Lite påskpynt

Skulle köpt gula tulpaner idag på torget men glömde bort det! Får köpa det i morgon istället innan jobbet! Lite påskkänsla får man ju ha, även om det bara är över så kort tid. =)

Fick ett påskägg från janne<3


En eftermiddag på stan

Stack och tränade styrka efter frukosten idag. Åt lunch när jag kom hem, duschade sen cyklade jag och janne in till stan och shoppade lite! Köpte sjalen som jag la upp på bloggen igår på H&M, ett armband, trosor, strumpor och ögonbrynsfärg. Sen köpte vi nya lampor på Claes Ohlson. (bilder nedan). Ska till IKEA nästa vecka och köpa ny svart tv bänk så då passar de lamporna bra! Ska även inom Väla då, har hyrt oss samma lilla minibil som när vi körde till Jönköping;) Mötte upp Linda och Joel efter shoppingturen och tog en fika på Sandy´s, ett nyöppnat fik i stan. Rätt billigt och super gott! Bestämde sen att vi ska ses ikväll och kolla på den nya Wallander, så snart ska vi cykla bort till dem! Trevligt trevligt! En mysig ledig dag alltså=)

Fick en jogging jacka på posten idag från Iform. Hade glömt att det var min premie! Perfekt=) (står dock som en riktig hösäck på bilden, men det är jackan som ska synas!!)

Middags-tips!

Pasta med halloumi och paprika

Ingredienser
Portioner: 4

300 g pasta
paprikor (gärna blandade färger)
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 dl fryst hackad persilja
salt och peppar
1 paket halloumi (250 g)
1 msk olivolja

Gör så här
1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. 
2. Dela, kärna ur och skär paprikor i strimlor. Skala och skär vitlöksklyftor i tunna skivor. Fräs paprika och vitlök i 2 msk olivolja i en stekpanna ca 5 minuter. Blanda i fryst hackad persilja mot slutet. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. 
3. Skär halloumi i 2–3 cm stora bitar. Stek halloumin runt om på hög värme i 1 msk olivolja 1–2 minuter, tills den fått fin färg. 
4. Häll av pastan och blanda med paprikafräset och den stekta osten. Krydda med salt och peppar.

Super gott och super enkelt!

Emma vill ha;

H&M (hoppas den finns ute i butik) Åhléns

Lite ledigt

Skönt. Även om det är ett bra och relativt lugnt jobb jag har på gruppboendet så tar det ändå på krafterna att inte vara hemma! Gick av imorse kl 10. Mötte upp janne utanför badhuset, vi hade tänkt simma 1km. Men tji fick vi då de tydligen inte öppnar förän kl 12 idag.... så det var bara att tänka om! Blev ombytta planer! Åkte och handlade på Willys och Ö&B istället och åt lunch på MAX. Kom hem för ett tag sen. Så nu ska vi vila lite sen tar vi simningen om ett par timmar istället=)
Zorro är så nyfiken alltid när vi handlat, sticker näsan i alla kassar för att se om han hittar något gott=) Fick lite tonfisk minsann!

Grattis pappa!!

53 år idag! =)




Myskväll på stan

Igår när jag slutat jobbet, var det bara att cykla hem om, byta kläder och fixa till sig lite, sen tog vi cyklarna mot Verona. Åt varsin super god pizza och drack vin och öl till. Vi var sååå mätta efteråt! Orkade ingen efterätt som jag tänkt.=) Efter ett par timmar gick vi in till stan för att hämta ut våra bio biljetter till shutter island, sen gick vi inom hemmakväll och köpte godis, chips och dricka. Vi fick plats längst bak uppe på balkongen i salongen. Var mysigt att gå på bio, länge sedan sist. Men filmen var inte så bra som vi förväntat oss. Lite skum...

Nu ska jag snart ut och gå en sväng, sen börjar jag jobba vid 15. När jag slutat imorgon kl 10 ska jag möta upp janne utanför sannarpsbadet så ska vi simma 1km. Skönt. Ha en bra dag! *

Earth hour

är det ju idag. Ska ni släcka ner?

