The days of my life

Då har jag jobbat mina två första pass på sjukhuset. Har gått bra, men inte klokt så mycket man har att göra. Hinner knappt äta liksom. Men men. Tur man har bra arbetskompisar så man kan hjälpas åt!
Idag är jag ledig, vilket jag egentligen inte skulle varit men fick byta bort en dag annars hade et blivit 8-9dagar på raken eftersom jag hade helgen på gruppbostaden med. Å det hade blivit lite too much. Jobbar imorgon och på fredag sen är jag ledig helgen då Molly och Marcus kommer=) Ska bli så kul. Allt detta kom Mr Jan hem med igår;

På dagens agenda står städning, handling och en joggingtur! Hoppas kunna få ordning på jannes pulsklocka så jag kan kan mäta hur långt jag springer med. Tänkte försöka mig på 8km idag men lite svårt om jag inte vet exakt.
Nä nu ska vi äta lite frukost här, blev väckta för ett tag sen av två män som kom och fixade nya lås på våra fönster. (pga alla inbrott som begåtts i området på marklägenheterna. Safe?)
Ha en bra dag! Kramelikram




Diverse!

Då har jag jobbat sista passet på gruppbostaden på ett tag. Imorgon kväll har jag första dagen på mitt sommarvik på sjukhuset. Blir säkert bra, men guuud vad jag hade behövt semester nu!!!
Idag när jag kom hem stack janne och jag ut och spelade tennis. Men gav upp efter 20min, gick inge vidare och vi var hela slöa båda två så gick hem och sov istället haha. Men var värt ett försök! På det igen en annan gång. Janne jobbar sista natten idag av 4, sen är han ledig en vecka den lyxen. På tisdag drar han och Jesper till Tyskland! Då ska det inhandlas lite goa drycker inför helgens festligheter;)
Testade föresten Marabou premiums mörka choklad med citron idag. Var sådär... inget som kommer köpas igen! Ska försöka gå i Heidis fotspår med btw och äta gott endast en dag i veckan... blir en utmaning! Föresten jag och en boende var i stan och hyrde två filmer igår; Twilight new moon och har du hört ryktet om Morgans? De var sevärda båda två tyckte jag. Åt popcorn till;) Lite mysigt sådär.
Tjingeling!




Midsommarafton!

Efter god laxmiddag begav vi oss in till stan och tog varsin drink på bulls. Fullproppat med folk, mest fulla ungdomar. En hel del från sthlm såklart! Bestämde oss för att gå till The corner och dansa lite. Kostade 60kr inträde istället för 40kr igår. Aja var billigt ändå tänkte vi gemfört med de andra ställena som tar 100kr och mer. Men sen när vi skulle ner och dansa blev vi tillsagda att vi är tvugna till att hänga in jackorna, 20kr till då alltså. Å ingen tvål hade dom på toaletten och skabbigt var där. Så nä, blev skit sura båda två och drog hem. Trist att ha kastat de 60kr i sjön men ja någon måtta får det vara! Annars hade vi en trevlig kväll=)
Har ätit frukost för ett tag sen och nu smuttar jag på mitt gröna champagne cream te....mmmmm. Ska försöka ut och jogga en tur om en timme ca. Sen blir det jobb kl 15 till kl 15 imorgon. Sista passet på gruppbostaden nu, sen börjar vikariatet på sjukhuset på måndag och 8 veckor framåt. Längtar till jag ska ha lite ledigt v 34-35. Då ska vi försöka ta oss till Gotland=D.
Hoppas alla hade en trevlig midsommar och en fortsatt trevlig helg! Cheers!


Glömde!

Dessa bilderna från sthlm på lekande "vuxna"..

Njuta häftet!

Kommer varje år! Att man inte köpt det innan... för 295kr finns det massor med bra erbjudanden så som; halva priset på massage, ansiktsbehandlingar, 2 för 1 på olika restauranger, caféer, uteställen, hotellfrukostar, halva priset på hotellrum mm. Inte illa. Man tjänar nog in pengarna man gav för häftet ganska så fort. Och det gäller fram till april 2011. Tummen upp! Här ska det njutas!

