Mathilda under vatten





Ser ju lite roligt ut=D

 
Diplom och 6mån present från Alma&Emma


Lite blandat

Igår var jag inne i stan först på lite snabba ärenden. Träd hade blåst omkull där inne så var mycket folk och jobbade med det. Köpte det jag skulle ha (bl.a lite dekoration till adventsljusstaken så den ser lite piffigare ut nu) sen körde jag hem igen. Janne stack vid 15 tiden med bussen till Fyllinge där det var lite "glögg träff" hos Marina innan julbordet de skulle på med jobbet. Kristina kom hit på besök efter jobbet. Vi åt frallor och pratade en massa om allt och inget. Bl.a kom vi fram till att vi kvinnor är några riktiga ältare och att män inte är av samma natur;) Kristina åkte hem igen runt 20 och då gick jag och Mathilda ut på en kvällspromenad. Sen hämtade vi upp en mätt och belåten janne vid galejan. Föresten så såg janne igår att det är två tänder på uppväxt i M:s underkäke. Kändes och vi såg dom med. KUL. Det förklarar nog hennes oroliga nätter på senaste och hennes matvägran för ett tag sen. Var säkert tandsprickningen då. Hon sover hela nätter nu igen men kan gny och gnälla lite så vi vaknar av det. Men går lite upp och ner förtillfället men så är det ju.

 

Idag då så sov vi till 11 ca. Åt frukost och så sen hade jag tänkt ta mig ut och jogga men kom på att jag ju har ont i vaderna fortfarande så vågade inte det riktigt. Fick ont för två gånger sen då jag joggade. Så nä har bestämt mig nu för att pausa med joggingen tills våren. Har ju joggat nu sen augusti 2ggr/veckan. Men ska köpa simkort istället snart tror jag sen ska jag skaffa gymkort efter jul/nyår. Blir nog på Actic. (Gamla nautilus.) Känns inte lönt å skaffa gymkort nu då det händer rätt mycket under december.

Har föresten fått en del finnar nu på senaste. Hade så fin hy under graviditeten men nu börjar de pluppa upp från ingenstans. Har väl aldrig haft särskilt mycket finnar eller problem men tråkigt när de kommer för de blir oftast så stora då och syns så mycket. Suck.

Tänkte på en sak igår, att så bra som jag mår nu sen vi fick Mathilda har jag inte mått på länge. Visst, jag får ju som vanligt mina pms svängar då mår jag inte bra, usch vad jag hatar det. Men är ju en gång i månaden så får väl gå. Vad ska man göra?! Då har inte janne det lätt alltid när jag blir så lättirriterad och ibland ledsen. Men överlag mår jag så himla mycket bättre. Inte för att jag mådde så himla dåligt innan direkt men är ju så när man jobbar mycket och har ett tungt jobb så tar det ju på psyket såklart. Så har väl alla människor det. Att vara glad alltid är det väl ingen som kan vara. Och alla har motgångar ibland. Och det perfekta livet finns tyvärr inte! Men man får göra det bästa av det helt enkelt. Och vi har det bra, vi tre i vår lilla familj. (4 med zorro såklart;)). Har man en sån fin solstråle i sitt liv så klarar man så mycket mer<3 I februari kommer jag tillbaka till jobbet. Kanske lite innan och provjobbar lite. Men i februari då är det dags igen på riktigt. Blandade känslor det där. Men det ska nog gå bra=).

Nu väntar jag på att Mathilda ska vakna från sin långa tupplur så vi kan gå ut på en liten runda. Lindis ringde för ett tag sen. Saknar dig vännen! Men vi ses snart, då det är dop för lilla Elin och då stannar vi över iallafall en natt i Jönköping. Ser vi framemot! Jag skulle åkt till Jönköping för någon vecka sen hade jag tänkt men gick ju inte för däcken...:S Men nu har vi nya och janne ska byta i veckan så man kan köra tryggt ner till Höör i helgen.

 

Tjngeling!


