Kärt skånebesök

Idag kom carro hit över dagen. 10.23 skulle jag hämta henne på stationen men tyvärr hade bilen bestämt sig för att inte starta idag så fick ringa carro och guida henne om vilken buss hon skulle ta. Som tur var fanns där en som gick rätt fort så 20min senare var hon här. Så irriterande bara! Vi åt lite brunch ihop; american pancakes, äggröra, frukt och veg bacon. Mätta och belåtna begav vi oss sedan till parkeringen på jakt efter någon som kunde hjälpa oss att ladda batteriet på bilen. Carro fick napp av en man i 50rs åldern som hjälpte oss så vi kunde köra till Tylösand på en härlig promenad i värmen=) Dock startade den inte igen när vi skulle hem. Men hade tur och fick tag i en annan man som kom körandes som stannade och hjälpte oss haha! Är nått fel med den där bilen ibland... men nu går den som vanligt. Skumt.

  

Satte oss ute på uteplatsen när vi kom hem och fikade lite. (har em sol här). Sen lagades fetaost paj till middag och sen vid 19.30 körde jag Carro till stationen igen då hennes tåg gick vid 20. Har varit en mycket trevlig och mysig dag! Blir alltid på bra humör när vi ses=) Alltid mycket skratt och galna historier!<3

Just nu duschar mannen i huset sen ska vi nog ta och kolla på en film. Måndag imorgon igen... inte klokt vad dagana går!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0