Vi ska göra det här hemma innan vi cyklar till stan. Ska till restaurang Verona och äta sen på bio, ska se "shutter island". Hoppas den är bra! Trevlig lördag! KRAM

Fredag och löning!

Min första riktiga lön på ett bra tag=D me like. Synd man jobbar hela helgen bara och när det är fint väder och allt men så är det! Vi ska snart iväg till Ica Maxi och handla lite mat, sen ska jag iväg och jobba kl 15. Får ta storhandlingen nästa vecka. Annars är allt lugnt i denna stugan. Rensade bort lite folk från facebook igår. Folk som beter/betett sig illa är inga jag vill ha kontakt med så det var på tiden de rykte! Är så många som addar en också men som aldrig skriver... lite trist. Kanske ska ta bort några till i dagarna:P

Såg föresten reklam för Petra Medes show på måndag. Maria Montazamy ska vara med då, och det måste jag ju se! Hon är min favorit=) Trevlig fredag!! <3

Vår i luften

Solen skiner och fåglarna kvittrar! Så skönt väder=) Man mår mycket bättre när det är så. Kom nyss hem från en härlig joggingtur uppe på galgberget med Linda&Joel. Vi tog oss igenom 5km utan några större problem och det känns skönt. Börjar sikta mot vårruset och sen även tjejmilen!! Det ska gå.
Annars idag har jag städat. Janne har varit på brandutbildning på jobbet så jag sysselsatte mig lite här hemma undertiden. Blev massa tvätt som jag tvättade upp, diskade, dammsugade och städade badrummet. Förstår inte hur det alltid kan vara så mycket att städa i denna lilla lyan men det är det alltid! Skönt att vara ledig, och att slippa alla läxor! Tänkte på det för någon dag sedan, har inte vant mig helt ännu att när man är ledig så är man. Det är en skön känsla.
Nä nu ska jag ta mig en tur bort till tvättstugan, fick boka en tid till för att få allt torkat ordentligt. Janne tog sig faktiskt bort till simhallen för att simma när jag skulle upp till galgberget. Får se om han kommer igång nu eller inte;)
Hade ju nästan varit gott att grilla lite ikväll....synd lönen kommer först i morgon!
Hej svej!

Nya övningar

Var på gymmet nu ikväll och fick nya styrkeövningar. Fick två olika schema, PT;n som hjälpte mig tycker att jag ska träna två styrke pass i veckan och ta de olika schemaförslagen varannan gång. Tar kortare tid med, ett pass tar ca 30min nu istället för det dubbla som det tar annars, för det är färre övningar nu såklart och man ska träna oftare för att få bättre resultat. Så jag ska försöka köra på det. Men vissa övningar var väldigt kluriga och trög som jag är tog det ett tag tills jag kopplade vissa grepp haha. Var nästan bara fria vikter/hantlar som han visade och som jag ska jobba med. Skulle testa att träna biceps med en stång, och han hade visat ett annat grepp som jag skulle ta än det sättet jag är van vid, men jag kunde inte lyfta stången och det var bara 10kg!! Han tittade helt undrande på mig sen helt plösligt kopplade jag och då funkade det hur lätt som helst. Han blev lite orolig ett tag sa han att det var fel på mina muskler eftersom det inte var någon tung vikt! Jag såg ut som ett miffo när jag inte kunde lyfta stången...går inte att beskriva hur dumt det såg ut, man skulle varit på plats!! Typiskt mig... var fler övningar som jag inte kopplade på direkt och han fick förtydliga. Men tur han var trevlig iallafall och bra tålamod hade han=)
Har lite ont i ryggen nu känner jag, kommer få träningsvärk imorgon det vill jag lova. Körde intervall träning på löpbandet efteråt. Tufft men kul! Tiden gick fort. Måste träna upp mig ordentligt nu inför vårruset och tjejmilen;) Jahapp, snart väntar duschen då. Imorgon jobb 13-21. Sen är jag ledig på torsdag innan helgens monsterpass börjar! Men längtar tills på lördag kväll, då ska jag och mitt hjärta ut och äta och gå på bio för presentcheckarna jag fick att kära fader på min födelsedag. Så lite helg får man trots allt!
Tjingeling!

