Långledigt, Iphone och fika

Nu är ju mannen i huset långledig tills den 27 december. Så idag var vi i stan och gjorde lite ärenden. Sista julklapparna inhandlades och vi är nu även medlemmar i Iphone träsket. Janne ville så gärna ha en och Jesper hade stolt visat upp sin på jobbet och berättat om Telenors erbjudande om 2st för 398kr/månad och då får man ringa till 5st gratis, gratis surf osv. Jag är inte så mycket för teknik men ja jag gick med på det. Så nu får vi se hur det går att lära sig den. Jobbigt att lära sig nya mobiler! Känns som jag precis lärt mig min andra. Vi fick gratis skal till också, så valde ett plommonlila när jag tröttnar på den vita;) Efteråt gick vi inom Jenny&Joan och blev bjudna på god fika. Lämnade över Mathildas babysitter och babygym som hon ändå inte har någon användning av längre. Deras kommande bebis som beräknas anlända i februari kan behöva den mer. Var mysigt att ses=)



Imorgon är det 6mån fika för Josefine hos Aleksandra med några andra mammor. Trevligt! Ska även försöka mig på att jogga en tur innan. På onsdag kväll lämnar jag lill-fisen hemma med pappa och åker på julfika med Malin&Anna. Sen på torsdag packar vi forden och hämtar upp syster yster på stationen och kör mot Arvika. Har blivit mycket fika besök hit och dit på senaste. Tror vi ska tagga ner lite efter jul/nyår känner jag. Är så skönt att bara vara hemma. Men såklart är det kul att träffa folk och umgås också, speciellt när janne jobbar och sover hela dagarna. Får passa på nu när jag är ledig, det är ju nu man har tid å träffa folk. Annat blir det sen när jobbet kommer igång. Då kommer min lediga tid prioriteras till lilla familjen och lugnets vrå. Men kommer såklart inte glömma bort mina vänner!! Tar mig tid till er också såklart;) Dock blir det kanske inte lika ofta som det varit de senaste månaderna. Men så är det ju. När jag jobbar och står i kräver jag mycket vila och lugnt klimat när jag är ledig! Alla är vi olika.  

 
Gårdagens julklappar och 6månaderspresent-häst från moster Lina


Fick hem min föräldrar&barn tidning på posten idag som ska läsas ikväll. Kanon med en prenumeration på en vettig tidning. Tycker det står rätt mycket intressant och kul i den. Annars kan vissa tidningar va så trista. Fick ju den av Jannes lillasyster Jonna med familj när Mathilda fötts.=) Janne läser dem också faktiskt!



Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Jessica [ träning, hälsa och kökspyssel ]

hihi jag blev oxå med "ihpon" förra veckan. är ganska skoh, speciellt kunna mpbilblogga hihi :D



kolla in fotoappen - instagram. tar fina bilder :D

2011-12-19 @ 22:47:17
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0