Syster yster gästar Halmstaden

I fredags kväll kom syrran hit. Då åt vi middag och chips och godis till singing bee. Fick ett presentkort av Lina på gina tricot! 150kr som jag kan handla en tröja eller nått för. Så snäll<3 Somnade rätt tidigt var sjukt trött efter en lång skol dag och Lina efter att hon jobbat. Vid 10 på lördag fm körde vi sen till Ullared och Ge-kås. Shit vad mycket folk!! Fel helg att åka på när det varit löning såklart. Folk körde på en, trängdes och hade sig. När vi sen kom ut därifrån några timmar senare var man pank och helt slut i kropp och själ. Åt på burger king sen körde vi hem och packade upp våra grejjer och räknade på vad vi handlat för :S Lina slog på stort. Janne köpte lite kläder och sånt med som han behöver. Själv blev det ett regnställ och skolgrejjer. Blev dåligt med pengar denna månad,så får handla mer när vi ska dit innan jul igen=) Då slipper jag hyran på min lägenhet. Ska bli skönt. Jag som ville ha ett par nya stövlar denna månad, men ja det får bli nästa månads projekt då ju! Sen vid 21 igår kväll kom Jesper och Sara hit, Vi åt kräftor (eller Lina och janne åt, jag tyckte dom såg läskiga ut. Inte ätit kräftor sen man var liten) och drack vin, snapsade och hade oss. Jesper lärde oss en ny "lek" med kniv och gaffel och även en ny snapsvisa vi inte hört innan haha så ful den är. När man vaknade upp i "morse" satt den kvar i huvudet. "Balladen om Theobald Thor". Lina och jag har nynnat och sjungit på den hela dagen.... ej med vilje.



Idag så har vi inte gjort mycket. Var ute vid stranden i em och gick en liten runda. Sen åkte vi hem, lagade middag och ja mer har vi inte gjort. Janne sussar i soffan igen med zorro vid sin sida. Han ska iväg och jobba vid 21. I morgon har jag redovisning på cancerarbetet  så jag ka läsa igenom det några gånger för Lina sen, så man vet vad man ska prata om! Kommer att vara nervös...hatar sånt men måste ju göras....



Trevlig kväll!!

Målning och Ikea

I går när jag kom hem från skolan vid 17-tiden hade janne varit och hämtat färg till tapeterna. Vi fick pengar ifrån vår fond på hfab för att måla om så vi slapp betala det själv. Blev vita väggar och en grå fondvägg. Jag hjälpte till att måla en halv vägg igår bara, sen gjorde janne resten. =)

Idag kom Jesper och hämtade oss vid halv tio på morgonen. Vi körde till Helsingborg och IKEA. Köpte med oss en mörkgrå bäddsoffa med shäslong, soffbord, matta, fåtölj, byrå, barstolar och lite annat smått och gott. Allt är ihopsatt nu utom byrån som darling håller på med nu. Usch är så trött men vill inte lägga mig förän allt är klart. Lång dag i skolan imorgon. 8.30-15-40. Sen kommer det fint besök på kvällen, nämnligen lill sis herself. Ska bli kul!=) Blir lite myskvällar, kräftätning och att göra stan osäker;)

Nattinatti*

Congratulations

and celebrations!! Linda är 22 år idag. Stort grattis till dig gumman!!=)

Gratis makeup

Bli medlem här; http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=126727
gratis och få chans till presentkort på makeup.

Tipsad av myckelite.blogg.se

All we need is love



<3 De här två har verkligen funnit varandra <3

Sex and the city - The movie

Var riktigt, riktigt bra! Alla karaktärerna är så roliga på varsit vis. Vill se en uppföljare till =) Loved it. Linda hade bakat kladdkaka som vi åt friskt till filmen. Så gott. Men man åt ju så man mådde illa. Tur då att jag skulle gå hem, och snälla Linda och hunden jazza följde mig hem. Behövde verkligen luft och röra på mig, för magen stod åt alla håll.

