Anna Skippers bröd

175 grader 2 st 1,5 liters form ca 100 min

5 dl Dinkel
2 dl Grahamsmjöl
3 dl Rågsikt
2,5 dl Fyrkornskross
1 dl Vetegroddar
1 tsk Salt
4 tsk Bikarbonat
5 msk Brödkryddor (valfritt, har bakat utan och blir även då supergott)
0,5 dl Sirap
1 liter Filmjölk
Bara att blanda allt i en bunke och röra om ordentligt, häll sedan upp i formarna och grädda i nedre delen av ugnen. Lätt som en plätt=)

Ett supergott, supernyttigt och super enkelt bröd att baka!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Låter välldigt gott! Tror jag ska testa o baka det im..Tack för tipset!

2010-09-18 @ 06:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0