Min lilla familj<3

3

Brrrrr

Sånt ruggigt väder!! Slutade jobbet efter 09 när jag följt en boende till stan. Vandrade runt ett tag tills affärerna öppnade vid 10 efter att jag lämnat henne. Jag skulle inom the bodyshop för att köpa ansiktsprodukter. Använde mitt presentkort som jag fick av Lina när jag fyllde år. Tror de kommer bli jätte bra för min hy, köpte dagkrämen för ett tag sen och den är kanon.

Precis ätit goda frallor till lunch som köptes med hem, drack en kopp champagne & gräddvanilj te till. Sååå gott=) Tack igen Lindis. Ska lägga mig och läsa lite nu i min kära bok; Revolutionary Road. Ikväll ska jag till SATS för att få nytt styrke schema. Spännande och kul! Behövs nya övningar nu känner jag! Ha en bra dag! KRAM

På snabbvisit i Höör

I lördags fm åkte jag tåget ner till Höör och pappa. Regnade och var trist väder när jag kom ner! Hade tänkt ta en promenad under dagen men struntade i det pga detta tråkväder! Gjorde pappa sällskap hela dagen istället. Han bakade tårta och förberedde inför kalaset på söndagen. Han ville inte ha någon hjälp så jag satt snällt och tittade på. =) Blev en rätt tidig kväll för att vara jag!

I går då så började jag dagen med en promenad med min kära barndomsvän Terese med hund. Haha vilken dragare hon är den vovven. Men söt=) Påminnde lite om hur poppe var i sin ungdom! Var ute och gick i ca 1h, hade mycket att prata om. Bestämde att vi ska försöka ses senare i vår/sommar och umgås lite med våra karlar. Ser framemot det, så hoppas det blir av! Vid 14 igår kom då en liten del av släkten, dvs mormor&morfar och farmor. Trevligt att träffa de och äta lite gott. Fick fina presenter också.

Nu ska jag bänka mig framför tv:n och titta på våra bästa år och äta frukost! Sen ska jag se om jag kan ta mig ut på en joggingtur i krokarna här. Sen jobb kl 15 till kl 10 imorgon fm. Tjingeling!

Love the 60's

Tittat på Oprah Winfrey show nu på fm medans jag åt frukost. Handlade om 60-talet och den nya serien "Mad men" som är poppis i USA. Utspelar sig på 60-talet. Hoppas den kommer till Sverige=) Gillar verkligen sånt stuk på serier, filmer och låtar. Man blir glad av musiken som spelades på den tiden. Känns som man hade mindre krav på sig och ett fridfullare och enklare liv då än man har idag! Visserligen så stod kvinnorna inte så högt som idag...både för och nackdelar kanske. Läser en bok just nu som heter "Revolutionary road" som också utspelar sig under 50-60 talet. Reagerade på igår när jag läste att de drack öl och drinkar kring lunch haha men det gjorde de ju på den tiden... det kanske är bra att just det tagits bort i nutiden;)



Jersey boys uppträde även hos Oprah och sjöng sherry, big girls don't cry, walk like a man & bye bye baby!


http://www.youtube.com/watch?v=C6XYD8Trk0Y

Latmasken<3


Vårstädning på CKV

Inte världens roligaste att göra en ledig dag, men ett måste och så skönt när det är klart;) Det riktigt skiner här inne nu hehe! Zorro ville inte vara med, satt ute och filosoferade men kom in så fort vi var färdiga. Skulle egentligen ha tvättat idag också men ingen av oss orkar med det då vi måste vandra med all tvätt över till andra gården. (vår tvättstuga precis här utanför är ju aldrig ledig nästan.) Så vi får boka om till en annan dag i veckan som kommer. Så nu i kväll ska vi bara ta det lugnt. Var på ICA MAXI en sväng efteråt med, skulle handla lite fil och sånt nödvändigt, så fick vi en almondy daimtårta och en tårtspade gratis för att jag fyllt år! Hittade de gåvo lapparna i veckan här hemma, hade lagts åt sidan bara, så tänkte vi att det är lika bra att utnyttja, allt gratis är bra;) Och den tårtan är ju riktigt god. Den får sparas till ett finare tillfälle. (om det går... finns ju en i detta hus som är lite känslig för sötsaker...*harkel*)

Vi hämtade även ut vårt H&M paket som kommit. Kul kul, så nu har man fått shoppa igen sig lite och det känns bra:-)

Dessa blev mina köp;





Janne köpte det här;



Så nu är vi redo att möta våren och sommaren!:-)


Trevlig fredag på er! KRAM





Zorro vill vara med när husse hänger upp tvätt!


