Riktiga bitterf*ttor!

Haha som jag har skrattat idag=) kul man har på jobbet ibland. Har haft det ovanligt lugnt ikväll, så har hunnit sitta och prata lite ihop vi som jobbade. Kom in och pratade om en bok som heter bitterfittan som en sköterska hade med sig bland många andra böcker som hon ville ge bort....

Innan jobbet idag cyklade jag inom stan och Cubus och köpte en "skinn" jacka som jag såg där i veckan och blev så förtjust i. Så nu är den min!=)



Dagens lunch idag var riktigt god, gjorde en tonfisk röra med creme fraishe, rödlök, kapris och majonäs. Värmde pitabröd i ungen och sen hade jag sallad till.


På jobbet blev det pizza (igen). Andra pizzan för mig på bara några dagar, inte likt mig!!! Men ibland får det vara så. Alla skulle beställa och min matlåda lockade inte ikväll. Får ta den imorgon iställlet. Ska försöka springa på berget efter jag slutat med om jag orkar.


Blommorna jag fick av janne i veckan har slått ut så fint nu=)

Nä nu väntar sängen, ska upp tidigt imorgon igen. Natti natt!


Då har det dåliga vädret återvänt

Igår var jag på berget och sprang 8km under fm. Skönt. Känner mig så duktig=) sen vid 15 skulle jag upp dit igen fast på möte på sjukhuset. Eftersom det regnade latade jag mig med bilen dit så körde genom stan på vägen hem och hälsade på janne som stod vid stationen på marinfestivalen som börjat nu och försökte varva nya till hemvärnet. Väl hemma bestämde jag mig för att överraska min habib med varsin pizza från Verona tills han kom hem och glad blev han! Goda pizzor det där med färska ingredienser. Kollade även på snabba cash som inte var så bra som jag trott.



Gårdagens lunch för mig blev rester av potatissalladen sen onsdagens grillmiddag och två quorn korvar. Inte så tokigt!



Här regnar massor! Och vid 13 tiden idag tog vi vår lilla van och körde mot Biltema men det hade skett en stor trafikolycka på de stora vägarna så kom inte dit. Testade andra hållet med men lika dant där. Tre olyckor samtidigt! Körde runt i en timme tills vi ens kom hem!!! Sjukt. Så blev inget Biltema idag. Ska kanske ta mig till gymmet lite senare och köra lite kondition och situps. Kan kanske inte skada:P Mannen tar en tupplur nu då han går på och jobbar i kväll... Imorgon är det jobb för mig med på kvällen och dagen på söndag. Sen är jag ledig igen i tre dagar=D skönt att schemat nu är lite lyxigare än första perioden. På måndag ska vi förmodligen till Växjö, ska bli kul.

Trevlig helg kära bloggläsare!

Jobb och mys

Jobbet idag gick smidigt. Vi var 2 pers extra och var inte så mycket ringningar och så så det flöt på bra. Sprang en tur på berget när jag slutat. När jag sen kom hem fick jag en fin bukett blommor av janne!<3 Duschade sen körde vi till stan, köpte sushi och drog ner till stranden där vi avnjöt maten och köpte glass efteråt. Underbart väder! Kom hem bara för en stund sen.



Påvägen hem körde vi inom Maxi och fick bl.a med oss en ny blomma till vårt fönster. Rea på blommkrukor med. Suveränt! Hämtade även ut ett paket innan med från eleven.se. Clarins ansiktsrengöring + kräm och en hårinpackning från macadamia som är super bra!!! Finns även att köpa på feelunique.com men var slut i lager därför beställde jag från eleven istället. Kostade ungefär lika mkt ändå. Men clarins produkter var billigare.



Jobb imorgon igen 6.45-15.30. Måste säga att jag trivs väldigt bra på avd. Å tänk att jag kan gå själv och ta venprover och sånt! Hade jag inte trott om mig själv för några år sedan. Det som är så roligt med att jobba på sjukhus är att man lär sig nya saker nästan varje gång man är där och känner sig säkrare och säkrare på sin egen kompetens! Och all possitiv respons från patienter och personal gör att man trivs ännu mer=) Så tummen upp!

Nu ska jag göra mig i ordning sen blir det nog sängen och lite läsning. Är ledig på tors och fredag så imorgon kväll ska vi nog hyra film och hålla lite "helg" då vi båda jobbar lör-sön.

Cheers!

Vårt nya vrålåk!

Hämtades idag ute i Haverdal. Endast 3000kr kostade denna pärlan och den duger gott för oss just nu! Körde inom Flygstaden och handlade mat på Ica Maxi på vägen hem och Ö&B. Innan idag var jag på fotvård. Så nu har jag super fina fötter med=) Janne mötte upp mig i stan sen så köpte vi nya joggingskor till mig. (dyrt men nu fick jag hjälp i butiken så de ska vara bra. Är nog värt det i längden för mina fötter mår inte bra just nu av mina andra skor när jag är ute i spåret). Sen åt vi lunch på Harrys. Stor besvikelse och svin dyrt! Aldrig mer!

Imorgon jobbar jag igen, dags pass. Så blir rätt tidig kväll idag. Ska snart ta och äta lite här är vrålhungrig!

Lägger in lite bilder på köpet. Zorro gillade den nog=)


Jobb jobb

Slutade 15 idag, då stack jag och min kollega Natalie ut på berget och sprang en liten tur! Tog 4km idag bara, jobbat hela dagen utan rast då det varit fullt ös så vi tyckte det räckte=) Duktiga som tog oss ut i vilket fall.

