och bil till oss och vi påbörjade vår efterlängtade flytt. Höll på i 12h! Galet. Var helt slut sen. Det mesta är på plats men lite är kvar i gamla lgh som ska hämtas hit på lördag med hjälp av snälla Linda. Lite kvar att packa upp här i nya lgh med men inte så mkt. Lampor och gardinstänger måste köpas bl.a och lite julpynt. Matsalsbordet ska vi köpa på måndag! Ska bli nice. Ny säng blir det också men kanske nästa månad. Kul att inreda när man får större;)

I morgon är jag ledig, åker ner till Malmö då för ett besök hos Molly. Först ska jag till hennes salong och fixa håret. Hårförlängningen ska av och kanske ska klippa lugg och lägga i lite mörkare slingor, får se vad det blir. Sen ska vi hem till henne, ut och äta sen sover jag över där. Åker hem på lördag fm då ska jag som sagt flytta de sista sakerna och kanske flyttstäda lite. Janne jobbar hela helgen och kommer sova.

Nu är det inte långt till jul! Mysigt!

Hoppas allt är bra med er andra. Bilder från nya lyan kommer upp här när allt är i sin ordning;)

Helt slut idag efter att ha jobbat hela dagen. Å eftersom bilen inte vill starta har det blivit bussen i 2 dagar. Tog över 1h att ta sig hem idag:( väntan på bussen, byten och förseningar! Blä för kollektiv trafik. Men tur ändå att det finns.... Nu ska vi äta lite sen middag sen kanske njuta av årets första glögg om vi orkar!

KRAM


Kommentarer
Postat av: Heidi

Ska bli så kul att se nya lyan! :-D Lycka till med flytten o kom ihåg att det är du som pekar vart grejerna ska stå och Bror som ska lyfta dit dem!

2010-11-26 @ 08:19:49
Postat av: lovisa

usch jobbigt med vinterkyla:/

2010-11-26 @ 08:30:01
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0