Idag ska jag fortsätta med mitt arbete..... sen ska jag ut och gå en runda efter lunch, fylla på med syre är ett måste. Hoppas på att Linda vill hänga på. Så skönt nu när vi bor närmre, mycket lättare att ses då.

Tjingeling for now!



Ljudet från vågorna

Gick upp vid 9.30 idag, åt frukost sen började jag leta fakta till cancerarbetet som ska vara inne den 26. Tog mig en paus runt 13 då jag åt lite lunch; pastarullar med spenat och keso. Sen fortsatte jag mitt letande. När jag var helt slut i huvudet bestämde jag mig för att cykla till östra stranden och gå en runda. Var så skönt!! Ljudet från vågorna, solskenet och den friska luften..... fick ny energi.

Natt-jobbaren var vaken när jag kom hem igen, så då fikade vi på donuts, melon och the. Gott. Ska snart hoppa i duschen sen försöka leta lite mer fakta tror jag. Vid 20-tiden ska jag hem till Linda och Joel. Äta kladdkaka och kolla på "Sex and the city THE MOVIE".

Trevlig lördag på er!


Fredag fredag fredag

Underbart. Var en lång dag i skolan idag, med medicinsk grundkurs på fm och prov i stroke och demens. På em hade vi vård och omsorg. 15.40 slutade vi, och då skuttade jag glatt mot bussen. Var sjukt trött och var påväg mot huvudvärk kände jag. Men när jag kommit hem och ätit lite mellanmål och la mig och vilade 1h så mådde jag bättre sen. Invigde min nya höstjacka idag med. Den damp ner på posten för några veckor sedan men har inte använt den förän idag. Var inne på internet och spanade på den sen HM:s höstkatalog kom ut men velade hela tiden, tycker det är så dyrt med jackor! Kollade på en liknande redan förra året men var inte beredd att unna mig en då. Men nu så blev det av och jag trivs med den. Så fin! 598kr är egentligen inte dyrt för en jacka. Man vill väl ha allt gratis egentligen ;) Eller vara miljonär. Kanske helst det sistnämnda.

 Valde även mellan denna från Josefssons-------->

Men gillade färgen på Hm:s bättre. (Janne med, bra med manligt smakråd ibland.) Har bara svarta jackor så var inne på en grå och så blev fallet.

Har precis ätit varsin god pizza; Marinara med räkor, tonfisk och musslor. (- musslor på min, vågar inte äta dom små knastrande liven) Sen blev det även några bitar naturgodis för mig till efterätt och nu håller jag på med en kopp pepparmyntsthe. Blir en ensam kväll och natt idag, janne är i duschen nu sen ska han iväg och jobba. Tror jag ska hoppa in i duschen snart jag med och sen ska jag nog röjja lite bland alla mina kläder som flyttades hit i onsdags med Lindas hjälp. Skönt att ha allt här. Så blir det lite mindre att packa när själva flytten blir av. Var uppom lägenheten nu ikväll och hade fått ett brev om att besiktningen igår var godkänd. SKÖNT. Hade varit konstigt annars för den är faktiskt väldigt fin och välskött den lilla ettan. Så nu återstår att se om lägenheten får en ny ägare redan 1 oktober eller om det blir 1 december som det står på kontraktet.

Trevlig helg

En riktig höstdag

Idag har jag tränat styrka, och efteråt gick jag en runda med Linda och Jazza på galgberget. Så skönt. Men helt plötsligt hörde vi ett stort "dånande" och ut ur buskarna kom tre militärer springades i hjälmar och med packning på ryggen. Haha vi såg nog ut som två skrämda fågelungar! Trodde först att det var en älg.

När jag kom hem blev det stuvade macaroner med quronbullar till lunch. Var gott, har nog inte ätit stuvade macaroner på år och dar. Sen har jag försökt plugga lite. Prov i morgon ju. Men är helt slut i huvudet, inte lätt att få in all information då. Så tänkte ta mig en mat paus nu. Har middag i ugnen, sen ska jag ta tag i det här med stroke och demens igen. Skrev egna frågor nyss, brukar gå in lättare på det viset. Är sjukt godissugen med!!!! Jobbigt. Men ska försöka hålla mig tills helgen.