Löning och sol!

Blev dock inget östra stranden för oss idag då janne jobbar i natt så vi valde att sätta oss på våra rullande cyklar och ta oss in till stan för att shoppa loss lite hehe. Vi började med en lunch på stan, blev pizza(!) för oss båda. Fanns inte så mycket annat om man ville sitta ute. (jag vet Heidi, men vad ska man göra, din bror lever för denna maträtt). Sen kollade vi runt lite och shoppade båda två. Jag köpte Clean parfymen som jag velat ha ett tag, två ordentliga bh:ar från Triumph (hör å häpna, här har man gått runt med för liten strl innan....Pinsamt! Tur det finns proffs för sånt) blev även en tunika på Gina Tricot, foundation och mascara från the bodyshop och örhängen från åhléns.



Ansiktskrämen köpte jag till janne.
Jannes shoppinglista består av; ett par nya sandaler, en ny armbandsklocka båda på rea. Och ja, en fin keps blev det också och kaffe med hasselnötssmak från Indiska. Han slog på stort minsann;) Köpte även frukt och grönt på torget innan vi begav oss hem.
Var ute och sprang en tur nu ikväll upp om Vallås. 5-6km. Vet dock inte exakt hur långt det är(minst 5km iallafall) men janne sa innan idag att han ju har en pulsklocka som ska mäta hur långt man springer med så ska kolla på den i dagarna om vi kan installera den då den aldrig är använd. Kan ju vara bra=)
Nu är det dags för duschen sen ska jag lägga mig och läsa lite. Imorgon är det jobb från kl 13 sen ska jag till Malin när jag slutat. Vi ska äta middag ihop och dricka lite gott vin. Får se om det blir stan sen också. Trist att jobba midsommar helgen men ja, är ju goa pengar om inte annat!
Cheers!

Tennis it is!

Svängde inom stan igår efter jobbet och köpte varsit tennisracket som jag sett på Clas Ohlsson för 89kr st bara. Så när jag kom hem stack vi ut till tennisbanan här utanför och spelade i 1h. Var riktigt roligt faktiskt=) Kul med lite annat. Senare på kvällen kollade vi på två filmer som janne hyrt; Wallander indrivaren och Farsan. Wallander var bra som vanligt, men farsan var inte som vi förväntat oss!
Idag är jag ledig! Så vi ska in till stan om ett tag, äta lunch och shoppa lite faktiskt! Sen är det jobb för oss båda hela hela helgen.... men imorgon slutar jag vid 19 så ska hem till Malin då, vi ska äta middag ihop, dricka lite vin sen kanske ta en drink på stan. Börjar sent på lördag så något får man ju göra när det är midsommar;)
KRAM

Strålande sol

klar blå himmel och 27 grader varmt. Givetvis ska man jobba då! Från kl 14 idag till kl 15 imorgon.... Sen jobbar jag hela midsommar helgen och efter det går jag på vik:et på sjukhuset. Men snäll gud, låt mig iallafall få några fina dagar i sommar jag också.... Älskar sol och värme.
Var hos kiropratikern idag vid 12. Återkoll. Fanns lite till att finjustera sa han och det gick rätt fort. Hoppas på att det räcker nu då. Skulle höra av mig efter helgen om jag fortfarande får huvudvärk eller ont i svanken. Han rekomenderade mig att börja på massage också pga min nacke. Vet att det erbjuds massage för halva priset i njuta häftet som vi ska köpa när lönen kommer så ska slå till på det då. (hade jag tänkt göra ändå.)
Nä nu ska jag avnjuta en kopp grönt te innan jag ska cykla till jobbet! Unnade mig sushi till lunch också och det var inte fel.=)
Ha en bra dag alla! KRAM

Some pictures!


Shoppingen!

Blev två fina tekoppar från indiskan, tre påsar te från NK ett grönt söder te med apelsin&papaya, ett rött blåbär/yoghurt te och mitt favorit grön champagne. Sen en bodyscrub från the bodyshop för halva priset!



