En eftermiddag i Harplinge

Idag har vi varit ute i Harplinge hos fina Ida på lunch tillsammans med Maria&Arvid och Emma&Alma. Super mysigt och fint hus de köpt och renoverat! Man blir ju bara mer och mer "husköpsugen" ju fler hus man ser=) Men får bli ett hus att hyra för oss först. Som insatsen är nu kan vi ju bara glömma att köpa ett. I Jönköping finns många fina hus att hyra. Har man tur kan man ju hyrköpa också. Jobb söks i Jönköpning i nuläget. Får se om vi får napp även denna gång eller hur allt blir. Men försöker man inte så händer ju inget heller! Hade varit en bra stad för oss tror vi, lika nära till alla våra familjemedlemmar.

Åter till lunchen=) Bjöds på super god skaldjurspaj med sallad, sen äpplepaj med vaniljsås till efterätt. Prat om allt möjligt. Mathilda fick en fin present också av Ida. Supersöta strumpor och tre små badankor!

 

Nä nu har jag en missnöjd lill-fis här hos mig i soffan som jag måste ta hand om! Lite övertrött tror jag, blev ingen lång middagslur idag som hon brukar, då hon vägrade sova. För mycket att titta på. Sov en liten stund bara och en liten stund i bilen hem. då blir man lätt såhär när man heter Mathilda;) Man kan ju inte vara glad jämt.

Kram från oss!

Mathilda nytt!
Idag har lillan vänt sig från mage till rygg flera gånger och ser så nöjd ut=) Verkar även vilja börja krypa. (försöker som bara den när jag visar en leksak för henne en bit bort men hon kommer ingenstans än. ) Kul å se all utveckling som bara kommer pang bom.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Va kul att Mathilda har börjat vända sig, nu går resten bara av farten! Hon blir ju mer nyfiken på allt som händer och vill ta tag på saker hon ser, då gäller det bara att ta sig fram med "egen maskin", hihi! Synd att vi bor så långt ifrån varandra, hade vart kul o ses lite oftare, då hade man kunnat vara "med" i hennes utveckling. Men vi ses ju till jul iaf, kul! Kram!

2011-09-29 @ 22:58:17
Postat av: jessica

Köpte den på : http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=11563.



Billigast där vad jag kunde hitta :)

2011-09-30 @ 08:22:31
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Jonna

Stark tjej ni har!!

2011-09-30 @ 15:33:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0