Kattens dag och första advent

Idag den 27 November är det kattens dag. Står i vår almanacka som vi köpte från kattfotens katthem förra året;) Så vi har utnämnt denna dag till Zorros födelsedag då vi inte riktigt vet när han är född. Så blev lite grattis sång för honom i morse och en sheba mat. Hurra hurra hurra.

 

Är ju även första advent idag. Stjärnan och ljusstakarna satte vi upp igår. Inte flera veckor innan som man sett vissa göra här omkring. Varför? Fyndade en adventsljusstake på ÖB i fredags för 19 kr(!). Hade velat ha en vit lite större som jag sett på maxi men denna var söt faktiskt och rött är ju julens färg. Ska bara köpa något att dekorera mossan med, kanske kanelstänger eller nått annat. Får se vad jag hittar. Första ljuset tänds ikväll.



Igår hade vi som sagt Natalie på besök. Åt god räkpaj, drack gott vin, kollade på så mycket bättre och åt hemma gjord tobleronemousse som dock blev lite för mycket då vi nästan åt upp en hel paj själva haha. Var en trevlig kväll. Mathilda fick en Bamse bok och en reflex elefant av snälla Natalie=)

  

Idag hade jag bestämt med Kinsi (tjejen som hängde på mig och joggade för ett tag sen.) att vi skulle jogga en tur idag, men då det ska blåsa storm och de varnat på tv så får det ställas in. Får bli en slappe dag delux idag. Hade tänkt baka saffransbullar men köpte aldrig ingredienser till det, tror jag ska baka i veckan istället eller efter nästa helg till lucia. Är ju ingen brådska direkt. Får se vad som hittas på idag.

 
Hämtade ut detta paket från Goboken igår till lillan. Aleksandra tipsade om det. Paketet är helt gratis sen får man köpa per månad om man vill, kostar runt 149kr. Då får man leksaker och böcker anpassade till barnets ålder. Är inget tvång att köpa varje månad heller. Hon älskar ju nya leksaker och tycker om när mamma läser för henne även om hon inte förstår. Men låter nog spännande=).

Föresten så har jag bestämt mig för att tona håret mellanblont istället om någon bryr sig;) Champagne toningen gav knappt någon skillnad alls. Så nä mörkare får det bli. Trivs i lite mörkare på hösten/vintern. Så får det bli slingor hos Mollan i Januari/februari istället.
Trevlig söndag på er! KRAM

<3




Lugna dagar

I dagarna som gått har det inte hänt så mycket. Lilla loppan är så gott som frisk nu, lite små snuvig bara men sover bra på nätterna igen och verkar kry. Skönt att det inte höll i sig längre. Men nu har hennes immunförsvar testats! Vi slapp bli smittade av henne iallafall. Skönt det men snart kommer det väl på en ändå. Vi var ute och gick en lång promenad igår alla tre, även i tisdags. Idag ska vi också ta oss en tur. Trist väder, regn och blåst. Jag som egentligen tänkt jogga idag med men ser inte lovande ut. Usch, vart försvann solen?
 
Bjussar på lite bilder från dagarna som gått, mest på sötnöten då som vanligt;) Hon förfyttar sig snabbt nu. Tog sin från lekfilten från sittande, till rygg till mage och fram till sittern härom dagen. Och det gick undan.

     

När Keno visas på tv ska det vara tysssssst så Mathilda hänger med;)

  

Imorgon ska vi frossa i pizza här hemma till idol. På lördag ska janne iväg på partaj i stan med försvaret. Så då har jag bjudit hit söta Natalie på middag. Två rätters med vin till maten. Ser vi framemot=). På söndag inget planerat, förutom lussebullsbak om jag inte gör det innan. Funderar på om det ska göras något julgodis iår, det årliga julbaket som jag och lilla syster brukar ha, men sällan allt äts upp av det vi gör. Så sött och mäktigt. Men kanske att vi ska göra och ta med till Arvika till jul. Får se. Gott är det ju och hör ju lite till julen. =)

