Australien i bilder

Igår hoppade vi barnvagsnbion även om lillan sov gott hela natten med undantag mellan 2.30-3.30 då vi var uppe och åt. Sen somnade vi om. Men när klokan ringde vid 7 snarkade hon gott och jag var sjukt trött så nä vi struntade i det och åkte in till 11 istället och träffade mammorna för fika och prat på bibblan. Trevligt! Ny träff ska bestämmas inom kort. Hämtade även ut "barnens första bok" som jag skulle gjort för länge sen men glömt. En gåva från Halmstads bibliotek när man fått barn. Rim, ramsor och dikter. Kul. Tror den kommer bli poppis.



Senare på kvällen kom Malin hit och underhöll oss med berättelser och bilder från Australien. Så långt ifrån vår omgivning man kan komma känns det som. Turkost vatten, vita stränder, koalor, krocodiler, stora otäka ormar, kängurur osv. Hade velat dit någon gång=) Vi lagade soppa med gott bröd till och fikade efteråt på goda bullar Malin köpt med. Kul att ses igen, var ett bra tag sen nu!! Mathilda fick ett par jätte söta innetofflor av Malin med koaler på. Söta! Tack för igår kära Malle, ses nästa vecka igen! Då är det vår årliga julfika.=D Mycket fika i juletider.

  

Idag är det grått och trist ute. Men vi ska iallafall ta oss ut på en promenad lillan och jag. Janne sover då han jobbat. En natt kvar sen har han lite långledigt. Inte klokt att det snart är jul. Har dock ingen vidare julkänsla men det kommer nog. Om inte annat i Arvika där vi hoppas på snö!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0