Blogg-hälsning från Grekland =)

Ja vad ska man säga. Tyvärr har det inte börjat så värst bra... haha tänker ni där hemma! Det började med att vi kom in the middle of nowhere i söndags, på ett hotell helt öde, så långt ifrån civilisationen man kan komma, och där det fanns stora feta spindlar överallt som glodde på oss!! (no kidding) Vi stannade bara några få timmar! För sen ringde vi till rese-centret och bad om att bli förflyttade. Fick panik där ute. Så vi tog taxin till Sunwing hotell i Kallithea istället, super fint, nära havet och med pool, underhållning på kvällarna och hela köret. Så vi föll i sömn tidigt den kvällen. (Observera att vi inte sovit ordentligt på över ett dygn pga att vi båda var på jägers natten innan).

I måndags vaknade vi utvilade, gick upp vid 9 och kl 10 begav vi oss ner till lime bar för att vara med på välkomstmötet. Finns givetvis en hel del intressanta utflykter men vi kommer nog inte att ha råd till nått sånt då vi fick betala 40 euro för taxin hit i söndags och 80 euro för uppköpet på hotellet.... men det var det värt!! ( 1 euro är ca 9.40 svenska kronor) Efter mötet tog vi taxi in till Rhodos stad, den gamla delen. Kollade i affärer, köpte solbrillor, en keps och lite annat smått och gott. Käkade lunch, som bestod av grekisk sallad =) smaskens! Sen begav vi oss hem, blev underhållning här nere på kvällen. Avnjöt en god fruit explosion drink till detta!

I går då så tittade solen fram efter två dagars regn och moln. Blev några timmars solande för mig sammanlagt men lill sis blev krasslig...så vi uppsökte läkaren här på hotellet vid 17. Blev undersökt och det konstaterades att hon åkt på ett virus!! Sån sjuk otur. Fick en hel påse med olika medeciner så nu ligger hon kurerad i sängen på rummet. Därav får jag sysselsätta mig själv tills hon känner sig bättre. Blir nog att jag får åka in till någon av delarna av Rhodos stad själv i morgon fm, kan inte bara vara här och inte göra ett skit, då får jag abstinens besvär!! Hoppas såklart på att solen kommer skina i morgon så jag kan få sola lite till!! (För idag har det regnat igen....*suck) Men man ska vara glad för miljöombyte iallafall=) Det värsta är ju att Lina är sjuk. Hade hon mått bra är ju sådana här dagar perfekta för utflykter!

Cheers from greece!!

Mot Rhodos

kl 7.40 går flyget från Sturup i Malmö mot Rhodos. Ska bli super skönt å komma iväg =)

Dum som jag är ska jag iväg på jägers ikväll.... Nina och jag pratade om det igår, men sen fick jag sån huvudvärk och magkatarr under dagen då jag var i Malmö hos Molly. Men efter att jag sovit i 2h när jag kom hem mådde jag bättre. Så vid 20-tiden ringde jag Nina och vi bestämde oss för att sticka dit. Sitter här färdigfixad nu och väntar på att Nina ska ringa och säga att hon är klar. Då tar hon tåget till lilla Höör och jag ska till stationen och hämta henne. Får dock ta det lugnt med drickan nu när man snart reser! Trött och bakis kommer man va. Blir ingen sömn för mig inatt. Aja, lite kul får man ju också ha! EMD kommer dit ikväll wohooo haha.

Vi ses om lite mer än en vecka! Tjingeling!

image567

Hemma i Höör

Jobbade 7-14.30, tog bussen hem till Linda. Lämnade av mina saker sen tog vi en skön promenad till galgberget och tillbaka. Skinande sol...som dessvärre bidrog till soleksem för mig :/ Påväg till galgberget passerade vi ett tågspår. Plötsligt började bommarna fällas ner och lysena blinkar. Av någon konstig anledning blir vi båda helt uppjagade och springer först till ena sidan för att sedan vända mot andra haha. Två riktigt yra höns! Plötsligt får en bil stanna för oss eftersom vi yrar runt och inte kommer till skott med vart vi skulle bli av. Skämdes som in i, men sen fick vi oss ett riktigt gott skratt iallafall=)

