Amerikanska pannkakor

blev det till frukost idag tillsammans med lite frukt. Mums! Dock fick jag äta ensam då mannen i huset sover fortfarande. Men ville inte väcka honom idag, då han ska ut med jobbet ikväll;)



Vi har haft en kille som ska tapetsera om i vår hall här i går, då spacklade han väggarna, och snart borde han komma och tapetsera. Alltid lite små jobbigt att vara hemma när här är annat folk som ska arbeta i ens lägenhet. Men ett måste. Har inte fått något jobb denna veckan ännu.... känns lite små stressigt! Bara jobbat 4 pass denna månaden än så länge. Har aldrig varit med om så här få tider, brukar alltid lösa sig men ser lite tomt ut för tillfället:S Tur att jag "snart" går på ledighet, även om det är en liten summa jag får då så vet jag iallafall vad jag får varje månad och en säker inkomst. Längtar tills den dagen då jag får långtidsvikariat eller fast tjänst. Såååå skönt.

I eftermiddag ska jag iväg och simma med malle. Ska bli skönt! Man blir så lätt i vatten. Har gått upp 10kg nu och det känns faktiskt. Speciellt på kvällarna. Å på kvällarna är lillen även som mest aktiv. Kickar för fullt när man försöker sova. Snart bara 3 mån kvar till BF. Inte klokt vad tiden går... Är en del som ska inhandlas också. Har skrivit en liten lista som jag ska köpa på Ge-Kås när jag och Linda ska dit. Blir kanske i mars någon gång. Men allt behöver man inte på en gång så tänker köpa det viktigaste/nödvändigaste. Vi har ju sån tur med att vi får låna bilbarnstol av jannes syster, babybjörn mm. Och av hans föräldrar får vi en barnvagn och spjälsäng.

Ha en trevlig tisdag gott folk! KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Heidi

Säg till om det är nåt speciellt ni behöver! Vi har ju det mesta! :-)

2011-01-18 @ 22:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0