Vädret är förövrigt helt underbart; solsken och höstiga vindar. Mysigt. Ska inhandla massa nya ljus när vi ska till Ge-kås den 26. =)

Denna mage

När klockan ringde 6.30 imorse kände jag direkt att magkatarren kommit smygandes under natten. Hela magen var (och är) uppsvälld. Stressmage. Blir så trött på den!! Medicinen ville inte verka ordentligt, så meddelade läraren att jag uteblev från vård&omsorg på morgonen, men att jag skulle försöka ta mig till sjukhuset kl 13 då vi ska på studiebesök på microbiologen. Men magen är fortfarande inte bra så får snällt stanna hemma. Måste besöka Kerstins karl, kiropraktorn. Han sa han kunde hjälpa mig. Ska ta mig tid och råd så fort det går. Sen måste jag börja på yoga med. Tror det behövs... Fick förövrigt reda på idag att det blev högt betyg på de två proven jag skrev i måndags med! Känns kanon *stolt* Då blir man mer peppad på att fortsätta på den banan. 



http://se.strawberrynet.com/main.aspx?region=SE

Dessa produkter vill Emma ha; En hårinpackning som ska stimulera hårrötterna och öka blodcirkulationen (för tortt hår)och en lotion man tar i innan föning för mer volym. Kostar ca halva priset gemfört med i sverige. Ingen frakt och tullavgift på schampoo produkter. Så det är ju kanon=) Ska inhandlas när csn kommit. Tar ca 4-6 dagar att få hem det så går rätt fort. Bara ett tips!

Mr Music?

Blev inget step pass idag. Hade ingen större lust och var så trött. Trist att träna själv också! Längtar tills Linda ska börja på sats så vi kan börja träna ihop. Då är vi tre stycken så om inte en kan så kanske den andra kan... 

Väckte sömniga janne vid 18, då middagen var klar. Blev laxfilé i ugnen med kokt potatis, cremefraishe sås,  rårivna morötter och sallad. Lät inte fel va? Var det inte heller=) Passade på att läsa lite i skolboken medans maten fick en chans att smälta. Ringde även min kära fader och meddelade att telefonen nu är flyttad hit till janne och att jag behöver hans hjälp vid flyttningen iallafall. Får se när det blir, beror ju som sagt på den nya hyresgästen. Hoppas hoppas hoppas snart. Haha kunde knappt hålla mig för skratt nä jag pratade med pappa. Han påminnde mig om att det är viktigt att rengöra ugnen ordentligt, som han sagt innan med att jag måste dra fram spisen och dammsuga bakom också. Ok, helt blåst är jag inte så det förstod jag ju, men han skulle förtydliga detta ännu en gång. Och idag då kom han med en brilljant lösning på ugnsstädningen!

P: Sånt där skum man sputar in i ugnen borde ni köpa, Mr Music eller nått heter det.
E: Jaha, du menar mr muscle?
P: Ja, jo så heter det kanske. Men det är iallafall effeftivt och tar bort allt smuts. För du har väl inte varit så noga med att rengöra ugnen sen du flyttade dit?
E: Eeeeh nä två gånger kanske.
P: ok, ja men den skummen är iallafall bra så köp den. (upprepades väl sisådär 2 gånger till innan vi la på)


Mr music tycker jag var kul... det tillhör då att fader Jönsson inte är så bra på engelska, fast när vi var i Bulgarien 2004 pratade han på friskt med sin skånsk-engelska. Han kunde göra sig förstådd iallafall haha eller hur Lina?

Tog med janne ut på en promenad vid 20-tiden och så stannade vi till på maxi efteråt och köpte lite middagar och givetvis skummen som pappa predikade om, MR MUSCLE.  Så imorgon ska ugnen i min lilla lägenhet skina fint!

Nä, nu tror jag bestämt att en macka vill trilla ner i min mage innan duschning och säng!

Bye bye solong!