Nä nu ska jag förbereda lite lunch här, blev en ordentlig sovmorgon idag så blev gröt rätt sent. Gjorde lax med potatis, morötter, dill och en gnutta peppar i igår till Mathilda. Mums sa hon som slukade allt med hull å hår. Tyckte lika mycket om torsk som jag gjorde för ett tag sen. Pappa janne ska göra spagetti och köttfärssås en dag snart. Vi gör en del själv men varvar faktiskt ibland med burkmat också, smidigt ibland när man inte fått tummarna loss. Men bäst är ju såklart att göra själv och blir ju några portioner när man gör som fryses in.  

Måste bara skriva om ett sms jag fick av min kära vän Carro förra veckan;

"Det knastrar inne i vårt skafferi. Kanske är möss! Det finns bara plats för en mus i detta hus!"


Tyckte det var lite kul=)

Hej svej ha en bra dag i det gråa! KRAM


Finns mycket fint!

 

Vill ha lite nya tekoppar!

Idag har jag joggat en tur. Annars har vi inte gjort så mycket då lillan fortfarande är lite förkyld. Handlat, tvättat ja sånt som nog inte är så intressant för er att läsa om;) Hade tänkt tona håret idag med min nya toning men tar det nästa gång. Beställde en toning från Grazette Sweden med champagne färg. Är en inpackning samtidigt. Färgen ska bli lite mörkare blond, lite ljusnougat eller rågblond vad jag förstått det. Så vi får se! Spännande. Och blir jag inte nöjd försvinner det ju efter 4-6 tvättar. Och blir jag nöjd använder jag den igen. Varar ett tag. 149kr tror jag den kostade.


Nu väntar sängen. Sov gott alla där ute!*

Hipp hipp hurra

Till Jonna som är 28 år idag!


Julkänsla!

Börjar komma smygandes and I love it! Jul är hela december för mig;) Med mysigt julpynt, tända ljus, varm glögg, saffransbullar, pepparkakor och allmänt mysigt. Har fixat några julklappar, men har lite kvar. Funderar på  vad lilla loppan ska få... ska nog till Ge-kås och julhandla lite så får se vad vi hittar för kul där. Nya leksaker uppskattar hon alltid. Till helgen ska jag slänga upp ljusstakar och stjärnor. Har sett att vissa redan gjort det men jag brukar vilja hålla på det tills första advent. =) Blir dock inga julstjärnor i krukorna iår då jag inte verkar kunna hålla liv i dem:/ så kör på en fin julgrupp istället och kanske någon hyasint.

Inget nytt här annars. Lillan är fortfarande väldigt förkyld. Dagarna är inga problem men de senaste två nätterna har varit jobbiga för henne. Vaknat ungefär var 3:e timme och varit ledsen. Fått ta upp henne, ge näsdroppar, lite att äta sen somnar hon igen. I går somnade hon ordentligt sen igen vid 9 på morgonen och sov till halv två!! (Jag vaknade kl 13. Ops!). I morse somnade hon halv fyra och sov till 10 så var lite bättre, vi var bara uppe två gånger i natt. Än har varken jag eller janne åkt på något men vi får se hur det blir med den saken... Inte lätt att vara så liten och förkyld inte. Tur hon äter som aldrig förr. Sen jag skrev inlägget om hennes lilla matvägran har hon börjat äta normalt igen. Så det är skönt. Tror inte det var någon tand, men borde ju dyka upp snart?! Hon är ju snart 7 månader.

Söndag idag... trist väder. Inte gjort så mycket. Vi var ute på en liten promenad innan idag för att lufta bort bacillerna. Är det inte idag som det här nya copycat singers börjar? Isåfall ska vi kolla på det sen tror jag=)

Ha det gott alla ni där ute! KRAM

 
För snart ett år sen hade vi precis flyttat in i lägenheten och jag hade mage och zorro stormtrivdes=) (och gör fortfarande givetvis.)