Ett besök i huvudstaden

och det kungliga bröllopet!
I fredags morse 6.50 satt jag på planet mot sthlm. Heidi och barnen kom och hämtade mig på Bromma flygplats en timme senare. Snabbt och smidigt, men är lite flygrädd så just vid start och landning svettades jag till lite men det gick bra.=)
Åkte in till stan vid lunch tid för att träffa Sara, en klasskompis från gymnasiet som jag inte sett på 5 år!! Galet. Hade en jätte mysig dag på stan med lunch, fika (som smakade mjölk och hästgräs haha), shopping och massa massa prat. Kändes dock inte som att det var så länge sedan vi sågs! Vi har lovat varandra nu att ses iallafall en gång om året;)
Under lördagen började jag och Heidi dagen med en joggingtur runt lillsjön. 4.5 km. Skönt efteråt men kan då säga att jag höll på att avlida i slutet! Haha. Ändå är jag van att springa lite längre. Tror jag började springa för fort, höll Heidis takt från början men blev lite för bra. Hon är snabb i benen den där Käly Carlsén.... När vi ätit lunch och gjort oss i ordning begav vi oss in till stan allihopa (Heidi, micke, barnen och jag) för att spana på kungligheter och givetvis Jan A-C Erving som stod kortegevakt. Micke hittade honom rätt fort då vi visste vilken gata han skulle stå på. Kollade på bröllopet på storbildskärmar som fanns uppsatta. Så fint! Man blev allt lite rörd. Dock blev jag och Heidi riktigt besvikna under kortegen, då vi inte hann se mer än en krona flaxa förbi. De körde jätte fort med hästarna! Hann nästan få med dem på ett kort men då finns där en ådrig hand som vinkar rakt över deras huvuden! Tack liksom.
Vi åkte hem ett par timmar senare, var borta vid slottet också och tittade men gav upp innan de nygifta kom dit då lilla Anna var ledsen och folk skrek och hade sig; yrsäkta, bebis gråter osv. Vi bara jaja ok. Nu drar vi! Men var allt en stolt stund för mig då jag såg min fina fästman stå där i ledet och vakta konungens dotter med man. Vi fortsatte att titta på bröllopet tills midnatt när vi kom hem, ja efter den delikata middagen som micke lagat. Ska man ta och gifta sig snart kanske?!
I går tog vi det mest lugnt, var ute på promenad, blev bjuda på fika på ett supermysigt café av H&M för vi förlovat oss. (så snällt så) Sen på kvällen tog vi oss till lekplatsen vid skolan för att Noah skulle få leka. Men undrar vem/vilka som lekte mest egentligen....*harkel*
Å nu är jag då åter hemma. Skulle sprungit 8km med Anna idag men fick vänta på bussen vid flygplatsen över en timme, den kom inte som den skulle och Anna kunde inte senare än vi bestämt så får bli styrka för mig istället lite senare. Ska iväg och handla lite nu snart på Maxi, har inget hemma så ett måste!! Imorgon ska jag till kiropraktikern igen för efterkontroll sen blir det jobb!




Besök hos ett medium

I torsdags körde jag och Malin ner till Eslöv för ett besök hos ett medium som jag varit hos innan. Tog oss en liten omväg inom stan för hittade inte rätt, men med mormors hjälp via telefon kom vi ut mitt i skobuschen och fann vår spådam=) Var mycket intressant som vanligt! Meningen var ju att Malin skulle få ut något av det och det fick hon. Fattar inte hur det kan finnas sådana fantastiska människor som sysslar med sånt här men det finns det och det är jag otroligt tacksam över!
Vi tog oss en sen lunch efteråt på ett ställe i Eslöv sen gick vi inom mormor och morfar och hälsade på. Men blev en kort visit, jag skulle hem och tvätta och packa inför fredagen.

Låååång dag!