Nytt irritationsbjekt

dörren ut mot uteplatsen här får jag snart spel på! Den går ine att stänga!!!! Iallafall inte när jag försöker. Fick bråka med den igårkväll och tillsist fick jag igen den. Är dörrhandtaget som inte fattar att det ska böjas neråt...*morr* Man vill ju inte sova med öppen dörr heller, speciellt inte när man bor på första plan.

Just nu väntar jag på ugnspannkakan som gottar tills sig i ugnen, sen blir det lite "sova middag" och sen plugg och tänkte även hinna med ett step pass 17.30. I morgon kväll ska vi till andersberg och storstäda min lilla lägenhet. Är besiktning på den på torsdag. Hoppas allt blir godkänt! Så förhoppningsvis den nya tjejen kan ta lägenheten redan 1oktober. Hade varit skönt att bli av med den. Hyran kostar ju pengar! Å dom pengarna vill Emma ha till annat ;)

Nä kära vänner om man skulle ta och titta till sin lunch nu då. Ha en bra tisdag! kram till er alla


Prov och bodypump

Proven idag gick nog ok iallafall. Skönt att ha dom över. Gick lite på stan idag efter skolan, hittade givetvis massor!!! Men har inga pengar till att shoppa....men köpte ett träningslinne till janne, ett sånt som jag vet han velat ha. Var rea på stadium så kunde inte låta bli =) Vilade givetvis as usual när jag kom hem. Sen kl 19 var jag på gymmet och var med på ett bodypump pass. Var riktigt kul idag! Lite disco tema. Bra musik. När jag kom hem var det dags för darling att gå till jobbet så jag följde honom dit, skönt med en liten promenad på kvällen. Så nu sitter jag här vid datorn, ätit lite och kollat på tv. Ska ta och diska och hoppa i duschen nu (dock inte samtidigt haha) sen blir det sängen och några sidor i små citroner gula.

Nighty!

Not a sunny sunday!

Nope idag är det gråmulet ute. Lite trist men ska ändå sitta inne och plugga mestadels av dagen. Har två prov imorgon, det andra blev bakåtflyttat med pga nått studiebesök på onsdag. Så man har fått pluga en del i helgen, svårt att få in allt=( Stackars janne igår, var en riktig pms kärring! Sur, irriterad och sen blev jag ledsen. Inte lätt att vara kvinna. Men fick förklara för honom vad det var så han förstod att jag inte flippat ur helt. Idag mår jag bättre så hoppas att pluggandet och allt annat går bättre idag. Vi hämtade iallafall hit min hemtelefon igår så nu kan allt kärt folk äntligen få tag i mig och jag kan få tag i dom =)

Nu kom janne in med tvätten som han fixat med sen kl 7.....:S Ska gå och se om våra scones börjar bli färdiga i ugnen. Något får jag ju också bidra med till hushållet! idag!

Föresten i går hade zorro tagit in en fågel som låg död i hallen med utspridda fjädrar överallt. UTAN HUVUD. En söt liten blåmes eller något var det. Så det blev sanering av hela lägenheten typ. Är ju ännu mer hysterisk nu gällande bakterier när jag läst i boken att de sprids via damm också. Haha. Men men

Dags för sen frulle! Tjingelingus!

Addicted to love

Vet inte vad som är fel på mig, men vill bara vara med honom hela tiden. Jag menar vi tillbringar nästan 24 timmar om dygnet tillsammans för det mesta, så när han väl ska jobba borde det ju vara uppskattat med lite "egen tid"? haha men det kommer väl. När vi väl bor tillsammans. På riktigt. Vid 21 stack alltså janne till jobbet. Själv cyklade jag till MAXI då behövde handla lite. Köpe bl.a Liptons green tea selections. Testade grönt te med mint nyss. Det var verkligen gott=) Har blivit mycket te drickande på senaste. Speciellt på kvällarna, vilket i och för sig är dumt då jag springer på toa hela natten. Men men. Har mig själv att skylla.

