Sunny friday!

Ursäkta för lite uppehåll, har helt enkelt inte haft tid eller lust att skriva. Jag stannade en natt nere i Helsingborg hos syrran&Andrée efter begravningen. Vi satt uppe länge jag och syrran, sen dagen efter åkte vi in till stan och åt lunch&fikade. Mysigt. Körde hem sen på eftermiddagen till de mina. Vi hade ledigt 4 dagar ihop. Då skulle vi egentligen till Markaryd på älgsafari och på det mysiga caféet i skogen där. Men det regnade och hade sig så vi åkte och shoppade på stenalyckan istället;). Lite nya regnkläder till Mathilda, regnstövlar, arbetsskor till janne på Stadium Outlet, ny docka till Mathilda då hennes andra gått sönder. (som hon leker med den. Är en sån docka med babyskydd.) Sen på kvällen gjorde vi pizza. Minns faktiskt inte helt vad vi gjorde den regniga helgen men någon promenad blev det och filmtittande. Ibland är inte hjärnan med!
 
I veckan har janne börjat sitt nya jobb på sjukhuset och verkar trivas. Redan fått beröm av arbetskamraterna. :)
Jag har varit ledig i två dagar nu och ska jobba ikväll tom måndag dag. Igår var vi lediga tillsammans då gick vi en långpromenix nerom havet och köpte med oss bullar för att fika på nere vid hamnen. Tog te och kaffe med. Promenaden tog 2h sen stannade vi till ca 1h för fika och lek på lekplatsen nere vid grötvik. Underbart väder! Solen skiner idag med och jag tänkte ta mig ut på en liten promenad snart. Janne&Mathilda skulle ut och cykla lite sen.
 
 
 
 
Vi pratade igår om dagisplats, finns ett nattdagis i stan som tar emot barn i åldern 1-12 år för föräldrar som arbetar obekvämt. Man kan då ha kvar sitt hemdagis om man vill på dagtid men lämna sitt barn på det nattdagiset då man jobbar kväll, natt och helger. Hade ju underlättat mycket för oss då vi kunnat vara ledig så mycket mer ihop. Men kön är jätte lång tyvärr. Fast vi ska göra en ansökan i alla fall, vi är ju berättigade en plats. Vi har tänkt på det lite innan med men inte velat lämna dagiset hon går på nu, men det behöver man ju inte helt.:) Kan ju bara hoppas att det plats dyker upp inom inte allt för lång framtid.
 
Nä nu ska jag hoppa ur soffan här och göra lite nytta.
 
Kram och hej sålänge!
 

Kommentarer
Postat av: sissy

Mathilda har blivit så stor och fin :) <3

2013-09-07 @ 21:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0