Efter promenaden tog jag bussen hem, städade och lagade middag till mig och pappa. Blev tacogratäng, som var uppskattat. Sen fixade vi iordning lite i lägenheten för att sedan packa ner allt, inklusive zorro till bilen. Hoppas jag fått med allt inför resan nu. På söndag bär det av till Rhodos!! Men har dock lite ångest över pengarna! Fick en del mindre i lön än jag räknat med....så denna månaden blir verkligen tuff! Måste förmodligen låna lite av pappa om han ställer upp. Då riskerar jag visserligen frågan om vart mina sparade pengar blivit av!? Och varför jag la dom sista pengarna på en resa! Men har inget annat val...=( Tur jag får tillbaka på skatten i sommar, så blir inget långvarigt lån isåfall. Man måste faktiskt leva med, annars dör man ju.

Nu ska jag gå och ringa carro, och se vilken dag som passar bäst för oss att ses innan jag reser iväg till varmare breddgrader!

Igår fyllde hon 23 år min gumma!




En tjej som heter Pernilla

jobbade jag med ikväll. Var verkligen en lugn kväll vi hade som tur är=) å skoj hade vi! Två tjejer i samma ålder, kan det bli annat än massa fnissande? haha speciellt när man har samma humor. Va ett antal saker som vi båda reagerade på direkt och då bröt skrattattackerna ut! Aldrig fel att lära känna nya människor. Vi har en del gemensamt, både bra och dåliga saker.... Konstigt att just dessa saker är samma för oss. Hur stor är sannolikheten liksom? Livet är verkligen inte rättvist för vissa. Hoppas det löser sig till det bästa för henne. Ska hålla tummarna.

Vi tränar tydligen båda på sats med så ska börja gå på lite pass ihop efter min resa. Jag vill gärna gå på dans och aerobics precis som Pernilla, men vi har ingen att gå med så då slog vi våra kloka huvuden ihop och kom på att vi kan ju sällskapa varandra! Smart va? =)

Nu ska jag fixa lite hemma som vanligt och skicka iväg beställningen på taxfree.

image564

Finns det någon sötare å goare än mattes bebis? Tror inte jag iallafall!<3

Mmmm vårväder!

Har varit fantastiskt väder nu några dagar! Varmt och skönt i solen. Jag klagar då inte=) I dag sov jag tills jag vaknade, dvs till 10.30. Käkade frukost, sen begav jag mig till gymmet och körde ett pass styrka + kondition. Blev så sugen på att börja jogga lite nu när vädret är så fint. Får hänga på Linda till galgberget någon gång snart. Får dock börja med 3:an då det var ett år sen sist. Men målet är att jag ska klara 5km:aren efter några gånger. Är så skön känsla i kroppen efteråt!! Å behöver variation i min träning känner jag. Ville satsa på vårruset iår, men var ingen som verkade kunna hänga på så det sket sig....

Var även en tur på stan idag och gjorde lite ärenden. Linda var i skolan, Malin skulle hem till gisslaved och Anna jobbade. Så det var alltså ingen som kunde ta en mysig fika i solskenet med Emma idag. Men det kommer fler dagar=)

Nu ska jag plocka i ordning lite i min lilla lya som vanligt och diska upp lite. Haha jag vet Linda vad du tänker! Du lär sova nu medans jag får mina sena kvällsryck!

Sov gott sen people!

Home again

Lite vemodigt är jag tillbaka i Halmstad. Sen ca 1,5 h tillbaka närmare bestämt. Har verkligen haft en underbar helg hos madde i Linköping!! I dag käkade vi scones frukost tillsammans med hennes vän Petra. Super gott! Sen gick jag och Madde en promenad runt i Linköping. Underbart väder var det! När vi kom hem blev det vegetarisk wook. Super gott. Innan jag åkte hem avslutade vi med ett besök på Bosses glass bar. Supergod glass smaskade vi i oss i solskenet.




I fredags anlände jag vid 18. Madde mötte upp mig på stationen. Vi begav oss hem till henne och lagade till bandspagetti med fetaost och grönsaker. Mätta och belåtna började vi sedan dricka lite vin och drinkar för att sedan bege oss ut på stan. Blev inte BK som planerat, utan gästade istället ett ställe som heter platons. Fanns en del ögongodis där faktiskt, till maddes förvåning haha. Så nu ska hon dra dit flera gånger. Var en rolig kväll, fast musiken kunde varit bättre. Mest massa rockklassiker.