Repris av melodifestivalen

har jag underhållt mig med nu ikväll. Missade ju finalen då vi var i Norge. Alltid kul att ha sett. Annas låt var bra, gillade även Timotej, Jessica Andersson, Ola och Darin. Men alla kan ju inte vinna=) Jag och janne sa förra året när Norge vann att vi ska dit och kolla på den stora finalen, men efter att fått reda på att biljetterna ligger på 2500kr/st så gav vi upp den ideén ganska fort! Rena rånet ju!

Blev ingen promenad ikväll, kände att det är bäst att ta det helt lugnt så jag inte blir värre. Städade lite istället, bytte sängkläder och dammsugade. Janne jobbar i natt, men sen ska han ta å tvätta imorgon kväll när jag är på jobb. Vi har riktigt mycket tvätt som alltid. Begriper inte hur vi lyckas... skönt att han tar hand om det som vanligt så jag slipper;)
Middagen idag bestod av en sojafärsgratäng med "ostmos" ovanpå! Fick inspiration av ett Rachel Ray program för ett tag sen. Det var gott=) Säg till om ni vill ha recept! (ska givetvis vara med köttfärs i originalet).
Nä nu är det sängen som väntar! Sleep tight!


Glömde lägga upp denna bilden i tidigare inlägg. Fick ett påskägg med dessa godsaker av Jonna & Michael för att jag tagit examen. Så gulligt! Det är en ansiktsmask, hårglans, värme skydd, handtvål, handskrubb och handkräm=)

Mattes älskling njuter i solen


Lovely weather!

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Nu knackar snart våren på dörren! Me like=) Dock är det trist att vara förkyld igen... jag som tyckte det var så skönt att ha sluppit förkylningar på ett år tills i januari då jag blev sjuk. Och nu igen då... suck. Precis som om det ska tas igen. Men men har inte feber och så så det får la gå. Ska ta min snuviga näsa och lägga mig och vila lite bredvid habib som jobbat inatt. Själv slutade jag 10 idag, cyklade till Ica Maxi och handlade direkt efter. Skönt att ha det gjort. Kanske ska gå en liten promenad sen efter vilan, beroendes på hur jag mår då.
Föresten, loggade in på msn idag, är nästan aldrig där inne längre. Hade 20-30 nya meddelanden från folk som vill lägga till en! Massa konstiga namn, ni vet säkert porr sidor och sån skit. Men vart får de tag i ens adress egentligen?! Skumt. Å sen har jag fått mail av csn, ska redan börja betala tillbaka till dem. Över 600kr i månaden! Jippi! Är fortfarande sur på dom för att de inte kunde ge mig pengar min sista termin...:-<



Ha en bra dag! Tjingeling!

Mycket som händer har en mening

Som ni alla vet som läser denna blogg, så trivs vi inte så bra i Halmstad. Men flytt är i planerna för fullt så när tillfället ges drar vi vår väg! I bland kan man ju fundera på livet, varför saker och ting händer. Men jag tror att många gånger så har det som händer en mening. Att jag flyttade till Halmstad var för att jag skulle träffa Janne, det bästa som hänt mig! Att få känna hur det verkligen ska kännas, när alla bitar fallit på plats. Jag kännde nästan direkt att detta var mannen i mitt liv, mannen som jag ska leva med för resten av mitt liv, skaffa familj med. Janne finns alltid där för mig, ställer upp i vått och torrt precis som jag försöker göra för honom. Jag är verkligen lyckligt lottad som fann honom. Sen händer det mindre roliga saker i en persons liv, det värsta som hänt mig var att jag förlorade min mamma alldeles för tidigt.... Saknaden är enorm och det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på henne. Ser framemot den dagen då jag får egna barn och då ska jag försöka vara en lika bra mamma för dem som mamma var för mig. Har fått höra flera gånger att jag är lik mamma till sättet så vi får hoppas att det blir bra=) Men än är det inte dags för barn i detta hushåll. Men om ett par år kanske. Först måste vi ordna större boende, spara pengar och allt det där som hör till. Men sen så;) Man blir ju bara äldre. Och barn är ju också livets mening! Synd bara att de aldrig får träffa sin mormor. Men jag vet att hon kommer att vara med dem varje dag och vaka över dem. <3

