Lördag

Idag har jag och lillan tagit oss en promenad till flygstaden för lite handling på maxi. Dock började morgonen med gröt strejk! Knep igen munnen gjorde hon och vägrade äta!! Fick i henne lite lite ersättning men det var allt. Klockan var väl 10.30 då, sist hon åt var vid 6 i morse. (hon har börjat vakna nu runt 6 flera dagar nu, vissa har hon dock sovit hela.) När vi kom hem från handlingen åt vi lunch. Fick i henne det mesta men det med nöd och näppe. Har ätit små skvättar ersättning bara under dagen, inte velat ha mer. Men har varit glad, tjoat och tjimmat och lekt så verkar inte gått någon nöd på henne. Nu ikväll fick jag i henne halva portionen med gröt sen ersättning och nu sover hon gott. Har krånglat lite med matningen de senaste dagarna, äter inte med god aptit och så mycket som förut. Gröten är det mest krångel med, (och välling vägrar hon också nu) så ska skippa den på morgonen ett tag nu så får hon ersättning istället så får vi se. Lunchen är bäst. Dock gnäller hon och har sig vid måltiderna i sin stol. Men som sagt annars är hon på gott humör. Tand på G? Trots? Ska till BVC på måndag och hämta fler D-droppar så ska höra lite med Eivor då. Hon har även lite utslag på ögonlocken som blossar upp emellanåt.

Gjorde super god räkpaj ikväll efter tips från Jessica. Räkor, cremefraische, dill, kryddor och västerbottenost. Mumma!



Har även varit ute och joggat ikväll längs Tylösandsvägen. Efteråt tonade jag faktiskt mitt hår med denna,


Nr 8/3 Light blond natural gold

Blev nöjd med resultatet, lite guldigt, lite mörkare och utväxten tänker man inte på längre. Räcker 4-8 tvättar ca. Kanske köper om den igen eller så ska jag se vad salongerna i stan har, om de har något liknande fast i intensivtoning så det håller länge. Köpte denna på Beautynet.se. Ska även finnas hos frisörer. 

 

Vi saknar pappa janne här i stugan. Trist när det blir så mycket jobb.... speciellt när det är helg! 

Nu ska jag kolla vidare på "Dumpa honom" på 4:an, innan dess var det "Så mycket bättre" som gällde.
Imorgon blir det lugnt, en långpromenad och lite tvätt.

Tjingeling!

 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad fint hårt blev :):) TUMMEN UPP!



Gillade ni räkpajen? :)

2011-11-12 @ 22:05:50
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Farmor

Fin färg på håret!

Det kan vara en tand på gång, då brukar dom flesta bebisar "matstrejka" och många blir även lösa i magen. Hon kanske visar sin envisa oxe-personlighet, hihi! Vi oxar vet precis vad vi vill....

2011-11-13 @ 12:38:29
Postat av: Anonym

Tack båda=) Ska ta lite mörkare nästa gång. Räkpajen var mums Jessica=)

2011-11-14 @ 16:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0