Tjejhelg!

I fredags lämnade vi pappa janne på flygplatsen (tänk vilken lyx att bo så nära flyget eg) då han åkte på grabbhelg i Sthlm. Efteråt hämtade vi upp maddis som kom med tåg och stannade över helgen. Det blev ost och vin på kvällen och massa prat. :) Lördagen blev en tur på stan, lite shopping, lunch och fika. Efter en powernap hemma tog vi oss sen en kvälls promenix innan lasagnen tillagades till middag, mums! Blev film och lösgodis sen när lillan somnat. Vi såg på "I give it a year". Den var bra. Kl 11 på söndag fm gick maddes tåg hem till Malmö igen. Var en super mysig helg med massa prat, skratt, planeringar för framtiden mm. Tänk att man har så fina vänner omkring sig. <3 Kärlek till er!
 
 
 
 
 
 
Jag fick super god choklad och gott te av maddis. Bilden på Mathilda på bussen då hon fick sitta på eget säte för första gången. Hon tjoade, tjimmade och skrattade som bara den. Helt överexalterad haha. Snuttan!
 
Malin kom inom igår kväll på te och scones som Mathilda bakat;). Blev även en rask promenad i regn och rusk och planer på ett träningspass ihop idag, så efter att janne plockats upp på flygplatsen åkte jag till actic i stan och körde ett pass med malle. Härligt! Lite sega kände vi oss dock men vi gjorde det. :)
 
 

Imorgon blir det ett extra pass på kära IVA. 7-16. Sen får det räcka med extra pass denna månad. Ska skriva upp mig på något extra varje månad framöver eftersom det är sjukdomstider. Så man garderar sig och inte förlorar för mycket pengar. Är ju snart julklappstider. Men inte säkert man behövs på jobb just då men man vet ju aldrig...
 
Fick föresten två goda teer av min janne som han köpt på Nk. Det ena avnjöts innan ikväll med smak av papaya och vanilj bl.a. Älskar te, är ju teernas tid nu på höst/vinter. =D
 
Nä nu ska jag hämta in tvätten sen blir det sängen så man orkar upp imorgon.... zzzzzz.
 
Puss&kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0