Weekend!

Tis-fre är och har det varit jobb för mig denna veckan. Har ett kvällspass ikväll på 52;an sen ska jag hålla lite helg. Blir Mån-ons på 53:an sen som det ser ut nu, kan ju bli mer dagar. Skönt att få ihop sina pass så man klarar sig även nästa månad!

Igår jobbade jag dag, gick en tur på galgberget när jag slutat och hade Malin som sällskap i luren=). På kvällen sen kollade vi på film efter "Revenge". Vi såg "Försvunnen", helt ok svensk film. Läskig. Tänk om man varit med om det... usch. Lillan har hostat och varit lite ledsen under natten så sömnen har inte varit kanon. Men så är det. Stackars liten. Hon vaknade vid 4 först i morse för blöjan hade läckt. Efter blöjbyte och pjamasbyte la vi henne mellan oss. Sen kl 8 igen av jobbig hosta men somnade sedan om efter lite vatten och vaknade nyss. <3



Fick ett samtal igår föresten från 51:an. De sa att jag skulle höra av mig snarast. Blev lite nervös. Tänkte ifall jag gjort något fel den gången jag var där och satt vak. Så gick över till dem eftersom jag var på grann avdelningen men det visade sig att de ville ha mig där i sommar. Kul! Å skönt att det inte var något allvarligt;) Men har redan satt upp mig på 53an på natten. Och är där jag vill vara känner jag eftersom jag kan rutiner och allt där bäst. Men roligt att gå runt på andra avdelningar med och lära sig annat. Är skönt att gå på timmar på ett sätt men sen hade jag velat ha tryggheten med att vara på ett ställe och ha schema. Men min tid kommer väl den med så småningom=).

Kanske ska ta mig ut på en liten promenad om en stund så man får lite luft i hjärnan.

Ha en trevlig helg gott folk!

Tjingeling!


Mathilda spanade så nyfiket på mitt fat med melon igår kväll så hon fick också smaka. Ojojoj vad gott! Rispade/bet av små bitar med sina två tänder och sög i sig saft. Hela klyftan åts upp. Hehe sötnosen vår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0