Mello, Malin och rytmik!

Ny vecka. Känns som en vanlig mening på en måndag;)

Idag har vi varit på babyrytmik på stadsbilbioteket. La undan biljetter i helgen. Fick ett infall och kände att nu måste vi testa det, har inte blivit av innan. Och visste att jag hade fm ledigt. Em visade det sig med, men fick jobb imorgon på dagen. Rytmiken började kl 13. Det sjöngs låtar, spelades instrument, dansades ja allt man kan tänka sig. Så kul=). Som vårt lilla hjärta skrattade på sista momentet när man sprang runt till musik och plötsligt stannade in. Måste göras fler gånger. Men nästa projekt är att följa med janne och lillan på öppnaförskolan här ute och kolla läget. Kanske på onsdag om jag inte får jobb. (Vilket jag i och för sig hoppas på). Efter rytmiken tog vi en god fika på Skånskan. M somnade till, var så trött efter all lek. Var även några ärenden på stan, köpte lite födelsedags presenter, en ny primer till mig och te på köpmansgården. Köpte green heights denna gång efter att ha smakat hos Malin. Super gott te med smak av citrus och tranbär bl.a. Är godare än det låter, friskt men ändå lite sött.

  

I helgen då. Ja i lördags var jag och M ute på en lång promenad med lunch för henne i solen. Gick först till Ica Söndrum och köpte med lite lunch på burk sen gick vi nerom grötvik. Var ute i närmre 2h. Härligt! När vi kom hem blev det lite storstädning sen tvättning och på kvällen kollade vi på melodifestivalen när pappa dragit till jobbet. Kul tyckte lillan som speciellt tjoade till Youngblood. Det ska börjas tidigt;).
Igår var vi hemma hos Malin&Marcus på fika, bus och promenad. När vi kom hem senare på em/kväll och janne vaknat ur sin "koma" kollade vi på film "Fröken Smillas känsla för snö". Helt ok. Blivit mycket filmtittande på senaste men går ju inte så mycket på tv nuförtiden. Hade egentligen tänkt köra till gymmet igår men har fått ont i axlar/nacke igen och fick huvudvärk pga det så det fick vara. Men ska träna imorgon efter jobbet tänkte jag för känns lite bättre idag efter jannes massage igår och spikmattan.

 
Mat i solen och tokdiggar till youngblood=)

Ja, annars är det inget nytt som hänt. Lite tråkigheter på jannes jobb bara med pengar involverade. Så knäppt system på det där stället. (kommunen). Går inte in ingående på det för är så jobbigt å förklara, men blir lite mer utgifter de närmsta månaderna för oss. Men "hey" vi råkar alltid ut för sånt så borde inte bli förvånad. Dåligt system dock. Varför erbjuda heltid när det ändå inte går att få ihop liksom!? Suck. Tacka vet jag landstinget.

Nu ska jag snart ta med fröken på en promenix. Janne var lite trött och gick å la sig en stund och tror ändå inte han är så jätte sugen på att gå ut något mer idag. Rytmiken tog kanske mest på honom;).

Hoppas ni mår bra där ute! Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Emma

Visst är det skoj med rytmik!! Vi var på den på fm för barn 6-12 månader.. Får se till att gå tillsammans ngn gång! Kram

2012-03-05 @ 19:03:47
URL: http://ammemmsan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh vad massa mys ni har :):)

2012-03-08 @ 07:09:45
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0