Förkylda stugan

eller iallafal förkyld Mathilda i nuläget. Men med alla de nysningar jag fått rakt i ansiktet under dagen så är nog sannolikheten rätt stor att jag med blir förkyld. Men är väl på tiden, var i januari sist vad jag kan komma ihåg. Har varit något två gånger mellan där men inte brytit ut så det räknar jag inte. Skönt iallafall att vi hållt oss friska så länge men förr eller senare kommer det ju. Och är bra att rensa ut systemet! Som tur är är vårt hjärta rätt pigg och glad men undrar nog vad som hänt med hennes täppta näsa. Och näsdropparna är inte roliga att få.

    

Nä nu ska jag dricka upp mitt te och bädda ner sessan bredvid mig i soffan, kolla på Hellenius show och mysa tills hon somnar. Älskade älskade barn. Du är mitt liv!<3 Nu längtar vi faktiskt tills tisdag också då janne går av sina pass och är ledig en heeeel vecka med oss. Då ska vi njuta.


Kan medela att chokladen är super god!=D Om man gillar mörk choklad.

Trevlig helg!


Winter Caramel

Tror denna ska köpas till helgen. Spanat på den ett tag så nu är det dags! Någon som testat?


Lite av varje


    

Idag dök vi ett nytt dyk då en simtränare släppte henne under vattnet och puttade på henne (kallas torpeden) och jag skulle fånga henne. Fotades samtidigt under vattnet. Kul! Lillan skötte det med bravur. Ser dock rolig ut under vattnet;) Var visst 2ggr kvar, jag som räknat fel.

God soppa igårkväll;



Tog krossade tomater, lite vatten, kokade det med buljong, basilika, vitlök lite salt&peppar. Slängde i lite grädde i slutet och toppade med riven ost. Vi hade vitlöksbröd till. Mums i höstkylan!

 
Älskade kisen och Mathilda som upptäckte idag att om hon vänder på de runda lådorna kan man spela trummor! Så söt!!<3

Bakning, promenad & jogging

Igår var vi ute på en lång promenad med Aleksandra och Josefine. Vi kan prata vi=) Allt från festvanor i tonåren till dagens situation. Börjar man bli gammal om man inte tycker det är så kul å festa längre? Väl hemma igen bakade jag müsli bröd á la Jessica. Mumsigt. Gjorde bullar av dom. Annars var det inte så mycket mer igår vad jag kan komma på! Allt det vardagliga.

Idag har jag och lill-fis varit ute på promenad i det fina vädret, busat och haft oss. Roligast av allt är när Zorro visar sig! Då skrattar hon för fullt och ännu mer om hon får klappa honom. En riktig djurälskare som sin mor;) (å far givetvis). När sen pappa janne vaknat och klivit upp tog jag mig ut på en joggingtur nermot Söndrum. Vid de första rödljusen kom en tjej fram till mig och sa att hon sprungit bakom mig en liten stund och frågade ifall hon fick göra mig sällskap då hon är ny i stan och inte hittar riktigt i området. Klart hon fick det, och med trevligt sällskap flöt 6.5km på som om ingenting. Ingen rekord tid då tempot blev lite långsammare men skönt att komma ut och känna flåset lite iallafall=). Kanske blir fler turer ihop. Har kollat på DH ikväll såklart och nu spanar jag lite på Karatefylla som janne skrattar åt. Lillan sover, har somnat vid 21 nu flera kvällar, hoppas det håller i sig;)

Imorgon blir det babysim, näst sista gången!! Redan. Nu är janne äntligen ledig två nätter, så pappa hänger på oss imorgon och simmar=).

Föresten hittade ett recept på min favoritmatblogg som jag ska baka till första advent.  Saffransbullar med mandelmassa. Mumms!

Tjingelingus!

<3Till er mina fina fina vänner. Ni vet vilka ni är och ni betyder guld<3 Tänk att man kan ha så många i ens liv som alltid finns där för en. Love you all!

Å givetvis <3 till min fina familj, i skåne och här hemma=) Känner mig lyckligt lottad.

