Regn, rusk och ingen sömn

Igår cyklade jag i regn och rusk för att simma en stund innan jobbet som började kl 14. Glömde regnbyxorna hemma och halvvägs dit kom spöregnet och jag var plaskblöt! Tur man sen inte har egna kläder på jobbet så jag fick torra kläder på mig.
 
I natt sov inte lillfisen mycket. Gnäll, magknip, gråt om vartannat. Så blev inget dagis idag och jag stannade hemma med henne. Utan sömn funkar man inte. Janne stack vid halv åtta, då somnade vi lite och sov till 10.30. Men sen bajjade hon när vi kommit upp och då var det bra igen. Så vi har storhandlat och städat i hemmet. Skulle gått till lekplatsen med Aleksandra&Josefine men givetvis började det regna då och regnar som bara den fortfarande. Ger det ett nytt försök imorgon.
 
 
Mammas hjälpreda hjälper till att packa upp<3
 
Ny dammsugare kom på posten idag från Netonnet. Kanon bra!! (Redan testad givetvis).
 
Jag har hållt Mathilda vaken nu under dagen för att hon förhoppningsvis ska sova gott i natt, men nu ser jag att hon sitter i sin matstol och nickar med huvudet och slumrar till. Ska se om jag kan få henne i plurret en snabbis, hade behövts. Sen får hon lägga sig....Verkar dock blivit lite snuvig, hoppas inte det blir mer av det.
 
Sista dagen imorgon på inskolningen sen är det allvar som gäller!
 
KRAM
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

nice dammsugare:-) Och bra med en hjälpreda hemma! Får lära henne att dammsuga oxå,hihi!Hoppas dina kläder hadde torkat då du skulle hem?

2012-09-26 @ 21:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0