Mot friskare tider

I fredags var jag hos fabror doktor med Mathilda så hon fick en bra hostmedicin. Har hjälpt kanon på nätterna. Å så fint hon satt och blev undersökt. Även när doktorn tog en spatel i hennes mun för att titta ner i halsen. Mammas och pappas duktiga tjej<3.
 
Under lördagen var vi bjudna på kalas hos Andrée, janne jobbade tyvärr. Jag&Mathilda mötte upp pappa&Mona och körde dit tillsammans. Är i Åstorp, aldrig varit där förut med var lätt att hitta. Blev bjudna på smarrig smörgåstårta och morotkaka á la Lina. Vid 19 tiden begav vi oss hem och Mathilda somnade som en stock redan i bilen på väg hem.
 
I går (söndag) var vi ute och kollade på hästarna och lekte på lekparken. På kvällen beställdes pizza med räkor, tonisk och lök från bäckagårdskrogen! Mums!
 
Nu har janne sin lediga vecka så idag var vi och slängde massa skräp från flytten på soptippen, handlade på Maxi och var på Mio och beställde en soffa. Så nu är det gjort. Köpte en som dessutom var på rea, kan ju inte ha för stor i vårt vardagsrum men blir en sits större än den vi har nu + att det även är en divan utöver schäslongen. Blir nog bra. Mycket soffa för pengarna som försäljaren sa. Blir att man får köpa lite saker efterhand sen med framöver. Kul det med att ha framför sig=). Även om man ibland vill ha allt på en gång. Det tråkiga med soffan är dock att det är 8-10v leverans tid. Rätt länge men men. Den kommer i vår iallafall.
 
 
Nu i eftermiddags var Malin på besök. Vi fikade på frallor. Som vanligt åt vi så mycket så vi fick jäsa i soffan. Spelade lite spel mot varandra i mobilen haha. Bestämde mer om vår "dejt" om någon vecka, då det blir god mat och vin tillsammans med Anna. Ser vi framemot. Var sen ute och gick en timme. Får bli promenader när jag fortfarande är förkyld så vågar inte träna än. Men snart så;).
 
Imorgon blir det jobb igen, inskolning på UVA till på fredag. Sen på lördag styr vi vår kos mot Norge och hälsar på jannes fina systrar med familjer. Ska bli kul. Och denna gången måste vi ju komma fram;). Är dop på söndag med för lille Oliver.
 
Nu ska jag natta lillfisen sen ska vi kolla på film. En Irene Huss.
 
KRAM!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonna

Vi har exakt samma smak på möbler, alla bilder du lägger ut har vi här hemma. Soffan är nog exakt likadan, haha. Det ändå dumma med dom kuddarna är att dom tappar formen fort. För det är väl inte dun i dom?

2013-01-14 @ 23:48:15
Postat av: sv;

Haha ja det har vi nog då=) Ska bli kul att se ert hus i helgen=) nä var inte dun i dem. Hade dock hellre haft stora ryggkuddar istället men de sofforna var så mkt större å dyrare och då skulle det bara blivit en stor soffa och inget mer i vardagsrummet haha.

2013-01-15 @ 13:05:34
Postat av: Jonna

Ska bli så kul att se er!

2013-01-15 @ 22:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0