I lördags (igår) gick vi på stan efter att ha sovit ut ordentligt. Kollade i affärer och givetvis hittade Emma en hel del fint som hon ville köpa... men nä har man inte pengar så får man låta bli. Finns alltid så mycket roligare i andra städer än den man själv bor i. Var speciellt ett par vita pumps jag blev överförtjust i. Men dom kostade 400kr. Lite dyrt...för mig just nu iallafall. Bestämde träff med Glenn också när jag ändå var i krokarna. Har egentligen aldrig setts ordentligt, men haft kontakt över internet sen 2002 så det var skoj =) Sen lunchade vi på ett ställe som hade goda pastasallader med getost, rödbetor, honung och valnötter bl.a Var väldigt gott, förutom getosten då. Har aldrig smakat det innan men smakade som get luktar =P Är alltid så kräsen med sånt i början.... Sen kom Maddes vän Klara och hennes mamma och tog en kaffe och the tillsammans med oss. Jätte trevliga människor. Lätta att prata med. Satt där ett tag och pratade om allt möjligt. När vi sen kom hem igen vilade vi lite, sen fixade vi till oss inför kvällens party, och lagade en gudomligt god tomatsoppa med grönsaker, mozarella och fetaost! Har fått bra middagstips från madde denna helgen, så är kanon!! Drack lite rödvin till maten sen begav vi oss ner till stan och till ett studentställe som heter NH (har jag för mig eller NK). Var verkligen en jätte rolig kväll iallafall. Maddes rumskompis Nina och hennes pojkvän Gustav var också där så vi var lite med dom också. Dansade till stället stängde vid 03.00 och var inte ett dugg trött. Då har man skoj=) Hittade ett "span" i baren...en super söt bartender haha. Men ja...ännu har jag inte kommit till det stadiet då jag faktiskt vågar "ragga". Working on it.

Tackar maddis för denna härliga helg i Linköping! Hoppas på att kunna ta ett återbesök snart!<3


Några bilder från helgen nedan.


Då var man i Linköping

Hos maddis=) håller på å dricka en drink just nu å käka godis=) ska snart ut till BK. En club som har 90-tals tema ikväll. Trevlig helg på er alla! Uppdatering kommer under helgen ;)

image538

Vi sommaren 2007 i Halmstad


Full rulle....

Har det varit enda sedan kl 7 imorse då jobbet började. De gamla är på hugget så tidigt alltså. Duschningar, städ, frukost, lunch...har gått i ett. Slutade 14.30. Då åkte jag in till stan för att betala min och Linas resa som vi bokade igår =D Bär av till Rhodos 27/4-5/5. Sist minuten resa. Ska bli så gööööött. Å välbehövligt. Är 22 grader idag där. Så blir nog lagom varmt. Gamla minnen från studentresan till Rhodos ploppar upp i mitt huvud nu. Så skoj vi hade!!

Efter besöket på resebyrån hade jag ärenden på apoteket, optikern och några andra affärer i stan. Kom hem vid 17,åt middag. Sen vid 19 började min tvättid. Då kom Lindis, och vi gick en promenad efter att jag slängt i första maskinerna. Givetvis funkade inte tvättmedels inställningarna så tvätten blev bara sköljd..så irriterande. Är alltid något i den förbaskade tvättstugan!! Så köpte med mig tvättmedel på hemvägen av vår promenix. Å nu har jag städat undan, diskat och snart ska jag ner och hämta upp min sista tvätt.

