Denna helg....

Har vi haft besök av Mathildas farmor som jobbar i GBG ett litet tag till. Var fint väder igår så då var vi ute på promenad sen grillade vi på kvällen och åt jordgubbar med glass till efterätt. Var precis och lämnade av Pirjo vid österskans där bussen skulle ta henne tillbaka till Götet. Var trevligt med lite besök, och Mathilda verkade glad över att se sin farmor, som verkade imponerad av loppans sovvanor, blev minst 9h per natt även under helgen. Så skönt=) Sen att hon vaknar på morgonen och skiner som en sol. Inget skrik alls på morgnarna har vi här. Hon är bara glad men självklart äter hon när vi ger henne mat. Skriket kan komma senare under dagen, mest kvällar när hon plötsligt kommer på att hon är riktigt hungrig och maten inte kommer tillräckligt fort;) Ingen napp använder lillan heller. Har bara blivit så, för hon har inget behov av det och tycker inte om nappen heller. Men måste då säga att vi har det väldigt lätt med henne. Trodde faktiskt det skulle vara "tuffare" med bebis, mer skrik, gråt osv. Vi har väl bara haft en väldans tur antar jag och det är vi glada för<3

    

Idag lyser solen åter igen med sin frånvaro.... men blir en promenad senare idag. Annars tar vi nog det mest bara lugnt. Blir lite pyssel här hemma. Började med Mathidas album lite i helgen, tänkte fortsätta med det idag. Har ett som är hennes sen köpte vi ett rosa som är vårt där jag ska klippa och klistra i hop lite foton. Kul att pyssla när man har tid till det, som nu=)



Med risk för att låta tjatig, men kan inte få nog av Mathildis! Världens bästa unge<3



Kommentarer
Postat av: malin petersson

Åh vad söt hon är!!

2011-07-17 @ 22:27:37
Postat av: jonna

jätte söt. Jag minns Oscar sov oxå så bra fram till för ca 2 mnd sen. Nu har det blivit lite mer ostabilt. Men det är väl en period det oxå :-) Passa på att sov medans ni kan :-)

2011-07-19 @ 10:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0