Jaha.... annars borde jag ha pluggat idag men slappade till det. Var hemma vid 16.30, lång dag i skolan. Åt middag, sen somnade jag till och sov 1,5h. Men det behövdes! Sen kollade man på idol och ja nu sitter jag här. Har ett prov på måndag och ett på onsdag. Som tur är så är jag ledig i morgon och det är en kort dag i skolan på fredag så ska nog fixa det ändå. Fick tillbaka testet på cellen idag som vi skrev igår! Alla rätt! wohooo... Stolt över mig själv, hade ju bara en dag att läsa på det. Så nu vill man ju fortsätta på den banan..... ska göra mitt bästa.

Nä nu ska jag ta mig an disken, duscha och sen läsa igenom några sidor i medicinsk grundkurs så man får lite mindre dåligt samvete.

Bye bye!

Prov och träning

I måndags fick jag reda på att vi hade ett test på kapitlet om cellen i dag. Så det var bara hem och rå plugga som gällde efter lektionen. Janne förhörde mig sen. Skrev provet idag och det kändes faktiskt bra, så det är ju skönt.

Slutade 11.45 idag, tog bussen till janne och väl hemma lagde vi pasta med super god pasta sås...*mmmm* creme fraishe, buljong, rökt lax, paprika, lök, svamp och squash! Den är så god. Mätta och belåtna tog vi oss alla tre (zorro inräknat) en powenap. En timme tänkte jag. Två blev det. Åt ett litet mellanmål sen var det till att sätta sig på cykeln mot SATS och köra ett step pass. Var inte så motiverad till det men gud så skönt det känns nu efteråt. Tur jag cyklade dit. Är altid lite motigt att komma igång efter ett uppehåll. För mig iallafall. Shoppade med mig en gul vattenflaska hem! De hade kampanj på deras nya så kunde inte motstå!! Är ju aldrig fel att ha en extra. (39kr)

Ringde min älskade vän carro på vägen hem. Saknar dig verkligen här gumman! Hoppas vi ses snart<3


Nä nu vankas mat, darling har lagat ris och schnitzel (quornfilé till mig) och jag är hungrig som en varg just nu!!!


Söndagsmys med Linda

Klockan 16.30 hämtade Linda upp mig hos Janne. Vi körde till Eurostop och Willys för att handla ingridienser till en tomatsoppa med mozarella och grönsaker mmmm. Sen givetvis slank det ner både det ena och det andra onyttiga i korgen också. Man åt så man mådde illa. Åt hemma i min lilla lya, får passa på så länge den finns kvar för mig. Hoppas ju iof bli av med den ganska så snart. Blir dyrt att ha den när man nästan aldrig är där ändå. Efter massa skvallrande begav vi oss till MAXI och gick en sväng runt om kvarteren. Sen hämtade vi upp janne som varit och handlat där så körde snälla Linda oss hem. Så nu sitter man här. Ska gå och göra mig iordning för sängen när jag är klar med detta inlägg. Ska lägga mig och läsa lite i medicinsk grundkurs boken innan John Blund besöker mig. Lär väl ta ett tag, men måste ändra mina sovvanor. Är en riktig nattmänniska. 07.49 går bussen mot skolan imorgon....

Tack för ikväll gummsan! Var väldigt trevligt :-*


Lördag kväll

Ikväll blir det film tillsammans med mina två pojkar. Älsklingen kom hem i natt vid 2.30 från jobbet. Han blev sämre under kvällen igen och febern kom tillbaka så han fick gå hem. Vad är detta för envis förkylning man åkt på? Så nu ska janne få kurera sig ordentligt, blev sjukskrivning på resterande två nätter nu med.

Idag såg jag att vårt IKEA kort kommit på posten hemma i min lägenhet. Så nu kan vi bege oss dit och handla lite så fort vi blivit friska! Hittade färger på maxi i går med som vi ska måla om väggarna med. Kommer bli så niiiice =) Längtar. Var en sväng inom RUSTA idag med och köpte en ny klösbräda till min bebbe. Den andra har han av-verkat för länge sen, klös-pellen.

