Vårväder och IKEA

Idag började jag dagen med en liten promenad i det härliga vädret. Fick riktiga vårkänslor. Synd det bara är slutet av Januari... Vill ha vår NU.

Efter lunch körde vi till Helsingborg och IKEA. Skulle byta madrassen som vi var där med förra veckan, sen köpte vi två vita hyllor till hallen med och ett rullbord till köket. Fick allt gratis. Fick ett tillgodokvitto på madrassen men så fick vi massa rabatt på vårt IKEA family kort tydligen så har 170kr tillgodo på kortet och behövde inte betala något. Vi fattade inget men kassörskan sa det stämde så bara tacka å ta emot=)

Var inne en sväng på Väla med och käkade. Köpte bl.a färg på Clas Ohlson som jag målat vår spegel med nu ikväll. På Jysk köpte vi en vit bänk med lådor till hallen, men när vi kom hem och skulle sätta ihop den såg vi att den var trasig. Så trist... får byta den efter helgen.

    

Imorgon åker vi då till Arvika. Så hörs här efter helgen! Hej svej!

Kommentarer
Postat av: Emma

Lät som en mysig dag=) Handlade ni något till skatten också kanske? Visst är det skoj o måla o fixa!! Ha en trevlig helg så kanske vi ses nästa vecka.. Kramen

2011-01-27 @ 10:41:44
URL: http://ammemmsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0