Sommarlov!!!

Så skönt=) igår var sista dagen i skolan, fast jag hade ingen lektion så jag behövde inte gå dit då heller. Så himla skönt! Åt tacos igår kväll med Anna och Malin. Tog även en tur på galgberget på kvällen. Var verkligen skönt med frisk luft. Idag tillbringade jag några timmar på stranden med Linda. Solen tog mer än man trodde faktiskt. Så är det alltid.

I morgon beger jag mig hem till skåne. Lina ska på bal på lördag så ska med in till Lund och fota och kolla rundor =) Sen kör pappa mig upp till Halmstad, ska ut och festa loss och fira att skolan slutat. Blir Kåren. Var egentligen tänkt att vi skulle till mårtenssons först, Malin, Anna och jag, men jag känner mer för Kåren och det är det sista kåren nu till sommaren. Var jätte länge sedan man var där med så ska bli kul. Billigt inträde å dricka är där med =)Synd att Malin och Anna inte var sugna på det, men det kommer fler gånger då vi får festa till det. Så Kåren blir med Linda, Joel och hans militärklass då. Frågan är vad man ska ha på sig?!

Får bli mårtenssons sen i sommar, de har ju öppet då med så lär bli några gånger förhoppningsvis om plånboken tillåter. Får leva på skorpor och vatten i värsta fall :P

Nu ska jag packa inför i morgon, sen ska jag bege mig ut och kalla in min lilla Zorro <3

Guuud vad jag diggar Malins Paris Hilton parfym! Luktar sjukt gott!!

Mitt hjärta i din hand

- Jan Johansen
Fin låt.

Har precis ätit sen middag, grön ärtsoppa med vitlöks bröd...*mmm* var super gott. Å mätt blev man. Carro som berättade en gång om den soppan.

Jag vill utomlands i sommar!!! Någon som kan bjuda en fattig student? =D

Pöss

Trött på folk som tror dom är bättre än alla andra. Nu får det vara nog alltså. Trött på att vara andras slagpåse när folk mår dåligt. Väx upp!

Åååå så skönt

ett problem mindre =)

Väntar på att maten ska bli klar. Blir vegetariskt schnitzel med klyftpotatis. Ska ut och gå en runda med Linda sen. Har inte rört mig på ett tag nu så nu är det minsann dags. Är ju bara lite förkyld nu. Talet i engelska om min bok gick galant! Var bara jag och läraren som tur var. Fick en del beröm, då vågar man tro lite på sig själv igen =) Att hon tycker man pratar med bra flyt i engelskan och allt sånt..shit jag eller? haha men som sagt det gick faktiskt över förväntan. Ett VG borde man få i eng b tycker jag. Svenskan blir lite svårare.

Dags å vända schnitzeln! Bye bye gott folk! Love to my friends and Lill sis<3

Pizza kl 23.00

Normalt eller?
Men så vart det igår. Fredrik kom över vid 21.30. Skulle kolla film å beställa pizza. Men det tog en j*drans tid för pizzan att komma så det blev natta-mat istället. Vadå att man känner sig som fetto nr 1 idag!!? Har ju inte kunnat träna på snart två veckor heller pga min seglivade förkyldning. *Gaaaah* Måste få träna. Mår inte bra annars....=(
Får komma igång efter skolan slutat på onsdag hoppas jag. Kan väl inte vara förkyld i en evighet? Eller?

Nä nu ska jag börja med historian, ska ha muntligt prov i morgon. Gick igenom min bokredovisning i eng nyss också. Även den till i morgon. Sen ska jag läsa ut min sv bok också å skriva analys. Till i morgon här med. Vadå stressad?

Ha en trevlig söndag alla ni andra. Själv ser ni ju vad jag har framför mig....

image48

Sjuk sjuk sjuk

Är trött på det nu. Har varit sjuk i över en vecka nu. Borde väl ge med sig snart tycker man. Slutar liksom på onsdag nästa vecka, och är hur mycket som helst som ska göras tills dess =( Varför ska jag ha den oturen att bli sjuk just nu? Säg det. Har iallafall pluggat lite idag, även om magen gjort en del uppror. Är lite lugnare nu iallafall som tur är. Hemska feber och skit försvinn!!!!