Agree!


Httade denna på Heidis fb sida=)

Farsdag i bilder

         



<3

Lördag

Idag har jag och lillan tagit oss en promenad till flygstaden för lite handling på maxi. Dock började morgonen med gröt strejk! Knep igen munnen gjorde hon och vägrade äta!! Fick i henne lite lite ersättning men det var allt. Klockan var väl 10.30 då, sist hon åt var vid 6 i morse. (hon har börjat vakna nu runt 6 flera dagar nu, vissa har hon dock sovit hela.) När vi kom hem från handlingen åt vi lunch. Fick i henne det mesta men det med nöd och näppe. Har ätit små skvättar ersättning bara under dagen, inte velat ha mer. Men har varit glad, tjoat och tjimmat och lekt så verkar inte gått någon nöd på henne. Nu ikväll fick jag i henne halva portionen med gröt sen ersättning och nu sover hon gott. Har krånglat lite med matningen de senaste dagarna, äter inte med god aptit och så mycket som förut. Gröten är det mest krångel med, (och välling vägrar hon också nu) så ska skippa den på morgonen ett tag nu så får hon ersättning istället så får vi se. Lunchen är bäst. Dock gnäller hon och har sig vid måltiderna i sin stol. Men som sagt annars är hon på gott humör. Tand på G? Trots? Ska till BVC på måndag och hämta fler D-droppar så ska höra lite med Eivor då. Hon har även lite utslag på ögonlocken som blossar upp emellanåt.

Gjorde super god räkpaj ikväll efter tips från Jessica. Räkor, cremefraische, dill, kryddor och västerbottenost. Mumma!



Har även varit ute och joggat ikväll längs Tylösandsvägen. Efteråt tonade jag faktiskt mitt hår med denna,


Nr 8/3 Light blond natural gold

Blev nöjd med resultatet, lite guldigt, lite mörkare och utväxten tänker man inte på längre. Räcker 4-8 tvättar ca. Kanske köper om den igen eller så ska jag se vad salongerna i stan har, om de har något liknande fast i intensivtoning så det håller länge. Köpte denna på Beautynet.se. Ska även finnas hos frisörer. 

 

Vi saknar pappa janne här i stugan. Trist när det blir så mycket jobb.... speciellt när det är helg! 

Nu ska jag kolla vidare på "Dumpa honom" på 4:an, innan dess var det "Så mycket bättre" som gällde.
Imorgon blir det lugnt, en långpromenad och lite tvätt.

Tjingeling!

 

Canon 550D

är äntligen vår! Kom på posten igår:)

  

Intensivtoning?

Funderar på att testa en intensiv toning och fräscha upp mitt hår. Har inte råd att gå till frisören denna månad så tänkte testa budget istället;) måste väl bli ok eller?

Funderar på denna, beige/blond. Läst mycket bra om dessa toningar så ska nog testa. Det värsta som kan hända är ju att det blir gult eller för ljust..... Någon som har nått tips?
Eller ska jag tona i någon mörkare blond?

Green chai

brukar jag köpa under höst och vinter. Mumma! Smakar pepparkaka. Körde inom Maxi vid högskolan igår när jag varit på fika besök hos gravida Jonna. (Mycket trevligt btw och vi hade massor att prata om, länge sen sist.). Är bara på högskolans maxi jag sett detta teet, finns säkert på fler ställen men inte där vi brukar handla.




Skön sovställning!

  
Testar hoppgungan hon fick ärva utav Ellen=)

   

Nu ska jag göra lite american pancakes till kvällsmåltid. Pappa janne ska jobba åter igen så blir lite temys och mörk choklad för mamma Emma ikväll. Mathilda ska få gröt och kanske några majskrokar.;)

Hej svej!


Plus och minus

Vi kan börja med plus!

+ För babysim! Mathilda tycker det är så kul och undervattensfotograferingen idag gick bra=) Hon fick en liten kallsup och såg lite panikartad ut när hon kom upp men släppte snabbt.

