Bra tips och vikthets

Vill ge ett bra tips till alla er som har lite narriga läppar nu i höstkylan. Hade jag förra veckan men efter ett bra tips som jag googlat fram blev bekymmret löst. Blanda honung och socker, skrubba på läpparna en minut ca. Skölj av och smörj in med olivolja. (Olivolja brukar jag faktiskt använda till läpparna och händerna när det är kallt ute. Kanon!)

Sitter här nu, kom hem från min joggingtur för ett tag sen och har precis ätit och dricker nu lite te. =) Mannen och bebisen i huset sov när jag kom hem och gör det ännu.<3 Man ser en hel del mammor vara ute och promenera med sina barnvagnar på vägen till och från galgberget. Kom att tänka på en artikel jag läste i någon tidning för ett tag sen om hur man skulle gå ner i vikt snabbast efter graviditet, en annan om hur Dr Åsa gått ner alla kilona på bara någon vecka osv. Visst, ska inte sticka under stol med att jag någon gång vill försöka väga samma som innan jag blev gravid men är inget jag tänker lägga som största prioritet i nuläget. Sägs att det brukar ta minst 9 mån att gå ner i vikt eller dubbelt så lång tid. Vi har fått världens underbaraste bebis till världen och det är såååå värt det även om jag sitter med några extra kilon på kroppen;) Min fokus är och kommer alltid vara på familjen sen Mathilda kom. Men träna 2ggr/veckan hoppas jag att jag alltid kommer kunna göra för att må bra psykiskt och fysiskt. Blir mycket piggare och gladare om jag får träna lite. Så gym kort ska skaffas i vinter hade jag tänkt. Ännu funkar joggingen bra. Tycker bara det är så synd att det skrivs så mycket om just det, tänk på alla de som inte kan få barn och som säkert mer än gärna lagt på sig en del för att få en bebis. Sen hör det ju till också, ingen kan väl bli gravid utan att gå upp något alls i vikt? Bara en tanke jag har. Är glad att jag och alla mina nära är friska och mår bra. That´s the most important!


Nä nu ska jag snart duscha sen börja baka inför imorgon. Janne var uppe kl 6 idag och bakade bullar haha. Galen! Han kunde inte sova mer vilket inte är likt honom. Trodde faktiskt att jag skulle hitta honom sovandes i soffan när jag, lillan och Zorro klev upp vid 10.30 men icke. Diskat hade han med gjort. Tur man har en händig karl<3.

Tjingeling från oss på Mosaikplatsen!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag tycker oxå att det är mycket fokus på kropp efter en födsel. Visst; jag klagar kanske oxå lite på min lilla bullmage ibland, men tänker som dig. Att man ska ta vara på varje dag man har tillsammans, må bra och hålla sig frisk!

2011-11-03 @ 15:51:04
Postat av: Anonym

Sant Jonna=) Man har ju fått nått så mkt mer värdefullt i sitt liv. Trit å ödsla all energi på vikten då;) Hoppas ni mår bra. kram

2011-11-04 @ 11:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0