11 månader +

Natten på jobbet gick bra. Men vid 3-4 höll jag på att somna, var sjukt trött!! Men blev avbytt då så fick dricka lite te och röra på mig sen gick det bättre igen. Man blir lite skraj när man jobbar inom sjukvården och får se olika diagnoser, sjukdomar i alla möjliga åldrar. Finns så mycket man kan åka på. Men så ska man givetvis inte tänka.

Innan påsk helgen hann ju vår lilla tösabit bli 11 månader. Inte klokt! Snart 1 år!!! Hon är så himla rolig, en riktig liten busunge. Två nya tänder har kommit också, en uppe och en tredje nere. Inte kontigt nätterna varit lite gnälliga på senaste. En liten bokmal är hon också alla redan. Som sin far=) Älskar att sitta och bläddra i sina böcker hur länge som helst. Tittar nogrannt gör hon också. Planerar för fullt för hennes lilla kalas som blir den 1 maj. Blir bara för familjen, tror inte det blir direkt för vänner och så. Hon förstår ju ändå inte all uppståndelse och kanske blir för mycket för lillan. Så blir ett litet kalas bara.

Till helgen jobbar janne och då kommer Linda och Elin och umgås med oss!! Ska bli såååå kul. Hoppas denna gången artar sig bättre;). När vi var i Jönköping sist blev ju Mathilda sjuk och grät hela natten pga öronen. På fredag ska vi även träffa Aleksandra och Josefine och busa lite=). Får passa på när man är ledig. Alltid annars när vi bestämt att ses har jag fått jobba istället.


Mina små bebisar<3



Presenter av Hanna,Björn och Thilde. Lite smått och gott. Allt syns inte på bilden!

Vi fick låna en större bilbarnstol av Jonna&Michael när de var här. Mathilda njuter av att kunna sitta och tittat ut!=) Körde och handlade idag och det var poppis!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Ja, tänk att tiden går så fort, snart ett år sen den lilla busungen kom till världren! Minns då vi satt spända i köket och väntade på besked som till slut kom! Hade vart kul o fira hennes första födelsedag, men tyvärr, då är jag långt uppe i Boden; får fira henne en gång till då vi ses. Kram på er alla!

2012-04-09 @ 21:52:34
Postat av: Jessica

Åh mys flickan! Som hon växer och knakar och blir lika underbar som sina föräldrar :D

2012-04-11 @ 07:09:18
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: Jonna

Söt sovbild på Zorro och Mathilda :-)

2012-04-11 @ 15:13:29
Postat av: Jonna

mamma du kommenterar aldrig på min blogg! Jak har sur!

2012-04-11 @ 15:14:17
Postat av: Natalie

Vilken härlig bild på Mathilda och Zorro :)

Tänk att hon snart är 1 år :) Stor tjej!

Hoppas vi kan ses snart vännen. Kram

2012-04-11 @ 17:53:51
URL: http://hagerholt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pirjo; absolut får vi fira lillan när vi ses nästa gång=)



Å Natalie, hoppas vi kan ses snart=D

2012-04-12 @ 15:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0