Sol & regn

Igår hade jag en ledig dag och solen sken. Malin kom hit vid 13 tiden då åkte vi längs kustvägen ut mot Göstas, en restaurang utmed havet och åt lunch. Janne sov då han jobbat några nätter. Efteråt tog vi oss ner till havet vid ett naturreservat där Malin varit innan. Mathilda badade och vi solade. Underbart väder! Sen avslutade vi vid Särdalskvarn på hemvägen där vi köpte lite te&saft och tog en fika. Jag fikade på pecannötscheescake som var super god! Mathilda fick en chokladboll som hon åt i ett nafs till Malins förvåning:) och Malin tog en smulpaj med sommarbär. + i kanten till Särdalskvarn som hade en liten lekhörna ute på gräset till barn. Där satt Mathilda och var nöjd! Hon blev lite väl busig inne i butiken ett tag så jag blev lite nervös att hon skulle välta hela stället;)
 
 
 
 
 
Idag är jag också ledig men nu vräker regnet ner. Fast det gör inget för då har jag passat på att tvätta och städa och så har vi storhandlat. Allt sånt som måste göras. Janne vilar lite nu då han ska jobba tre nätter till. Jag går på min natt 1 av 3 imorgon kväll. Då kommer pappa/morfar upp och ska passa lillan över helgen. Vi såg föresten en bra svensk film igår kväll jag och min Habib; "Bäste före". Se den!
 
 
 
Är så glad över min lilla familj. Även om vi ibland går varandra på nerverna och även om allt inte alltid är en dans på rosor så skulle jag inte byta detta livet mot något annat i hela världen.<3
 
"Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som  får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig  hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela  livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när  stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen  gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och  vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När  som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar  säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då  ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag."
 
-Sonja Aldén Du är allt"
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

2013-08-08 @ 22:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0