+ För fina vänner! Malin besökte oss idag, nu ser vi inte henne på ca 3 veckor då de åker till Australien på lördag!! (Lite minus med men mest + för henne iaf;)) Pratade med fina Nina nyss också. Skönt att få prata av sig lite ibland.

- För dessa pengar!!! Är det något som får mig att må dåligt så är det pengar och dessa förbaskade utgifter när man inte vill ha dom!! Denna månaden ska vi betala tillbaka min skatt på några trevliga tusenlappar, byta framdäcken på bilen som plötsligt bestämt sig för att bli jätte slitna och betala min tandläkarräkning. :S Ja, jag vet vi sitter inte i sjön vi klarar oss ur detta men känns så himla tråkigt att allt hopar sig på en gång. Men så länge vi kan betala alla räkningar och inte är skuldsatta så är man väl nöjd men lite extra pengar till jul hade ju inte varit fel....

Ja det var en lite + och minus lista det;) Har en kvällspigg bebis här som somnat runt 23 den senaste veckan. Tänkte att när vi ställde om klockan skulle hon somna vid 20-21 istället för 21-22. Tji fick jag då hon hållt sig vaken till 23 varje kväll nu (utom igår då slocknade hon 21.). Men gör ju inget för hon sitter bara här med mig och skrattar och busar, men lite tidigare kvällar hade ändå inte skadat! Tror visst någon är lite fisig ikväll, smattrar i blöjan och luktar prutt i hela lägenheten hehe.

För övrigt mår vi jätte bra! How wonderful life is when you´re in the world...<3


  


Puss från oss



Stockholm

Huvudstaden har fått besök av oss i helgen. Åkte upp under torsdag em och kom hem igår natt. Då lilla Elin blivit lite sjuk blev det ingen Jönköpingsvistelse tors-fre och i går hann vi inte inom då vi kom senare från sthlm pga gps strul. I fredags sprang jag en tur runt lillsjön, vi hämtade Mathildas kusiner på dagis runt 13 sen tog vi tåget mot stan, te på NK skulle handlas=) Bästa tebutiken! Janne hängde med men tog sen pendeln till Mickes jobb där grabbarna bastade, drack öl och åt middag på O´Learys. Jag, Heidi och barnen kom hem efter några timmar i stan. Åt middag på woken i kungsängens centrum sen åkte vi hem, drack gott te, åt anananas, passionfrukt (som vi slog upp i Paulúns shoppingguide och blev genast nöjda med valet av frukt;)) åt dumle muffins som vi hade med från Mathildas lilla kalas, och mörk choklad. Satt i godan ro i soffan och kollade på en kass vampyrfilm när nyckeln plötsligt vreds om i dörren och två ädre män klev in efter 22 tiden. Då var de mätta, nöjda och belåtna och tyckte att nu hade de gjort stan hehe.

     
 

Lördagen spenderades ute i kungsängen. Fikade på Parsleys café som är sååå mysigt och de har så fina kläder, porslin som de säljer med. Heidi samlar på muggar där från Lot´s living. Funderar också på att köpa några/önska mig. Är så härliga färger! Å går å ha både till kaffe och te. På kvällen sen kom min fina Carro över på middag. (Bor ju i sthlm numera.) Lillan fick en fin bok av tant carro som hon nog kommer gilla=) Mycket prat, lite vin och god mat under kvällen. Micke gjorde även en god kladdkaka med mörkchoklad i till efterätt.

         

Söndagen blev det en liten promenad, sen åt vi lunch, packade forden och skulle köra mot Hägersten för att säga hej till Sara, Kim och deras lilla Ellen som snart blir 1år. 2h senare än vi tänkt pga gps fel, svordomar och dyl stod vi utanför deras lägenhet. Bjöds på te/kaffe och kakor. Stannade i 1,5h sen var vi tvugna att köra vidare. Mycket kul att ses, var så länge sen!! Hem kom vi vid halv ett i natt. Resan upp och ner gick över förväntan, så himla bra. Mathilda sov heeeeela tiden (och lekte lite med sin skallra) förutom när vi tog paus för att äta. Tog endast en paus både upp och ner så resa gick väldigt smidigt. 7,5h med paus är helt ok. Å skinit som en solstråle har bebben gjort hela helgen med. Älskade barn.<3


Som hon skrattade så fort hon såg Ellen. Helt galen! Samma sak med Noah och Anna i helgen. Barn är roliga!