I morgon kl 13.45 går bussen mot Linköping och madde! Ska bli så skoj =)

Sleep tight! Puss

image537

Nutrition

Var på föreläsning idag om nutrition och kost. Fick lyssna på föreläsarna som berättade om olika saker, tex om varför vissa kan få dålig aptit när de är gamla och vad det kan bero på. Sen blev vi indelade i grupper och fick varsit patient fall där vi skulle räkna ut energiintaget som denna person behövde per dag och hur mycket den verkligen fick i sig osv. Sen skulle vi redovisa det för gruppen. Som tur var så var vi bara 5 stycken och alla från avdelningen där jag jobbar så var lugna puckar=) Alla ni som vet vad Emma annars tycker om att redovisa. Sen skulle vi va i samma grupper (jag och Kerstin jobbade ihop) och mixa ihop två olika näringsdrinkar som vi sen skulle smaka på allihopa och prata omrking. Vi fick dom godaste! En som smakade hallon glass och en som smakade banan milkshake. Var verkligen goda. De två som den andra gruppen gjorde smakade sådär....en var berikad med majsvällingpulver som smakade strävt och papprigt och den enda innehöll äggula och apelsinjuice bl.a...nä våra var bäst =) Tiden gick ganska så fort, 8.30-12 var vi där. Sen följde jag med Kerstin en sväng till make up store, hon skulle köpa lite nytt smink. Behövde inte vara tillbaka på jobbet förän 13 så fick skjuts dit sen. Usch varför gick jag in där? som sagt har ju fått dille på den affären för tillfället. =( Men köpte inget, även om jag hittade en del...

Nu ikväll har jag tränat step, Så härligt! Å nu sitter jag ju här och skriver...zorro ligger i mitt knä och gosar. Kan inte med ord beskriva vad han betyder för mig, min sötnos. Men ibland blir jag trött på hans dumma fasoner, men men så är det ju!=) Ska försöka hålla honom inne ett par dagar till innan jag ska våga släppa ut honom igen.

Igår tillbringade jag kvällen tillsammans med Linda! Vi gick en promenad och avslutade med ett besök på coop och där köpte vi med oss varsin påse naturgodis och gick hem till mig, njöt av godiset, kollade på tv och pratade om allt möjligt. När Lindis begett sig hem blev Emma hyper aktiv som vanligt på kvällarna och diskade undan och hade mig. Kom i säng sent, så därför blev det inte mycket sömn heller....Som vanligt när jag jobbar dag.

Imorgon är det möte för hela plan 2. Börjar en timme tidigare än jag annars skulle gjort. Men men det får la gå. Har sovmorgon iallafall;)

Nu väntar duschen, Trevlig kväll!

Monday afternoon

Idag sov jag länge. Jag och Zorro<3 Så mysigt. Efter min sena frukost åkte jag iväg till gymmet och körde lite styrka och kondition. Har sån skön avslappnad känsla i kroppen nu sen träningen. Var hemma vid 15. Väntar på att mitt ris och min tomatsoppa ska koka färdigt, sen är det middag. Vid 19 kommer Linda hit, vi ska ut på en promenad i detta härliga vädret. Innan dess ska jag hinna diska med och slappa lite framför tv:n hade jag tänkt. I morgon börjar jag jobba 7. Mellan 8.30-12 ska vi på en föreläsning om kost på Karl XI:S servicehus. Kan nog bli intressant då vi tydligen ska laga lite olika saker själv. (kan tänka mig att det ska va näringsdrinkar och lite sånt till äldre)

På tal om annat så har jag fått dille på smink, och då framförallt make up stores smink. Vill ha hela butiken!! Ska nog unna mig en ny skugga inför resan i slutet av april så man kan va lite fin in the sunshine=)

Saknar carros sällskap!! Lägger in länken till tacogratängen som vi gjorde som blev så god!
http://matplatsen.org/?p=250

Fruktansvärt det som hänt lilla Engla.... Finner inga ord. Hur kan sådana onda människor få finnas? Vila i frid.

Sådan otrolig lättnad!

Idag ringde först en familj som sa sig ha hittat Zorro. Carro och jag pallrade oss dit, men det var inte min kise. Detta var en röd vit katt, inte ett dugg lik min. Besvikna gick vi hemåt igen... när jag sedan följt carro till stationen då hennes tåg gick 17.04, åkte jag bussen hem, snackade med syrran ett bra tag i mobilen. Sen kom Malin och skulle hämta sina saker sen gårdagen. Vi bestämde oss för att ta en liten promenad, men just när vi hunnit ut ringer en tjej och säger sig ha sett Zorro. "Det är han som brukar sitta på innergården va? Och som pratar när man tittar på honom?" Jag bara.... jaaa. Så hon kom ut och visade var hon sett honom, och mycket riktigt, där på andra sidan vägen fanns min prins <3 Otrolig lycka! 8 dagars magont börjar försvinna nu. Är kanske vårkänslorna som fått honom att vilja vara ute. Denna snälla människa som berättade om vart han fanns fick med sig en flaska vin hem och lite pengar.