Jajemen. 8-12 idag har jag varit på information för vikarier uppe på sjukhuset. Allt från basala hygienrutiner till löner togs upp. Trist... och allt hade man hört förr men är ju ett måste. Träffade iallafall lite folk som jag känner så tiden gick lite fortare=) En tjej frågade om det fanns väktare som kunde följa en till bilen när man slutar sent! Haha you wish. Hade ju varit bra, men det fattar väl vem som helst att det inte funkar på det viset. Eller?

Ätit lunch för ett tag sen och snart ska jag cykla till jobbet kl 14. Slutar imorgon fm vid 9. Yeah! Riktigt lång dag. Men det får gå. Imorgon när jag slutat ska jag och Malin ner en tur till Eslövstrakten. Spännande! Skriver mer om det imorgon;)
Ha en bra dag i det fina vädret alla ni andra! Självklart ska man ju jobba så fort solen tittar fram.
KRAM

I want!


Frukost är gott!

Dagens goda frukost här på CKV=)

Vi blev väckta tidigt idag pga telefonförsäljare! Blä. Avskyr dom. Kunde inte somna om, det var ljust ute så klev upp och gjorde detta ovan. Efter lunch tid någon gång drog värsta ovädret in över stan. Åskade och blixtrade som bara den!! Smällde som en bomb här utanför. Brandbilar kom susandes förbi och blixten hade slått ner i en villa på andra sidan gatan. Läste i tidningen sen att de fick stopp på branden fort och att ingen kom till skada. Var en stackars gammal tant som bodde där och hon var givetvis chockad!! Läskigt. Men nu när vi vaknat efter vår "powernap" (vad ska man annars göra när det är sånt skitväder?!) så skiner solen, det är blå himmel och frisk luft så var nog välbehövligt med lite åska. Snart ska jag ta mig ut på en liten promenad. Får inte träna något nu på ett par dagar efter besöket hos kiropraktikern, men promenader får jag ta så får bli det då. Mest troligt skulle det kännas som träningsvärk i kroppen idag efter att han knakat rätt på mig, men känner inget. Jo, möjligtvis liiiite i ryggen men inte mycket. Skönt det ändå=)
Imorgon ska jag upp till sjukhuset 8-12 på nått möte för oss vikarier. Antagligen lite information och så. Sen jobbar jag från kl 14 på gruppbostaden till kl 9 på torsdag morgon. Tuffa tider det ni! Sen på torsdag när jag slutat ska jag och Malin iväg en sväng till Eslövstrakten. Skriver om sen vad vi gjorde där;)

Hoppas ni andra mår bra! TJINGELING!

Skalina på promenad och en nyfiken zorro


First visit to a Chiropractor

Var rätt nervös innan!! Men det var absolut inget läskigt alls och det kändes inget. Hade en del skavanker sa Sven efter att först ha undersökt mig! Snett bäcken, sned rygg och ja det ena med det andra men det ska vara tillfixat nu! Han ska ha "knakat bort" min huvudvärk, magproblem, mensvärk, höft problem, ryggproblem... ja det som jag minns iallafall. Så får se nästa vecka då jag ska dit på återbesök om det behövs fler gånger eller om det räckte med en.
Janne var med, och väntade på mig i väntrummet. Efteråt gick vi lite på stan sen åt vi lunch på Sandy´s. Blev en promenad sen runt vallås när vi kom hem och nu lagas det mat i detta hushåll. Kyckling med ris för min fästman (ja, han är ju faktiskt det nu:P) och en vegetarisk bacon pastasås med mango för mig. Ska nog bli gott tror jag!
Nä nu ska jag ut och titta på Skalina som janne har ute i gräset på promenad. Han är nog lite fäst vid den sköldisen tror jag allt! Pysslar och donar med henne titt som tätt. Så det går då ingen nöd på henne Lindis;)
Tjingeling!

Fick ett fint grattis kort från USA i veckan!

Grattis till förlovningen från Linda&Joel!<3

Äntligen ledig!