Måste också tillägga att jag är så oerhört tacksam för att jag har så många fina vänner. Vad vore jag utan er?<3

Home sweet home

borta bra men hemma bäst heter det ju, och det stämmer nog=) Är alltid skönt och roligt att komma iväg lite men är skönt att vara hemma igen i sina vanliga rutiner på nått sätt. Men vi har haft en väldigt trevlig och mysig helg i Norge. Var dop igår för lilla Oscar. Massa god mat, fina tårtor, super söt dukning och allt. Man åt sig verkligen propp mätt! Var knappt hungrig när vi kom hem vid 24-tiden i natt. Inte likt mig men kränger man så så:P


Idag är det jobb som väntar. Börjar kl 14, har natten där med så slutar imorgon kl 10 på fm. Känner att jag håller på att bli förkyld:S Hoppas inte. Men är helt tjock i halsen och näsan börjar rinna. Hoppas det går över fort har inte lust eller tid med detta....
Ha en bra dag gott folk!

Hælsning fra Norge

Vi har det koseligt hær. God mat och trevligt sællskap. =) Igår fick jag presenter av alla jannes snælla syskon + familjer och middag och tårta. Blev jætte glad och gott var det=) Fick presentkort av Hanna, Jonna, Michael, Bjørn, Thilde, Oscar och Maria. Var ett presentkort som jag kunde anvænda på valfri butik på køpcentret så idag var vi dær och jag shoppade ett par converseskor før presentkortet! Perfekt, hade tænkt køpa sådana senare i vår. Av Heidi och Micke, Noah och Anna fick jag anmælningsavgift till tjejmilen i september + middag. Så søta allihopa. Hade verkligen inte behøvts allt detta! Blev rætt sent igår, la oss vid 02.00. Vissa drack mer æn andra om man sæger så haha. Behøver inte næmna några namn;)

Lægger in lite bilder från gårdagen och idag. Nu ska vi snart æta hemmagjord pizza hær à la Bjørn och se på film; Orphan. Imorgon blir det dop før Oscar Alexander sen åker vi hem vid 17-tiden. Dagarna går i rasande fart.

Hoppas allt ær bra med er andra hemma i Svealand! Tjingeling!






Jobb och myskväll

Igår jobbade jag först kvällen, handlade mat tillsammans med en boende. Gick bra, skönt när man lärt sig bilen ordentligt nu=) Var en sväng på stan innan jobbet, köpte en ny ansiktskräm på the bodyshop, fick 100kr att handla för där nu när jag fyllt år. Inte fel=) Sen köpte jag även en ny mascara inne på kicks för ett presentkort jag fått i julklapp. Behövligt! Köpte med mig sushi till jobbet också. Sååå gott. Tyckte jag fick unna mig det, var väldigt länge sedan sist!
När jag slutat tog jag cykeln mot Lindis, där bjöds det på god fruktsallad med keso och naturgodis! Väldigt trevligt som alltid, har alltid så mycket att prata om långt in på natten. Vet inte hur det kan komma sig men så är det=) Vaknade ändå pigga och utvilade i morse, jag vid 8.30, Linda gick upp lite tidigare. Åt frukost, gjorde oss iordning sen skulle Linda plugga och jag till SATS för att köra ett styrkepass! Har ätit lunch nu och njutit av en kopp te som jag fick av Linda. Fick två smaker som hon köpt i sthlm på NK. Smaskigt värre! De har så gott te där. Ett grönt te med jordgubb,champagne och gräddvanilj och ett rött med choklad och apelsin!


