På visit i Malmö

Igår styrde vi forden mot Malmö för att träffa Molly, Alex och deras 5v "gamla" bebis Ebba. Vi började med ett besök på Mollys salong där vi blev klippta alla tre och jag fick slingor. (Ja, Mathilda med hon fick en rosa slinga som hon pratar om lite då och då.) Var så roligt för Mathilda satte sig i frisörstolen direkt och ville bli klippt. Hon såg så stolt ut där hon satt. När jag sa till henne innan i veckan att vi ska hälsa på Molly så drog hon i sitt hår och visade att Molly är hon som klipper hennes hår haha. Hon är inte dum inte. Efteråt körde vi alla hem till Molly&Alex som bor i centrala Malmö. Blev bjudna på god mat och efterätt och hade en mysig stund. Blir inte för ofta man ses. Mathilda gjorde inget större väsen av sig utan sysselsatte sig med Ebbas babysitter (!) hela kvällen. Och Ebba var en söt liten nöjd bebis som inte heller gjorde mycket väsen av sig. Förstår inte varför folk hela tiden ska "varna" blivande föräldrar för skrikiga bebisar och säga att man inte får sova någonting när man får barn å blabla. Mathilda var världens lugnaste och nöjdaste bebis, sov och åt och skrattade. Vi kunde inte klaga på vår sömn direkt. Ebba verkar vara lika dan och Mathildas nya kusin Alexander också vad jag läst. Listan kan nog göras lång på sådana bebisar. Så tråkigt bara att folk ska hålla på. Man kan ju aldrig veta hur ens bebis blir men då får man ta det då. Dom är ju bara små en sån kort tid.
 
 
 

Idag blir det till att åka och storhandla och städa (igen). Inte klokt så fort det blir stökigt här hemma;). Knappt lönt å städa egentligen. Imorgon fm ska jag fika med Anna M sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Till helgen kommer Jannes kompis Danne från Sollefteå och hälsar på. 11 år sedan de sågs nu så blir kul för honom. Han stannar tills måndag. Och på tisdag börjar jag jobba igen!!! Ångest? JA. Hur kan det ha gått så fort? Vi har varit iväg lite grann men också bara varit hemma, slappat, sovit och ätit gott. Trodde 4 veckor skulle kännas längre...:( Men men har ju en bra arbetsplats så blir säkert bra när man kommer igång igen. Sen åker vi snart till Oslo för bröllopsfest, första helgen i augusti. Ska bli kul. Lite över ett halv år vi var där sist. (Innan dess något år.) Tiden går. Denna gången lämnar vi Mathilda i Helsingborg hos Lina&André sen tar vi bussen därifrån. Ska bli kul att få se lille Alexander med. :)
 
Nä nu ska jag ta ner vårt lilla busstroll från soffan så ska vi åka och handla alla tre. Blir lunchstopp på MAX först. Favorit hos far&dotter. :)
 
Hej svej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0