Gårdagen var super kul!! Vid 19-tiden kom Lindis, Malin och Anna. Då var jag och carro i fullgång med tacogratängen som visade sig bli super god. Vi skålade och åt gott under kvällen. Blev även lite "lekar" och förfest dans. Massa fotograferande också givetvis ;) 23.00 kom taxin och hämtade oss sen var det raka vägen till mårtenssons och shakea loss. Hade verkligen jätte roligt. Snusade och rökte gjorde vi med haha. Snacka om nikotin-kick av snuset. Första gången för mig... =) Å kanske sista =P

Gör vad som helst för sådana roliga kvällar på stan med vänner man tycker om <3



Carro har massa roliga bilder från mårtenssons sen som jag ska lägga upp när jag fått dom =)

Min älskade Zorro

var är du?
Jag har sprungit ut och in nu de senaste dagarna, tidigt på morgonen och sent på kvällen. Gått 30min långa promenader runt området och kallat mig hes. Men ingen Zorro..... börjar bli riktigt orolig nu. Kan inte sova ordentligt om nätterna. Tänk om det hänt honom nått? Skrev precis iordning lite lappar som jag ska skriva ut på biblioteket imorgon med foto på honom och så. Se om någon vet eller har sett nått. Har jag tur är han bara ute på ett stort vår-äventyr! Hoppas verkligen det. Han betyder så mycket den lille, så vet inte vad jag skulle göra om han inte kommer tillbaka....

Ibland har man sådana perioder då det känns som om allting bara går emot en. En sån period har jag haft nu ett tag.... idag tvingades jag betala in 1600kr till csn fastän jag ska läsa vidare till hösten. "Eftersom du inte läst nu på vårterminen måste du betala tillbaka fram tills dess". Happ. Antar att jag ska betala ytterligare 3000kr tills jag börjar läsa igen. KUL. Plus att det verkar som att jag kommer vara tvungen att betala tillbaka samtidigt som jag tar nytt lån för kommande studier. Skulle aldrig tagit csn från första början....Sen har man ju kurslitteraturen till hösten som kommer gå på 3000-4000kr. Känn dig rik Emma. Eller inte. Jag som trodde, eller ja jag hoppades på att detta året skulle bli bättre. Änsålänge har det bara varit värre än det förra. Hoppas på snar ändring, annars går jag nog under....

I morgon kommer iallafall min älskade carro upp. Ser jag framemot. Sen party med tjejerna på kvällen, carro inräknat såklart. =)

Nu ska min hårinpackning duschas av.

Hej svej!

Härligt vårväder!

Även idag har jag slappat till det. Sovit länge, diskat ytterst lite och kollat på tv. Våra bästa år är jag ju helt fast i.... fortfarande. 09.50 går reprisen sen gårdagen och 12.50 kommer ett nytt avsnitt varje vardag. Men blir så less på det samtidigt för händer ju inget!! Så utdragna scener så det är inte klokt. Men ändå kan jag inte låta bli att följa det när jag kan.... :S

Vid 15 tiden tog jag mig i kragen och gick ut i detta härliga vårvädret vi har haft nu i några dagar. Verkligen super skönt! Blev sugen på en massa saker under min promenad: grilla, baka mammas goda digistivekextårta med jordgubbar, mjukglass, picknick vid havet.... detta var bara några av sakerna som ploppade upp i mitt huvud. Men visst mår man mycket bättre av lite sol? Hoppas sommaren blir som en riktig svensk sommar ska vara i år!

Nu ska jag vila lite middag=) Åt precis quornfilé med klyftpotatis och blev proppmätt. Sen ska jag ner till gymmet lite senare och träna lite styrka och sola efteråt. Skönt med lite färg.

