Härligt vårväder!

Även idag har jag slappat till det. Sovit länge, diskat ytterst lite och kollat på tv. Våra bästa år är jag ju helt fast i.... fortfarande. 09.50 går reprisen sen gårdagen och 12.50 kommer ett nytt avsnitt varje vardag. Men blir så less på det samtidigt för händer ju inget!! Så utdragna scener så det är inte klokt. Men ändå kan jag inte låta bli att följa det när jag kan.... :S

Vid 15 tiden tog jag mig i kragen och gick ut i detta härliga vårvädret vi har haft nu i några dagar. Verkligen super skönt! Blev sugen på en massa saker under min promenad: grilla, baka mammas goda digistivekextårta med jordgubbar, mjukglass, picknick vid havet.... detta var bara några av sakerna som ploppade upp i mitt huvud. Men visst mår man mycket bättre av lite sol? Hoppas sommaren blir som en riktig svensk sommar ska vara i år!

Nu ska jag vila lite middag=) Åt precis quornfilé med klyftpotatis och blev proppmätt. Sen ska jag ner till gymmet lite senare och träna lite styrka och sola efteråt. Skönt med lite färg.

Chingeling!

image527
Jag och madde midsommar 2005 =)


Kommentarer
Postat av: Ewie

vilken härlig bild :D

2008-04-09 @ 17:35:27
URL: http://ewiiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0