Å tack Linda gumman för ditt stöd. <3

Saknar sällskapet av mina lovely skånska friends =) Carro, Ninis, Madde, Molly & Terése. Hoppas vi ses mycket i sommar.  :-* [Hellre få nära vänner än många ytliga]

-Over and out-

image47

Min alldeles egna...

Zorro borro buse <3 Kärleeeeeek

image44            image46                       


image45

www.glitterfy.com kan man fixa å trixa så här sött med sina kort =) Är han inte söt?


Himlen är oskyldigt blå...

"Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå."

-Ted Gärdestad

image43
Saknar dig mamma. <3

Förstår inte varför man alltid ska träffa på elaka och falska människor som bara låtsas bry sig om en sen använder det man sagt i förtroende emot en, för att vara elak. Jag tror alltid gott om folk tills motsatsen visar sig, och det gör den oftast, snabbare än väntat. Så många saker som en viss person håller på med gör mig så irriterad! Men det är inte värt att lägga ner energin på den personen, som ändå inte är snäll. Jag har mina kompisar som jag tycker om och som jag vet alltid finns där för mig. Både gamla och nya. Jag behöver ingen falsk person som förpestar mitt liv. Men ändå bryr jag mig, eftersom jag inte kan förstå hur folk fungerar. Hur man medvetet vill skada och såra folk? Det kommer jag aldrig förstå...Hur kan man då leva med sig själv? Att utesluta mig sårar inte mig ett dugg. Vem har sagt att jag någonsin skulle ha trivts?

Lina på besök

I onsdags kväll klev lill sis av tåget på Halmstad station och idag kom pappa upp och hämtade henne. Shit vad tiden går fort. Det enda vi har gjort egentligen är att äta haha. Som vanligt. Naturgodis, chips, dippa, cheescake, jordgubbar, tacos, lax, kyckling, paj, glass.....listan kan göras lång. Får inte glömma mackorna heller =) Tyvärr blev jag förkyld och låg i feber tors-fre. Så blev inte så mycket gjort. Hängde med Lina på stan under fredagen för att hon skulle shoppa, men bra mådde man ju inte :S Som tur är så är febern borta nu, men är fortfarande förkyld, så kan ju glömma att träna på ett par dagar framöver. Kanske lika bra det, har tonvis med saker att ta igen i skolan!!! Slutar ju om 1.5 vecka nu så blir tight. Skönt att börja jobba sen istället ett tag iallafall.

Vi tog oss en skön lång promenad vid stranden idag faktiskt. Lär behövts efter all den mat vi ätit.

Nä, nu ska jag börja med att komplettera lite saker i religionsuppgifterna och börja med engelskan. (Prov på tisdag)

Blir glad av det fina vädret iallafall =) Å Lina : - Müsli, timjan, dadlar, dill.....honung, socker, saft, sorbet haha. You know what I mean.

kramis

Stort Grattis till madde gumman som fyller 22 idag :D Hipp hipp hurra!!!!!


Madde & jag 05

Störd gubbe

Alltså jag ska ALLTID råka ut för alla skumma människor här i Halmstad. Har mött hur många som helst. I går när jag och Malin stod längs trottoar kanten för att se när min buss gick hem, blev jag plötsligt till puttad av en gubbe. Han sa argt till oss att vi inte fick stå som vi gjorde, skulle han gå ut i gatan då eller??? sa han. Vi blev helt förvånade. Fanns liksom mycket plats bakom Malin där han kunde gå och det sa jag till honom. Jag menar varför skulle han tvunget gå längst ut. Då sa han till oss att vi var uppfostrade av våra föräldrar utan folkvett! hahaha. Helt sjuk. Vi såg ju inte ens att människan kom från början.  Störd.

