Det går mot jul

Vad har hänt sen jag skrev sist? I torsdags åkte jag tåget ner till Malmö för att bli fin i håret hos Molly. Kul att ses! Å åkte hem nöjd som alltid. Mollys salong använder nu bara ekologiska färger och produkter. Me like! Sen jobbade jag fre-sön. Fick vabba igår då lillan ännu inte är kry. Hostar och snorar och hade feber i helgen. Är nog vaccinationen som hon fick för lite mer än en vecka sen. Symptomen kommer efter en vecka tydligen. Janne kom hem tidigare från jobbet igår morse med då han blivit sjuk.
 
Idag har jag och Mathilda gått till Flygstaden och handlat julklapp till fröknarna på dagis och ost,kex och druvor till julfrukosten imorgon på jobbet. Dock ringde chefen när jag kom hem och frågade om jag kunde jobba kväll istället då en var sjuk. Spelar inte mig någon roll då Mathilda ska till ortopeden imorgon för bedömning av barnspecialist 10.40. Så det blev nästan bättre. Så nu sitter vi här och smaskar på brieost och kex. Mums!
 
Skulle egentligen träffat Kristina och Natalie på julfika idag, men valde att stanna hemma då jag har två sjuklingar. Natalie hade inte fått ledigt heller så får ta en dag snart istället. Synd!
 
Igår var janne och hans kompis och lämnade vår kära bil på verkstad. Skulle få den innan jul, hoppas på inte för dyr slant. :S Skulle egentligen tränat spinning imorgon efter jobbet men får bli träning tors,fre,lör denna veckan. Styrka, spinning och simmning. Hoppas få ihop det iallafall.
 
Om mindre än en vecka kommer tomten!! Hoho!

Kommentarer
Postat av: Hanna

God jul till er Emma!! Snart ses vi oxå, längtar! Hörde av Jonas att bilen fixats? Kram!!

2012-12-23 @ 19:45:39
Postat av: Natalie

Ja, vilken otur vi hade med vår fika. Kanske kan få in ngt nästa vecka istället? Hoppas att lilla tjejen är frisk och att ni haft en bra jul :) kram

2012-12-25 @ 13:36:35
URL: http://hagerholt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0