Nä nu är det dags att kolla igenom packningen en sista gång, fixa till sig sen tar vi bussen hemifrån 14.20. 15.25 avgår swebus express mot Oslo. Vi kommer hem på söndag kväll rätt sent. Men skriver så fort jag får tillfälle och har ork. Kanske på måndag om inte annat=) Ha en trevlig helg, det ska vi ha =D
Cheeeeers!

Idag är det 25 år sedan jag föddes!

Hurra hurra hurra för mig själv=) börjar bli gammal!

Väcktes i morse av min habib som gav mig sin present; en heldag ute på Tylösandspa med lunch, relax avdelning, te, frukt hela dagen och sen ska jag få välja till valfri behandling. Blev jätte glad!! Så snäll min prins<3 Ser mycket framemot det.
Stack ut och sprang uppe vid galgberget med Malin innan jobbet, gick inte att springa på spåret pg.a all is så vi tog en tur runtomkring på ca 25min. Skönt. Satte oss och pratade lite och solade fejjan lite efteråt. Tack för en mysig förmiddag vännen! Stack sen direkt till jobbet, duschade, åt lunch och började sedan baka tårtan lagom tills klockan slog 13 och min arbetstid började;) Blev daimtårta som var mycket uppskattad!
När jag kom hem visade janne mig en hel bunt med fina och gulliga kort med allt från dikter till biobiljetter och lotter. (det sistnämnda fick jag av pappa + pengar). Korten var ifrån kära carro, madde, Ninis, Lina&johan och mormor&morfar.


Det har ringt en del samtal också sen jag kom hem, så har haft fullt upp. Tufft att fylla år! Är väl den dagen på året då man kan känna sig iallafall lite populär;)



Tack alla för alla gratulationer! Massa kramar från mig




Fika på klotet

Besökte ju Kerstin idag, mycket trevligt=) god fika och massa snack. Såååå fint hon bor. Vi har nästan exakt samma smak på inredning, lite kul när det skiljer 40år! Stannade i ca 2,5h sen var jag tvungen att ta mig hemåt, sitter här ombytt nu, ska snart iväg till SATS och köra ett cykel och core pass. Ska bli gött, speciellt efter all den fikan haha. Skämt å sido. Skriver kanske mer senare! Imorgon är det en stor dag;) Å jag ska jobba på köpet.


Tjingeling!



Snart ny vecka igen

Pappa kom inom på en snabb-visit i kväll. Han är rolig han, han sa att han trillat någon dag efter nyår med cykel och haft ont i ryggen sen dess! Att han aldrig berättar sånt direkt! Han hade åkt rakt in i grannens buske och vurpat! (haha vi skrattade gott alla tre, men inte kul egentligen men synen måste varit rolig! Han sa att han kollat sig omkring ifall någon sett det och sen cyklat vidare) Samma sak var det när han drabbats av dubbelsidig lunginflammation och slått huvudet i kökskåpet och svimmat för ett par år sedan. Han sa inget, men när man kom hem skymtades ett rejält blåmärke över ena ögat.... karlar! Tog ett tag också tills han uppsökte läkare för lunginflammationen. Att de aldrig ska erkänna när de gör sig illa eller mår dåligt. Han hade massor att prata om men efter en timme var han tvungen att köra hemåt, och jag skulle ut på en kvälls promenad med min lilla Lindis. Var en välbehövlig promenad, behövde en dos av Linda idag kände jag;) Blir övernattning hos henne ons-tors. Ska bli mysigt.
I morgon är jag ledig, ska på fika hos Kerstin, min arbetskompis. Hon ville låna min stjärnteckens bok så bjuder hon på fika. Ska bli trevligt, hon skrattar alltid åt allt och inget. =)
Nu ska jag kolla klart på Wallander som går på tv. Läskigt:S
Nattinatt*

Söndag den 7 mars

Vill passa på att gratulera lilla Thilde som blir 2 år idag! Inte klokt vad tiden går fort!



Jag längtar sååå till riktig vår och sommar! Har mycket att se framemot iår=) Härligt. Jag och janne skickade iväg en beställning till H&M i går. Eller ja, jag gjorde det för ett tag sen men kläderna kommer inte förän v 12 så janne kunde placera sitt i samma beställning. Sån lycka att i slutet av mars kunna unna sig lite igen! Inte fel!