Idag ska jag plugga, städa, träna och sen hämta Lillis på stationen ikväll. Så dagen ser ut att bli fullt upp.

Take care everyone! kramis

Prov på prov

Kom hem för en liten stund sedan från skolan. Skrev nationella prov i engelska B i 3h. Så drygt....och det gick inte alls bra. "Listening" delen blev helt förstörd :S de började väsnas som in i i klassrummet bredvid och man får ju bara höra allt en enda gång. Så allt sket sig. Så sur blev jag. Har krav på mig att jag måste få bra på de nationella om jag ska få det betyget jag vill ha. Men men finns inget att göra.

Så nu har jag precis ätit lite lunch, ska tillbaka till skolan igen om ca 3h och skriva prov i religion. Blä. Tur att skiten snart är slut :D

Var och tog min andra spruta med havrix vaccin igår. (Hepatit A) Tog en förra året innan kroatien, kan alltid vara bra å ha. Den räcker ju i över 20 år nu så känns skönt=) Men Emma och sprutor går inte ihop. Tur att snälla Linda gjorde mig sällskap. Annars hade jag svimmat innan jag tagit mig till vårdcentralen.....usch.

Nä dags att plugga lite inför provet kanske!? "Synd" bara att vädret är så härligt idag.

I morgon kommer Lill sis!!!  Jag och zorro räknar ner timmarna tills Lina stiger av på stationen i Halmstad kl 21.00 imorgon kväll. =) Vi har t.o.m inhandlat en portsalut ost till hennes ära haha. (favoriten)

bye bye - over and out-


Måndag igen..

Helgen rann på som aldrig förr. Melodifestivalen var ju ingen hit. Visst, Serbiens låt var väl helt ok, men ja..man fattade ju knappt vad hälften av de bidragande artisterna sjöng... det är precis som här jag bor. Varje dag spelas typ bosnisk musik högljutt ut från en lägenhet nedanför. Man tror ju man är utomlands på semester eller nått. Inte känns det som att jag är hemma hos mig själv, i Sverige iallafall.

På Andersberg bor det en väldig blandning av folk med olika kulturer. Mini rosengård eller nått. Men jag trivs för det mesta. Fint läge och Zorro kan springa ute som han älskar så mycket. Och det är faktiskt skönt att bo lite ifrån stan ändå. Så man kan gå ut och motionera utan att bry sig på om man ser ordentlig ut eller ej;)

Aja. Väntar på att mina quorn burgare ska stekas klara. Är super hungrig så ska bli gott=)

Ullared & melodifestivalen =)

Kom hem från Ullared å Ge-kås för ca 1h sen nu. Shit vad tiden går. Linda kom och hämtade mig vid halv elva i fm. Så snäll som Linda är lånade hon mig lite pengar så jag kunde handla lite, annars hade jag mest tänkt följa med som sällskap =) Men så blev icke fallet. Tyvärr kanske man ska säga. Köpte mest lite tvålar, solkräm (halva priset där jämfört med ute i butikerna), diskmedel och en grå hängsleklänning som jag blev förtjust i. Blev en lika dan fast vit för Lindas del! Så fina var dom. Sen köpte vi också varsit par träningshorts bl.a Bra å ha på sommaren nu när vi börjat springa på spåret. =D

Å inget plugg har det blivit än så länge. Är så dum..har ju prov på tisdag. Ska ta med böckerna till Linda nu ikväll så får man se om man får någon tid över så vi kan titta igenom lite av religionen iallafall. Om inte annat om någon dålig artist uppträder på melodifestivalen eller nått haha. Aja... hela dagen imorgon måste jag verkligen plugga. Sen på måndag har jag en del ärenden också att göra så ja....vart gör Emma av sin tid?

