Söndag och grått idag igen

Så trist! Hade sett framemot en solig helg men icke. Igår blev det bröd och bullbak här hemma. Och jag slängde även ihop chokladmuffins. Kul å ha lite å göra ju. Tog oss en liten promenad innan dess med men kan tyvärr inte gå för långt längre... gör så ont i svanken och ljumskarna, speciellt på vänster sida. Å stödbältet hjälper inte direkt. Men men lite frisk luft skadar aldrig.

   

Idag ser vädret lika trist ut som igår:( Så blir kanske lite dammning idag och tvätt?! Får se vad dagen har att erbjuda. En liten promenad också. Janne lär väl vakna om någon timme eller så så man får lite sällskap. Fattar inte hur han kan sova så länge, men ja han är ju nattuggla. Mer än jag!

Såg föresten på film igårkväll; Winters bone. Var sådär. Såg Gränsen i veckan med och den var faktiskt bra. Läskigt med krig dock! Får se om det blir någon film idag också. Janne laddar hem för fullt så kollar vi i datan. Funkar helt ok.

Ha en trevlig söndag på er! Nästa vecka är det ju påsk=D Påskgodis, marsipan....mmmmm.=)


Kommentarer
Postat av: Pirjo

Va ni är duktiga att baka! Jag bakade oxå mkt då barnen var små, men nu har det blivit mindre o mindre bakning i detta hus.

Tråkigt att ni hade dålig väder i helgen; vi har haft jätte fint väder, upp till +19 i skuggan, men på natten är det fortsatt lite kyligt, bara några +grader.

Hoppas att bebisen tittar ut snart!

Ni får ringa så fort det är dags att ni åker in, även på natten, vill ju veta, hihi!!

Kram från oss!

2011-04-17 @ 22:29:39
Postat av: Hanna

Vi hadde oxå soligt i helgen:) Men annars så brukar ni väl alltid ha sol i Halmstad,så en grå helg nu å då skadar ju inte,då får du ju tid att baka oxå,hihi!Herregud vad mycket goda grejer du bakar,skulle önska jag oxå hadde lite intresse för att baka. Roligt i bland. I påsk ska Bjørn å Thilde laga vanilj bullar,mm ser fram emot det:) Hoppas erat påsk ägg tittar ut snart!Vi hörs!Kram

2011-04-18 @ 14:57:01
Postat av: Emma

Härligt med sol=) vi fick en hel dos idag=) Soligt i halmstad? nä tycker ofta här är gått och trist och blåsigt faktiskt. Men bakdagar är inte fel de heller! Mmm lät gott med vaniljbullar. Hoppas med "ägget" behagar komma snart. Kanske blir ett ägget 2 då? KRAM

2011-04-18 @ 20:21:04
Postat av: Hanna

haha,ja kanske janne överdriver lite på fejsboken då,skriver alltid att det är SOL:) Och ja,blir nog ägget 2 ,jag är nr 1,haha!

2011-04-20 @ 14:08:02
Postat av: Emma

ja det är möjligt att han gör det=) men nu har vi haft väldigt fint flera dagar, för varmt för en höggravid nästan. Ja du är och förblir nr 1 no worries=)

2011-04-22 @ 18:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0