Chingeling!

image527
Jag och madde midsommar 2005 =)


Upp och ner

ner och upp...har jag sprungit nu för att kalla in min lille bebbe som inte kommer  =( blir så orolig. Han har inte varit inne sen i lördags morse. Blev ju sjuk i lördags kväll med så kunde inte gå ner efter honom varken då eller i söndags. Hoppas han dyker upp snart!!!



Fick en glad överraskning på posten idag av min allra bästa vän carro. Ett par fina örhängen och ett brev. Uppskattades verkligen=) Snart så ses vi!! Biljetterna bokades nu ikväll. <3



Blev stoppad av en skum "lodis" när jag var ute och gick innan idag. Hade keps och solbrillor på mig och han stirrar ut mig och ber mig ta av solbrillorna! -Nej, säger jag och går vidare. - Ta av glasögonen, snälla! skriker idiotien högt och länge efter mig men jag bara traskar vidare. Var faktiskt lite otäckt, mitt i industriområdet med. Fick upp mobilen och ringde madde så jag kunde lugna ner mig lite. Såg nog mycket coolare ut än jag kände mig haha. Det enda madde gjorde och även carro när jag berättade för henne var att skratta! Låter nog roligt, men var inte lika roligt att befinna sig i den sitsen kan jag säga haha. Finns så mycket skumt folk. Och jag anser ju mig själv vara normalast av alla, bara så ni vet ;)

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng lite tidigare än vanligt. Känner mig rätt trött faktiskt.

Natti!

Tomatsoppa med ris

blev det till middag idag. Aptiten är påväg tillbaka så imorgon borde jag vara återställd igen. Hoppas på det iallafall. Idag har jag tagit tag i diskberget och även plockat undan lite kläder som låg lite överallt. Skönt att krafterna börjar komma tillbaka. Kerstin har ringt idag och även mormor <3 Trevligt med samtal när man minst anar det. Annars har jag givetvis tagit det lugnt även idag. Ska ut och gå en liten runda i den friska luften om en liten stund tänke jag. Mår bättre av det, och sen är det ju så fint väder med.

Blev tipsad av Glenn igår om en laptop phonehouse som de har erbjudanden på nu, 2999kr. Det är ju verkligen inte dyrt! Men så vill man inte impulshandla heller. Men behöver ju en ny, min dator e ju helt störd. Några tips?
http://www.phonehouse.se/Product/Product.aspx?id=414243


Om det blir som jag hoppas på så blir det sol och bad i slutet av april i varmare breddgrader=D


Nu ringer madde =D

På bättringsvägen

Mår bättre idag än igår, men är fortfarande svag...fast har varit uppe en del idag, dock bara suttit i soffan och framför datorn. Var ute och gick en liten runda innan i em med för att få lite frisk luft och kalla in Zorro som ej dök upp. Ska ner snart igen och se om han är in the neighbourhood.

Är ledig i morgon och på onsdag på schemat. Skönt, men trist samtidigt om man inte orkar göra nått. Men till helgen kommer min Carro upp, ska bli så skoj! Samlat ihop brudarna här uppe med så blir lite middag och förfest hos mig förmodligen, sen drar vi hela gänget in till stan. Kul och blanda sina vänner på det viset =) Kommer nog bli skoj!

Pratar med kollega - Janne på msn nu. Haha han är rolig. Å så rätt han har angående vissa karlar. Kommer sluta precis som han sa med sådana personer. Inte mer än rätt!

Nä nu ska jag kolla lite på tv. Är cashmere maffia eller vad det heter på 3:an. Sett lite av det innan.

Cheers!

image523
                                         Jesper, janne och myself på Harrys!