Annars då... ja sitter på jobbet och här finns inte mycket att göra. Kollat på resor till i höst, USA hade ju inte varit fel men lite dyrt. Om vi kommer iväg blir det nog på någon billigare solsemester. Malta har vi båda varit inne på men verkar inte gå så många resor dit i höst.... We´ll see.

Nä nu ska jag nog gå och rengöra fiskarnas lilla hem (glaskulan). Stackarna simmar runt i helt grummligt vatten. Ingen som rengjort sen jag gjorde det för 2 veckor sedan. Man får hitta på lite jobb själv när det är lugnt=)

Tjingeling!




Melodifestivalen

Sitter på jobbet nu faktiskt, fått tillgång till inlogg på nätet;) Är bara en boende hemma som håller sig på sitt rum så jag ser ingen anledning till varför jag inte kan sitta här ett litet tag!=) Kollar på melodifestivalen också, gillar fortfarande de där orsas spelmän från norr, riktigt svenskt. Gillade även Timotej som var med i en omgång och gick direkt till final. Lite drygt dock med alla dessa delfinaler men men. Idag när jag kom till jobbet fanns det önskemål att ta bilen till MAXI och titta lite, så det gjorde vi. Var lite nervös först att köra med det ansvaret man har med passagerare utan att vara särskilt haj på bilen och sen det att jag knappt kör något heller nuförtiden, men gick galant idag. Mycket bättre än igår. Tror jag börjar gilla den bilen! Vill ha biiiiiiiiiil.


Ja annars då, slutar imorgon eftermiddag, sen kommer pappa inom en snabbis och hälsar på innan han åter ska till Höör. Någon som har något tips på vad man kan köpa till honom när han fyller år? Jag och janne satt och spånade på det igår och även en present till hans pappa som blev 65 i december! Inte lätt att köpa till dessa "gubbar". Pappa blir visserligen "bara" 53 så han fyller inte jämt men vi brukar alltid ge nått. Men han är så kräsen....trist att alltid ge lotter och godis men blir säkert det igen.... Sen fyller mormor&morfar 75år i år. Jag&janne har nog redan hittat vår present till dem, de skulle ha någon tillställning senare ivår tyckte jag mormor sa vid jul. Så då ska dom få den. Mycket födelsedagar nu i vår! Å imorgon fyller lilla Thilde 2 år=) Jag har ju blivit lite sådär "halv moster" eller vad man ska säga på köpet när jag träffade janne. KUL. Är då "moster" till 4 söta små barn; Noah,Thilde, Anna och Oscar=D Big family. Fick ett sött kort på Thilde idag i mobilen av Hanna, mästerkock redan den lilla! Snart ses vi=)


Trevlig kväll gott folk! KRAM

Renault mégane sénic

Det var en sån bil som ovan som jag tuffade runt i idag. Kollat runt lite på bilar nu ikväll på blocket, svårt att veta vad vi ska köpa för någon. Hoppas iallafall kunna köpa en bil i april/maj men vi får se. Spännande också att se vart framtiden leder oss! Göteborg? Jönköping? Skåne? Stockholm? Who knows!=) Är ju jobben som får styra lite... Kul iallafall att ha börjat jobba och tjäna lite pengar, får vara glad för det förtillfället även om det är mycket man vill!! Får ha tålamod, allt kan inte hända på en gång! Cheers!

Luftslottet som sprängdes

såg vi på igår. Den var bra, men tyckte nog de andra var bättre! Blev lite choklad då med. Ikväll fick jag sluta lite tidigare, var bara 2 hemma. Fick ta bilen och köra iväg och handla innan idag, skum bil där man startar den med hjälp av ett kort! Men det gick bra, 1,5h senare var jag tillbaka på jobbet med massa mat och godis till helgen. Alltid lite läskigt att köra andra bilar men övning ger färdighet heter det ju=)
Blev ingen film ikväll, janne var iväg och skulle hyra bröllopsfotografen men den fanns inte inne tyvärr. Så blir till at kolla på Let´s dance som vanligt skulle jag tro och solsidan!
Have a nice evening!=)