Jordin Sparks - Tattoo --------> http://www.youtube.com/watch?v=nyfY98PZkSQ


Old school

blir det för mig nu på tv 5. Har precis tryckt i mig en munk och naturgodis. Håller på med min kopp nypon te just nu! Janne gick till jobbet för en liten stund sedan så blir en ensam kväll. Lika dant i morgon. Men jag har ju zorro här. Just nu är han ute och utforskar området men han kommer nog snart igen. På söndag ska jag träffa Linda. Var ett tag sen nu när jag blev sjuk och allt. Hade ju tänkt göra tösen sällskap i veckan men ja det blev inte så. Mådde kasst när jag vaknade i morse så blev ingen skola idag heller. Är bättre nu men blir så less på detta. Får vila under helgen sen måste jag till skolan på måndag. Tur jag kunnat göra lite uppgifter och sånt iallafall. Janne var så snäll och renskrev alla mina uppgifter igår på datorn. Är så glad för honom så det är inte klokt. <3 Han är det bästa som hänt mig. Bättre kille kan jag inte hitta.

Och syrran min. Lillis luring. Hon skulle egentligen kommit hit denna helgen men så blev jag såklart sjuk!=( Men denna tös betyder också oerhört mycket för mig. Utan min lilla syster vore livet meningslöst. Lina min andra hälft! -Jag älskar dig. Glöm aldrig det.

Nu ska jag ägna mig åt tv:n. Och snart kommer jag väl svulla vidare också.

Tjingeling och trevlig helg!


Zorro har flyttat

Igår kväll tog vi oss ur "likvakan" på CKV 39 och gick till Andersberg för att hämta hit zorro. Så nu är älsklingen här!! Inget mer släppa in och ut kisen borta på "ghettot" utan här går han in och ut som han själv vill. Så skönt att ha honom här=)

Om en timme ca ska jag bege mig till vårdcentralen. Måste göra en hälsokontroll för att få gå ut på praktik sen om några veckor. Bokade tiden förra veckan så lika bra att gå dit. Mår lite bättre idag iallafall. Hoppas jag kan gå i skolan imorgon.


Not a good feeling

Usch hatar detta! Har legat deckad hela dagen nästan. Gick inte till skolan, mådde skit när jag vaknade! Feber och riktigt förkyld. *suck* Så blir till att vara hemma imorgon med. På torsdag har jag inget på schemat så blir till att plugga i sängen nu dessa dagarna så jag inte kommer för långt efter.

Hoppas allt är bra med er andra! Tack o hej för idag.

Gud vill nog inte att jag ska träna

Nu sitter man här och har åkt på en förkylning! Mår verkligen inte bra, så var lagom kul att gå i skolan 8.30-16, men det gick okej. Var mest lite föreläsningar och utdelning av datakoder osv. I morgon börjar kurserna, medicinsk grundkurs står på schemat. Får proppa i mig panodil och c-vitamin så jag orkar med morgondagen. Janne stackaren har också åkt på en förkylning och han ska iväg och jobba snart. Vem vet han kanske kommer hem i natt igen och gör mig sällskap? Trist att inte må bra :S

Nu ska jag fortsätta att kolla på outsiders. Det finns verkligen konstiga människor.....

En helg i Oslo

Ikväll kom vi hem från oslo. Har haft en mysig helg där med en del festligheter. I fredags var det inflyttningsfest hos Jonna oh Michael där vi också sov under helgen. Jätte fint stort hus har dom köpt. Festen pågick till sent på natten, efter 03.00 la vi oss. I lördags var alla så bakis, vissa mådde sämre än andra. Men jag, janne, Jonna, Michael och Jonas tog oss en tur in till stan för att kolla lite. Blev thaimat till lunch. På kvällen käkade vi pizza och choklad, sen la jag och Jonna oss innan 22. Sjukt trötta! Sen idag var det namndag för lilla Thilde Naomi. Massa god mat, man åt så man verkligen stod sig under hela bussresan och den tog 6h.=) Har varit en jätte trevlig helg, varit kul att träffa hela jannes familj och släkt. Dock har vi bränt hur mycket pengar som helst, men vi har liksom inte köpt nått speciellt mer än presenter och mat....

I morgon börjar skolan. 6.30 ska jag upp. Så nu är ledigheten slut för min del. Plugget nästa!

Lite foton från helgen.


RSS 2.0