Maginfluensa

drabbades jag av i går efter jobbet. Var först med Kerstin en sväng hemma hos henne, kollade på deras super söta kise-bebis<3. Sen körde vi till Eurostop, hon skulle lämna tillbaka en jacka och jag skulle handla mat inför min och Lindas myskväll. Meeeen påvägen hem började jag må riktigt illa. Tog medicin när jag väl var hemma, drack te och försökte vila. Trodde det var magkatarr. Men det blev bara värre och värre.  En tanke slog mig att detta inte kan vara magkatarr eftersom inget hjälpte. Fick ringa Linda och vi sköt fram tiden lite. Men helt plötsligt började jag spy så då förstod jag nästan att det var magsjuka....igen. Så fick ställa in med Linda. Jag som sett så mycket fram emot vår spa-kväll :S Hela kvällen/natten var jag igång och spydde och mådde piss. Men det är bättre nu som tur är. Inte kräkts sen kl 3 i natt. Min söta vän kom över med lite krämer, blåbärsoppa, croissanter och en tidning för en stund sen. Tack Lindis. Du är så himla go. Har ätit lite och druckit nu så känns lite bättre men ska däcka i sängen nu igen, man blir så utmattad och har inga krafter kvar. Vill egentligen hämta in min Zorro som är ute, men tror inte jag orkar gå ner och upp för dessa fyra våningar just nu. Känner mig som ett vandrande skelett utan krafter. Sen sa Linda när hon kom att kineserna stod där nere och rökte i trappuppgången och var jätte fulla. De har spelat och sjungigt sen kl 11 i fm med. Det är fan nått fel på dom. Ska ringa och klaga nu i veckan faktiskt. Nu har jag tagit mina "nya" krafter åt detta inlägg så nu får jag bege mig igen. Ska läsa lite i Glamour som jag fick av Linda.  Men hoppas ni andra mår bra!


En vanlig torsdag

Har tvättat och handlat idag bl.a. Blev ingen promenad med Lindis, var svårt att planera ihop våra tider då jag sov längre än jag skulle. Men jag har fått motion så det räcker under min tvättning. Ner för alla trappor, över gården till tvättstugan, hänga tvätt, byta i maskinen, sen över gården upp för alla fyra våningar igen och sen samma sak en timme senare. Tvättade 15-19 och däriemellan hann jag också en tur till Eurostop, Willys och apoteket. Tar ca 7min dit och 7 hem så ja min vardagsmotion har jag iallafall fått ;) Ska träna styrka med Malin imorgon innan jobbet. Har varit skönt å va ledig nu i två dagar..blir som min helg då jag jobbar hela den riktiga helgen. Ska träffa Linda darling på lördag kväll. Kom på idéen att vi kan ha ett litet "hemma spa" med fotbad, ansiktsmask och lite sånt. Och givetvis girltalk och mörk choklad. Ska bli myspys.

Tror jag ska slänga mig i soffan nu, fixa en fruktsallad med keso och en knäckemacka och avnjuta detta till Anna Skippers "Du är vad du äter" som börjat för en liten stund sen.

Tjingeling!

Mission completed.

Sådär ja, då har man städat och diskat klart. Ja, inte nyligen, var färdig för ca 1,5h sen. Fick frågan innan på msn, om varför jag alltid städar på kvällarna! Haha ja...är som mest aktiv sent på kvällen! Vet inte varför, bara blir så. Men nu är det klart iallafall. Hittade precis en äckligt stor fet blodfylld fästing vid min huvudkudde i sängen när jag skulle bädda upp. Fy f*n vad äckligt!!! Zorro ska definitvit få fästingsmedel i morgon. Apoteket nästa.

Nä om man skulle ta och avsluta mitt Enrique Iglesias maraton på youtube och hoppa i bingen!? Låter som en bra idé.

Han är het den mannen....
 