Idag har jag varit ute och sprungit, snart ska mat lagas och sen står tvättning på schemat. Zorro verkar glad över att vi är hemma igen men han har blivit väl omhändertagen av snälla Aleksandra som passat upp honom med in och utsläpp, mat och skött om hans låda. =)

Ny vecka, får se vad den bjuder på! Hej så länge!

Mathilda 6 månader!

Idag kl 17.36 blev vår älskade tös 6 månader gammal. Vi firade lite med ett besök på BVC för 6 månaders kontroll hos läkaren. Allt såg fint ut och Mathilda Marie Erving väger nu 7795g och är 68cm lång. Fika blev det sen kl 12 idag. Några arbetskompisar/vänner kom över på fika och prat. Mathilda fick fin fina presenter som verkligen inte hade behövts!! Vid 16-tiden sen kom Malin&Anna också över på fika och hade en fin present med sig. Så snälla allihopa=)

       


Mathilda tackar å bockar; Jenny&Joan, Arvid&Maria, Hanna, Malin&Anna=)


Bra tips och vikthets

Vill ge ett bra tips till alla er som har lite narriga läppar nu i höstkylan. Hade jag förra veckan men efter ett bra tips som jag googlat fram blev bekymmret löst. Blanda honung och socker, skrubba på läpparna en minut ca. Skölj av och smörj in med olivolja. (Olivolja brukar jag faktiskt använda till läpparna och händerna när det är kallt ute. Kanon!)

Sitter här nu, kom hem från min joggingtur för ett tag sen och har precis ätit och dricker nu lite te. =) Mannen och bebisen i huset sov när jag kom hem och gör det ännu.<3 Man ser en hel del mammor vara ute och promenera med sina barnvagnar på vägen till och från galgberget. Kom att tänka på en artikel jag läste i någon tidning för ett tag sen om hur man skulle gå ner i vikt snabbast efter graviditet, en annan om hur Dr Åsa gått ner alla kilona på bara någon vecka osv. Visst, ska inte sticka under stol med att jag någon gång vill försöka väga samma som innan jag blev gravid men är inget jag tänker lägga som största prioritet i nuläget. Sägs att det brukar ta minst 9 mån att gå ner i vikt eller dubbelt så lång tid. Vi har fått världens underbaraste bebis till världen och det är såååå värt det även om jag sitter med några extra kilon på kroppen;) Min fokus är och kommer alltid vara på familjen sen Mathilda kom. Men träna 2ggr/veckan hoppas jag att jag alltid kommer kunna göra för att må bra psykiskt och fysiskt. Blir mycket piggare och gladare om jag får träna lite. Så gym kort ska skaffas i vinter hade jag tänkt. Ännu funkar joggingen bra. Tycker bara det är så synd att det skrivs så mycket om just det, tänk på alla de som inte kan få barn och som säkert mer än gärna lagt på sig en del för att få en bebis. Sen hör det ju till också, ingen kan väl bli gravid utan att gå upp något alls i vikt? Bara en tanke jag har. Är glad att jag och alla mina nära är friska och mår bra. That´s the most important!


Nä nu ska jag snart duscha sen börja baka inför imorgon. Janne var uppe kl 6 idag och bakade bullar haha. Galen! Han kunde inte sova mer vilket inte är likt honom. Trodde faktiskt att jag skulle hitta honom sovandes i soffan när jag, lillan och Zorro klev upp vid 10.30 men icke. Diskat hade han med gjort. Tur man har en händig karl<3.

Tjingeling från oss på Mosaikplatsen!

RSS 2.0