6 tänder, check!

Vad har hänt sen sist? Nätterna har varit lite jobbiga här hemma på Mosaikplatsen med massa tänder på uppgång + en förkylning på det för stackarn. Men dagarna är det som vanligt glada miner=) Tur det! Idag har vi varit hos tandsköterskan på första kontrollen. Vi visste att hon har 4 tänder numera och en 5:e som snart är uppe men tydligen en 6:e på väg också. Hon slår på stort med en hel drös på en gång alltså. Tre uppe och tre nere. Snuttan! Inte konstigt det kan värka lite i munnen.



Under påskhelgen gick både elvispen sönder, micron och dörrhandtaget till toaletten. Tre saker på en gång. Så en ny micro beställdes och hämtades idag. Elvispen hade vi en till av så det ordnade sig och dörren ska hfab komma hit och fixa.



I går kom det ju tsunami varning i Thailand där Hanna, Björn, Thilde och Björns föräldrar befann sig. Som tur är så gick allt bra med ett varningssystem som kom i tid så alla blev evakuerade till högre höjder.... läskigt det där.

Annars har jag med gått och blivit förkyld här. Mår ändå ok men känns ju i kroppen. Inte konstigt med en liten som hostar och nyser på en stup i kvarten;). Så blir nog inget besök i helgen från Jönköping då Elin precis blivit frisk från sin förkylning och inte har lust att åka på en till. Kanske att vi besöker Jenny,Joan och lilla Simon på lördag om vi mår bra, då Jenny sagt att vi är välkomna trots allt. Kul att hitta på något när karln i huset jobbar men typiskt att vi skulle bli förkylda när Linda och Elin äntligen skulle komma:(.

Var föresten hos doktorn igår och tog lite prover och dyl för min yrsel som blivit värre igen. Har haft yrsel till och från sen förlossningen men nu på senaste har den blivit värre så fick kolla upp det. De tog en genomkörare på kontroller och blodprover och svaren kommer i nästa vecka. Skönt att kolla upp det iallafall!

Har inte blivit så mycket jobb ännu denna månad, fått erbjudande om helgen givetvis när det inte går! Men hoppas jag får en hel del resterande dagar på månaden så man får ihop till en ok lön.... Brukar ju fixa sig men blir alltid en liten inre stress innan det är löst.

KRAM på er!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Åh mysigt massa mys ni har!

Förstår små stressen av att man måste ta tider för att få ihop lönen. Hoppas du kan få in foten på ett vik. så du kan koppla av lite och känna trygghet <3

2012-04-15 @ 20:08:44
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0