http://www.youtube.com/watch?v=aNrfUZZYDOQ

What a wonderful day

Idag träffade jag Lindis i stan vid halv ett. Vi hade lite ärenden att fixa, bland annat inför balen den 14 Juni =) Första stoppet var makeup store. Tänkte boka sminkning + att jag skulle köpa några saker till efter sminkningen jag fick där i februari. Man får ta lite åt gången, då produkterna tyvärr inte är gratis. Men tji fick vi. Hela lördagen var redan fullbokad utav andra tjejer som tydligen också haft samma tanke som vi. Många som ska på kadettbalen då tydligen....lite besvikna trillade vi in på ett mysigt ställe där det serverades pajbuffé, och åt gott medans vi funderade på hur vi skulle lösa detta. Tanken var att vi kanske kunnat ta oss till Varberg, men där finns inte makeup store såg vi sen på Gula sidorna i min mobil. Vi bestämde oss iallafall för att gå till våran frisör på Wi e hair efter maten och se om hon hade tid för baluppsättning. Det hade hon, och det visade sig också att hon hade sminkning och uppsättning i ett paket pris, så efter att vi funderat ett litet tag bestämde vi oss för att slå till. Så man har det fixat. Men det kostar ju lite pengar... 1400kr går det kalaset på + att man ska köpa skor, smycken och betala 750kr för att ens få gå dit haha. Ja, vad gör man inte för en bal på slottet. Typ. Som tur är har jag min fina klänning sen mina tidigare baler som min moster har sytt <3 Ska be pappa ta med den upp nästa gång han gästar Halmstad. Efter lite shoppning (mest för min del) blev det ett stopp på Åhlens café, blev varsin bit kladdkaka och en mango/vaniljyoughurt drink. Sen hann jag hem om i ca 1h, innan det var dags för att ta bussen igen, denna gången mot gymmet. Malin och jag körde ett spinningpass. Så gött nu efteråt=) Så nu är man hemma, ska försöka röjja undan lite här i min förnuvarande rätt stökiga lya. Fy, tänk om någon hade sett hur det ser ut nu. Då hade jag skämts!! Ska diskas, dammsugas och plockas iordning innan duschen väntar. Sen imorgon har jag tvättid som tur är mellan 15-19. Behövs det med! Ska gå en runda på galgberget med Linda under fm också. Hoppas på underbart vårväder!!

Nästa helg, den 12 april kommer Carro upp! Ska bli skoj. Då ska vi ställa till med fest och göra stan osäker ;)

image520
Dagens inköp! Väska: H&M, T-shirt: Gina Tricot, Rosa nagellack, glitter eyliner och eyliner: Makeup store och Reebook skor: Stadium. Känner mig mycket nöjd. Nya street skor har jag behövt ett bra tag nu.

Why do all good things come to an end?

Har inte kommit in på min blogg på några dagar nu, men nu så funkade det äntligen igen!

Har funderat en del... mycket angående besöket i påsk som jag sett framemot men som inte blev som man trott. Kändes som om det var en annan person som kom hit, inte samma som jag träffade på nyår. Denna personen var mer "kylig", kände redan när han klev innanför dörren att det låg något annorlunda i luften. Vet inte vad det var egentligen.... Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att det nog är lika bra det som hänt, att vi inte ska hålla kontakten mer som vi gjort dessa månader. Det hade nog inte funkat i vilket fall som helst. Vissa saker som har sagts och gjorts, tycker inte jag är okej egentligen, varför blunda för det? Fanns egentligen lite saker redan innan, men då gick känslorna före. Lite ledsen och besviken känner jag väl mig, mest på mig själv, att jag kunnat vara så naiv. Har nog på nått sätt "levt i drömmen", och tyckt att det var så himla bra efter nyår, och visst det var ju en bra början på året, men nu blev det såhär, jag känner egentligen inte honom så jag vet ju ännu inte alla sidorna han har! Men lite mer fick man ju se nu. Så nej, jag tycker faktiskt att jag förtjänar att bli behandlad bättre! Man måste tydligen kyssa en fasligt massa grodor innan man träffar sin prins!

Hade iallafall en rolig lördag ute på stan med min vän Malin!! Då kunde man släppa tankarna för ett tag. Blev omringade ganska snabbt på dansolvet av en del killar och ett gäng påstod sig ha paxat oss för kvällen haha. Det var väldigt skoj!! Dansade loss rejält. Men vi var heta, eller hur Malle?;)

Sen i söndags träffade jag min Linda, gick en runda, åt lite mat och naturgodis och pratade av oss, mest jag kanske :P Sen blev jag "bjuden" på kadettbal! En i Lindas pojkväns klass hade ingen att gå med, så jag ska sällskapa honom. Känner inte personen, men blir nog bra. Gud så kul det ska bli!! Den 14 Juni, då blir Linda och Emma balens drottningar ute i Tylösand. =)

Skulle egentligen gått på Let's samba med Annica Sjöö idag på gymmet. Men magen började krångla innan idag på jobbet och gör det fortfarande :( Så avbokade nyss. Det börjar 18.30. Så om jag mår bättre lite senare ska jag ner och köra lite styrka + kondition istället. Så typiskt.. men men.


RSS 2.0