Nä nu ska jag äta lite fruktsallad med keso. Får vara lite nyttig nu inför vår mandeltårta, ballerinamuffins och lantchips som vi inhandlade på Ge-kås med. Väntar på mig hemma hos Linda....farligt farligt. Tur vi ska gå morgonpromenad imorgon, möjligtvis springa sen på kvällen med om vi hinner. =S

Trevlig lördags kväll! :-*



Jag har hört om en stad ovan molnen

Ett land utan sorg , ett land utan tårar .
Ett land där glädje och lycka finns .

- En dag är vi alla framme.

 
                                 
Saknar dig mamma<3 Varje dag är en plåga utan dig.

Lite av varje

Mina dagar på senaste har varit jobbiga...så himla mycket i skolan just nu! Magen blev knäpp igår efter historia provet. Magkatarr bl.a blir så less. Har varit rätt jobbig idag med, får dricka massa lugnande pepparmynts te å sånt. Förutom plugg har det inte blivit så mycket mer.

Sprang på galgbergt med Fredrik i söndags! Han drog med mig på 5km. Tänk, jag klarade det!!! Men höll på å dö när vi nästan var klara. 32 minuter tog det. Rätt hyfsad tid ändå med tanke på första gången man sprang 5:an och de äckligt jobbiga backarna som finns. Men bra träning. Ska ut å springa med honom ikväll också. Har inte haft så mycket tid för träning på någon dag nu, så nu j*vlar =) Vill man va fin får man lida pin heter det ju. Man vill ju inte se ut som en "marshmallow" på stranden i sommar haha.

Har ingen matte imorgon så ska vara hemma och plugga. Ska gå en morgon promenad med Linda i morgon bitti så man får ny energi till att plugga lite. Sen på lördag blir det Ullared. Har egentligen inga pengar att handla för, men följa med kan man alltid! En liten lördags utflykt sådär.

Nästa vecka dyker förmodligen my lill sis upp in town=) Ons-sön som det ser ut nu. Ska bli skoj å umgås lite å äta gott som vi alltid gör ihop!! Me å zorro looking forward to it =D

Nä nu ska jag byta om och bege mig till Willys och handla lite nödvändigheter, som frukt.

Take care! Kramis


Syrran & Zorro-bus

Tycker om min underbara vänner, lilla syster, mormor&morfar & moster<3 Ni betyder riktigt mycket. Det bästa stödet man kan få är från er!

Lördag kväll

Nina åkte för en liten stund sedan, kom upp på ett litet besök under em. Trevligt som vanligt=) Fick ett sött förkläde och en ny kökshandduk! Så nu kan jag baka utan att bli smutsig. :D Fast synd att smutsa ner det söta förklädet i och för sig...Vi gick en tur till Eurostop och åt på mc donald's och sen blev det kladdkaka med jordgubbar och grädde. Gott, men nu har man ätit för mycket igen. Magen är helt uppsvälld :( I går vart det hembakad pizza och cheescake hos Linda. Så syndigt :P Som tur var gick vi morgonpromenad i morse och ska även göra det i morgon. Då lättar samvetet förmodligen lite iallafall. Inget plugg har det blivit idag heller! Har ett stort prov på onsdag, så resterande dagar måste ägnas åt plugg alltså. Nu ska jag titta lite på tv och dricka en kopp pepparmynts te.

Ha det så bra gott folk!

Kramelikram

                               
Söta Nina & jag 06            Jag[gräslig]Linda[Söt]Mårtenssons 07            

Dumma blonda jag!!

Asså finns nog ingen som är mer blåst än jag förtillfället....jag såg reklam på en sida där man kunde söka på personer. Så ja..jag blir medlem och söker rundor. Läste ingenstans om något skumt. Helt plötsligt får jag reda på av Sara som jag skrev om det till att det kostar 89kr per sökning och att man får en faktura hem sen! Jag bara VA? Asså jag e ju helt född bakom flötet...kommer ju gå på 800kr det här eller nått. Asså shit....ni fattar inte sån panik jag har nu!!!! Sånt får man för när man inte läser användarvillkoren ordenligt!!!!!!!! Hatar mig själv just nu. Var f*n ska jag får dom pengarna ifrån?? Ååååå

RSS 2.0