Ny vecka, nya tag!

Besöket hos optikern gick bra. Bara vanlig årskontroll för linser. Gick inom H&M också och köpte en fleecejacka till Mathilda som hon kan ha nu när det är lite kallare ute. När vi kom hem åt vi båda två sen mötte vi upp Aleksandra och Josefin för en promenad nerom Grötvik. Trevligt=) Å härligt väder.

Nu sitter vi i soffan och lillan har precis ätit, först smakportioner och sen ersättning. Hon blev sur på mig när puréerna var slut. Har börjat med två nu istället för en. (fryser i iskuber) men får nog ta en eller två till hädanefter. Hur mycket kan man ge? De jag har nu är köpta, men ska börja göra eget när hon ätit upp det som är fryst. De köpta innehåller så mkt vatten och självklart går det lika lätt att göra. Var mest nyfiken på vad hon gillar och så först och potatis/majs är en favorit. Matglada tös!<3



Nu ska jag äta upp mitt lilla mellanmål som består av laktosfri medelhavsyoghurt, hackade mandlar, honung och hallon. (inspiration av Linda.) Smarrigt värre!



Sen när janne vaknat blir det tvätt och städ. Och ikväll även en film. Imorgon ska Mathildas kompis Alma firas då hon blir 6månader!

Bye bye solong!

Kommentarer
Postat av: Hanna

gulliga små pure`hjärtan:)

2011-09-25 @ 20:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0