Då var det jobb

hela helgen lång. 13-21 idag sen börjar jag 12 i morgon och slutar vid 18 på söndag. Ledig måndag sen jobbar jag kväll + natt 9-10 mars, alltså över min födelsedag=) men det får gå! Ska baka tårta och bjuda på då. Sen när jag slutar vid 10 på dagen på onsdag ska habib möta upp mig och så ska vi gå och fika på regnbågens café. <3


Janne berättade för ett tag sen att han planerat en överraskningsfest åt mig sen i höstas. Men det blir inte av nu när det var lite svårt att få ihop ett datum då alla kunde närmre sommaren och sen var det visst några som försökt vända det hela till sin fördel och inte hade något intresse av att följa med dit det skulle vara. Visst, kan man inte ta sig råd så är det så, men att försöka ändra på någons planer så är lite fräckt när alla andra kunde! Så mycket tid och energi janne lagt ner på detta så tycker jag lite synd om honom. Men som jag sa så har jag haft en liten fest för några vänner redan och sen blir det ju släktkalas 20 mars. Vi får slå på stort när jag fyller 30 istället;) Man kan inte alltid fira med alla tyvärr, när ens vänner bor runt om i landet=)


Nä nu ska jag förbereda för min lunch som kommer bestå av något så avancerat som korv med bröd! Sen ska jag cykla iväg till jobbet, ska iväg och träna styrka + kondition med en boende i eftermiddag. Gratis träning! Igår tränade jag bodycombat med Lina, inte klokt vad en timme där går fort. Kul är det och svettig blir man! Var även på stan en sväng igår och gjorde lite ärenden inför Oslo bl.a. Mer säger jag ej=) Vi åker den 11-14 mars. Ser framemot att komma iväg lite.


Ha en bra fredag och trevlig helg! KRAM



Gårdagens middag




Jobb jobb mera jobb

På mötet idag så fick jag reda på att jag har ett vik mars ut iallafall på gruppboendet, och det känns ju skönt=) Då vet man att man har något månaden ut iallafall. Kan ev bli längre. Så nu har jag en del jobb framför mig och jag är inte den som klagar....
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, janne jobbar i natt så jag är alene. Ska väl ta mig en ost macka snart och krypa ner i soffan hade jag tänkt. Ledig i morgon sen jobbar jag hela helgen. Money money.
Haha kan inte låta bli att skratta åt en sak som är så fruktansvärt uppenbar att det blir löjligt! Vem ska överbevisas? Inte jag iallafall för det går inte!
Ibland blir man bara trött på folk! Ska sluta vara så snäll jämt och ställa upp för andra när man inte får tillbaka. That´s it ska bli hårdare på det!
Sov så gott i natt gott folk! KRAM
You are the meaning of my life!<3

En fin kopp te

efter lunchen och nu iväg till jobbet! Åter ikväll, kanske skriver då annars imorgon=) Cheers!






Present från hallandstrafiken

Generöst va?
Fick betala 130kr för taxi i vintras för att deras buss aldrig dök upp! Men nu säger de att de visst gått ut med medelande både på radio, på hemsidan och vid busskuren. Yeah right! Var fler än jag som såg att det inte stämde...

Strålande sol

är det ute idag! Härligt. Hoppas snön försvinner nu för jag vill ha vår!! Tog mig en liten promenad idag innan lunch, kände att jag behövde det. Man får passa på medans solen skiner för det är inte varje dag förtillfället. Lagade till en smarrig pastasås när jag kom hem med krossadetomater, squash, morot, paprika och vitlök. Åts med pasta givetvis och parmesanost över. Smarrigt!

Kl 18 idag ska jag träna spinning. Blev ingen styrka igår då vår kyl och frys ekade tomt så vi var tvungna att ta oss med buss ut till Flygstaden och handla på Willys. Så skönt när det är gjort=)
I morgon blir det jobb på gruppboendet, har fått fre-sön där med. Ska få mer tider i morgon sa chefen, är en i personalen som trillat och brytit axeln stackarn..... Sen får jag se när det blir sjukhuset nästa gång, jobbade dagen där igår. Gick bra, känner att jag kommer in i det mer och mer.



Ha en bra dag! Tjingeling!

RSS 2.0