Mammaledighet slut!

Ja på torsdag när janne går av sitt sista nattpass är det pappaledighet för honom som gäller och jobb för mig. Har ju redan smygstartat men då drar det igång på riktigt. Janne ska ju jobba var 3:e helg men annars får jag jobba så mycket jag får. Iallafall nu i början. Mammaledigheten har varit det allra bästa som jag varit med om. Fått vara hemma med världens underbaraste tös, se henne utvecklas, mysa, busa, skratta, vi har sovit uuuuuuut. Kan ju säga att jag är såååå utvilad efter dessa 10 månader hemma. Trodde jag inte innan då man bara hört motsatsen. Nä kort sagt det har varit en underbar tid. Hade gärna varit hemma längre men självklart ska Mathildas pappa också få vara hemma med henne. Som han längtat=).

Igår jobbade jag på 51:an, gick en tur på galgberget efteråt. Körde sen hem, mös med Mathilda, duschade, skickade janne i säng ett par timmar då han ju skulle jobba. Efter 18 ringde Malin&Anna på dörren, det var dags för tacos. Å gott blev det! Malin hade även bakat mintchokladkladdkakor som vi njöt av till efterätt. Mycket gott! (Fast jag tyckte att vi inte skulle ha någon efterätt när det är mitt i veckan;)). Slog vad med syrran om att vi endast ska äta på lördagar..... Inspireras av Nina som klarar det vecka efter vecka. Hur svårt ska det vara?! Iallafall så ska ni få receptet som Malin hittat på PT Fias blogg.

http://baktokig.blogg.se/2012/january/mintkladdkakemuffins.html#comment

Under kvällen kom vi in på djupa frågor och diskussioner om liv och död som vi ofta gör. Usch! Nä man ska verkligen leva i nuet och ta hand om sig själv och de sina. Man vet aldrig vad som vänar runt hörnet.


 

Idag skiner solen och jag är ledig. Ska ta med Mathildis ut på en promenad när hon vaknat. Vaknade av mig själv vid 9 faktiskt och klev upp. Annars brukar jag alltid ligga kvar tills M vaknar.

Ha en bra dag ni alla! KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0