Nu är jag ledig i två dagar. Känns skönt! Har varit en del på jobbet nu... inte kul att jobba ensam då. Men men som sagt lite ledigt sitter inte fel!
Nu ikväll har vi kollat på film, var ute på en promenad när jag kom hem från jobbet sen cyklade vi och hyrde tre nya filmer. Vädret är ju inte direkt sommar ute.... Kollade på "STORM" nu. Den var helt ok, lite läskig! Tänk om sånt skulle hända in real life. :S
I morgon ska jag till kiropraktikern jag skrivit om innan. Lite nervöst....speciellt det där med att "knäcka rätt nacken" aaaaaah. Men hoppas han kan hjälpa mig=) Förhoppningsvis räcker en gång.
Nope nu ska jag äta upp mina flingor, (axa granola som faktiskt är rätt goda och nyttigare än många andra flingor) borsta gaddarna sen hoppa i säng. Trött som en gnu!
Sov så gott! Cheers!




Studenter i stan!

När jag varit på jobbrelaterat möte idag och skulle gå genom stan till jobbet möttes jag av flera flak med studenter som skrålade och var glada. (trots detta skit vädret). Fick lite smått rysningar i kroppen på ett bra sätt alltså då jag mindes tillbaka på den tiden för 6år sedan då jag själv tog studenten! Vilken tid=)
När jag sen slutat jobba cyklade me und Habib till videomix i regnvädret för att hyra film! Tror dock inte folk i denna stan sett regnkläder förut för vi blev ordentligt utstuderade där vi klev in i våra regnutstyrslar att janne till och med fick säga till en stirrande tant; ja det är ju fint väder ute! Samma visa var det i måndags när jag var och handlade på maxi. Folk kunde inte sluta stirra!! Ok gott folk, alla har inte bil och alla bryr sig inte om att försöka låtsas vara finare än man är.... och har massa lån på banken i smyg  för att höja sin status! Typiskt Halmstad folk! Trist alltså....Regnkläder är till för att användas så de´så!
Nåja nu ska vi snart kolla på vår film och frossa i choklad. Köpte bl.a marabou polka. Mums!

Trevlig helg! Själv ska jag jobba men så är det när man är en hårt arbetande kvinna mohaha.

Middag på hummelgatan

Igår var vi hemma hos Jesper, Sara, Esmeralda och lilla Blanka. Bjöds på super god mat á la Jesper till vår förvåning(!), gott vin, god dessert och trevligt sällskap. Cyklade hem vid 00.30 så blev en lång afton=)

Idag skulle jag vara inne i stan vid 11 för linsundersökning. Behöver nya linser så måste man göra undersökning en gång om året. Gick på stan lite efteråt. Regnade så blev inte så länge men kom därifrån med tre nya lermasker (en gångs) och ett halsband jag tittat på länge på Åhléns. Men nu får jag spara pengarna till sthlm nästa vecka;) Hoppas jag kommer iväg bara, skulle tydligen bli strejk på flygplatsen på onsdag.... Och mitt plan går ju på fredag! F*n ta dom om jag inte kommer iväg!!!
, regn och rusk ute och man är ledig. Ska städa upp lite här hemma nu, sen ska vi iväg till maxi och handla lite tacos bl.a till ikväll. Jag jobbar hela helgen så detta blir vår lilla helg idag=)
Ha en bra dag! Hoppas solen lyser lite på er andra! KRAM!

Ny vecka som snart är slut!

Redan onsdag...inte klokt vart tar alla dagar vägen?
Fick sluta tidigare idag från jobbet då det ej blev något möte. Skönt faktiskt=)
I måndags så träffade jag ju Anna och Malin. Vi sågs hemma hos Anna och lagade tre rätters middag och drack lite vin till. Så sjukt mätta vi blev! Men å så gott=) Mätta och belåtna begav vi oss senare på kvällen in till stan för att titta på Sex and the city 2. Den var jätte bra! Så kul... Samantha är ju så rolig! "Vem har beställt grillkorv"?



Ikväll är vi hembjudna till Jesper och Sara. Ska bli kul att träffa dom, var ett tag sen! Så får vi se deras nytillskott i familjen också. =)

Tack för alla gratulationer!