Nu ikväll har jag och min habib ätit lite gott och kollat på tv. Men finns inte så mkt som vanligt på helger. Skulle hyrt film men de vi ville se var uthyrda både här och i stan:S (Snabba cash och nyaste Wallander). Så blir nog sängen snart skulle jag tro, är rätt trött. Ska lägga mig och läsa lite i min pocket bok "En shopaholics bekännelser". Har hälften kvar. Är lite senare än alla andra, men när jag tänkte beställa den för länge sen var den slut på adlibris å sen glömdes det bort. Men nu så;) Beställde även Mari Ljungsteds bok "den farliga leken" samtidigt då förra månaden. Ska bli spännande att ta sig an den med. Nä nu ska jag se hur det går för min karl där ute, han fick punka innan idag så håller på att fixa den nu!




Trevlig helg! =D


Emma dagen

har det varit idag=) Fått fina kort på posten av nära och kära och grattis sms. Blev american pancakes till lunch idag innan jobbet för att fira lite hehe. Namnsdagar firas ju i vår familj men blivit lite mindre nu när man är stor;) Men är lite kul, kommer vilja föra det vidare till mina egna barn i framtiden....


Annars har jag jobbat kväll idag, upp tidigt å på det imorgon igen. Å kväll på söndag sen är jag ledig på måndag.

Trevlig helg gott folk! Tjingeling!


Stranden och städ

Idag mötte jag Malin i stan så slog vi följe ner till östra stranden för lite sol och bad. Blåste dock en del så vi blev rätt sandiga. Stod ut i 2h ungefär sen gick vi upp och spelade lite minigolf! Jag vann för en gångsskull!=) När jag sen kom hem var janne uppe. Slängde ihop en pasta/feta sallad med nyköpt bröd till. Smakade inte fel! När janne sen cyklat till jobbet så började jag damma, dammsuga och plocka iordning lite. Som vanligt får jag mina ryck när det är kväll...



Föresten så har vi en lite svart mise här utanför oss som jamar och vill komma in. Hon/han har varit där sen i em då vi åt middag. Gav den lite vatten och lite mat(villket jag inte fick av janne men kunde inte låta bli) men kisen ville inte ha det. Bara komma in! Så vi sa att är den kvar imorgon så får vi ta den till katthemmet, kan ju tyvärr inte behålla han/henne=( Kanske är den chippad, isåfall kan de se det där.


Blåa bilder=)

Nu ska jag äta lite fil med müsli sen ska jag lägga mig och läsa lite. Blir styrka imorgon fm med Malin sen kanske jag och janne ska cykla till brottet och simma om han orkar när han vaknat!


Gött mos

Hej svej!
Nu har vi fått låna en dator av jannes arbetskompis adde tills vi kan köpa en ny! Så himla snällt=)

Har jobbat mån-tis och nu är jag ledig igen. Börjar bli ett lyxschema nu! Skönt. Skönt att ha haft de tuffa veckorna först för då är det gjort. Var dock helt slut igår när jag kom hem, sprang 8km på berget när jag slutat i denna värmen haha. Gick bra men somnade efter janne dragit till jobbet vid 21 på kvällen och sov 12h!!! Behövde nog det.

Har inga större planer för mina lediga dagar mer än lite träning och förhoppningsvis lite solning. Ta det lugnt helt enkelt. Ska träffa Malin idag, får se vad vi hittar på. Men lite simmning vid brottet och en picknick hade inte suttit fel. Är över 30grader ute idag.

Ha en bra dag! KRAM


Höörs visiten i bilder..


Lite ledighet!

Åkte ner till Höör idag, så sitter hos pappa nu. Är ledig i tre dagar, såååå gott. Dock jobbar min janne. Jag har jobbat alldeles för mkt på senaste känns det som. Men jag trivs, roligt att jobba med de andra sommarvikarierna.

Sååå... vad har hänt på senaste då! Förutom jobb och trevligt besök från carro så hade vi ju inbrott efter afterbeach premiären. När vi varit i stan på natten och kom hem hade några brytit upp vårt sidofönster i vardagsrummet och snott med sig vår dator, min jobb väska med glasögonen, id till sjukhuset, strandväska, allt mitt smink (!) jannes nyköpa klocka, min plånbok, Mollys arbetslaptop, hennes kamera, ett par acne pumps och Marcus mobil.....Inte så trevligt läge! Blev ledsen och chockad! Otäckt att någon varit och rotat i våra saker.... Skickade in alla intyg och papper till folksam förra veckan så nu väntar vi på svar därifrån vad vi får för ersättning. Kan ta upp till 4 veckor nu i semstertider så dem....:(

Nu ska jag och pappa snart gå till kyrkogården och vattna lite. Sen ikväll ska jag över till Lina och se hur hon har det.

Ha en riktigt trevlig helg! KRAM


Carro på besök 7-8 juli


Afterbeach på Tylösand 3 juli


Lite bloggtorka!

Pga att vi hade inbrott förra helgen och vi då inte har någon dator längre blir det ett litet uppehåll i min blogg=( men så fort vi fått dator igen ska jag uppdatera med alla roligheter som hänt + bilder=)

Ha det gott så länge! Puss!

RSS 2.0