Babysim&jogging

Babysimmet idag gick bra. Dyket fixade lillan galant. Men pappa janne fick göra det;) Nästa gång ska jag.

   

Efteråt körde vi till sjukhuset för att återlämna min kära pump! Känns lite konstigt att inte se den i soffan längre. Vi kom ändå rätt bra överens för det mesta jag och pumpen.



Nya badbyxor som vi beställt till Mathilda kom på posten idag. Körde med samma ställe som sist. Synd de inte hade kvar de hon har nu i större stl. Gillar dom=) Men dessa nya är med jätte söta.



Ikväll tog jag mig bort till galgberget och sprang 5:an. Så stolt över mig själv. Får jag ihop mina två dagar/vecka så är jag glad! Sprang 2-3min snabbare idag än sist.

 
Kul att smaska lite morotspuré. Imorgon byts det mot palsternacks puré. Vi har inte varit iväg ännu och köpt någon matstol, men ska göra det i slutet på månaden. Tills dess funkar babysittern. =) IKEA blir det sen.


Nu ska jag kolla lite på efterlyst sen kanske det blir en film innan John Blund kallar. Imorgon fm ska vi till mammagruppen. Hoppas sötnöten sover bättre inatt. I går kväll/natt skrek hon och var gnällig från 21-24. Sen när hon väl somnade så gnydde hon lite till och från i natt. Vi misstänkte magknip men vet ej. Gav henne lite massage på magen ikväll för att kanske få igång magen lite, inte bajjat nu på några dagar och brukar vara varannan dag ungefär. Men det kan ju vara vad som helst, man kan inte alltid vara en glad bebis=)

 Hej svej!




Kommentarer
Postat av: Farmor

Söta bilder! Kanske är det tänder på gång? Då brukar dom små liven vara lite gnälliga...eller lilla magen som krånglar? Hoppas hon sover gott i natt! Kramisar!

2011-09-14 @ 21:58:01
Postat av: Suomalainen poka

Inga tänder på gång...däremot bajsade hon rejält så nu är hon glad igen:=)

2011-09-14 @ 22:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0