Champagne hade vi fått utav Marina & Peo när vi kom hem! Och ett gratulationskort av Nina & Martin som ju visste om detta lite innan då Nina hjälpt oss att mäta ut storleken på ringarna;)
Detta fina hjärta fick jag av min darling när vi var i Smygehuk idag=)
Å tack alla fina människor för alla gratulationer som vi fått under dagen! Det värmer<3

En helg på österlen

Underbart! Firade våra 2 år tillsammans i strålande sol och underbart landskap. I lördags åt vi lunch inne i Ystad stad. Köpte te och kaffe där i en mysig butik också. Sen tog vi oss ut mot Ales stenar där vi mest var för att njuta av den fantastiska utsikten över havet och för att förlova oss<3 =) Så nu är man lite mer vuxen haha. Känns stort men så rätt. På kvällen sen spelade vi lite minigolf och åt middag på en camping faktiskt som hade super god mat i restuarangen. Sov sen en natt på ett bed and breakfast som var helt ok, god service om inte annat! Sen idag körde vi vidare innan 10 på fm för att ta oss till Smygehuk och Trelleborg där vi åt lunch. Sen hem till Höör där janne tog sig ett dopp i ringsjön och sen inom fader, lämnade tillbaka bilen, åt middag och sen gick tåget hem till Halmstad igen. Så kort och gott har varit en mycket mysig helg!
I fredags när vi kom ner till Höör, köpte jag och janne med oss varsin baguette och körde ut till vaxsjön där jag solade och janne badade=) Sen på kvällen var vi ute och åt med pappa i Höör på järnkällaren!



Lite av varje

Idag slutade jag jobba kl 9 på morgonen. Stack direkt upp till galgberget och sprang en tur. Skönt att ha det gjort! Och gick väldigt bra idag, skönt! När jag kom hem blev det tidig lunch, duschning sen cyklade vi ut till Fyllinge och tog en fika tillsammans med Marina i deras super fina hus=) Hon och peo är så snälla och passar vår lilla bebis och sköldpaddan nu i helgen när vi ska ner till skåne. Frar 2 år på söndag så ska bo en natt i Ystad. Ska bli mysigt. Men först är det en dag och en natt i Höör hemma hos papps. Vädret ska ju bli fint så håller tummarna att det stämmer;)
Efter besöket hos Marina and her cats, cyklade vi hem igen och tog bilen mot Möllegård och World of Riccardo. Har aldrig varit där innan, men har hört jätte mycket bra om hans glass. Italiensk glass utan tillsatser och lite bättre val än vanlig svensk glass. Ååå så gott det var! Tog tre kulor var, blev lite mastigt för min del men man blir ju lite hagalen ibland! Måste åka ut där fler gånger. Han gör glass lite efter säsong också med färska bär. Så man vet aldrig vilka smaker som finns när man anländer. Var ett naturreservat där också med lite får och shetlandsponnyer. Mysigt. http://www.riccardo.se/
Nä nu ska vi hoppa i bingen, precis kollat klart på en film vi hyrde förra veckan; It's complicated. Kan rekomenderas! Det lagades en del goda maträtter och tårtor i den filmen och janne hittade receptet på expressen på flera, så jag blev överlycklig då jag dreglat över den mörka chokladfudge kakan. Ska baka den en dag snart!
God natt!*

Rösta på Thilde!

http://www.lano.no/bidrag/thilde-akershus

Morgonpromenad med Malle

Var hos Malin imorse vid 9, tog oss en promenad innan frukost på Galgberget. Gick sen inom Haga konditori och köpte ett super gott pumpa bröd med oss hem till Malin där vi avnjöt en god frukost med detta bröd, ägg, te mm. Efteråt duschade vi sen begav vi oss in till stan, köpte lite god frukt på torget, en ansikstmask på Kicks och kaffe till min habib. Kom hem för ett litet tag sen.  Har haft det mycket trevligt. På måndag ska vi se SATC 2 och äta middag ihop innan.
Trist väder är det nu... regn och skit. Malin & Marcus har föresten flyttat och deras nya lägenhet var jätte mysig=) Längtar tills vi med så flytta till något större....

Bilder från i torsdags


RSS 2.0