Nya slingor!

I dag begav jag mig först till Lund i morse och köpte nytt puder på FACE. De hade stängt i lördags när jag var där nämnligen. Sen tog jag tåget till Eslöv och åt lunch med min kära mormor och morfar. Stekt lax, med potatis och romsås =) Super gott! Sen hjälpte mormor mig att sy en ny blixtlås på mina jeans och sy in en klänning lite. Sen vid 14- tiden gick jag ner till Mollys salong och blev nyslingad i håret. Nice. Kom fram till lite nya ideér tills nästa gång. Ska ändra hårfärgen lite, men ändå va blond!

Pappa körde mig upp vid 18-tiden. Vi körde inom Bilema i Höör och där köpte han en stor växt till mig, fick den i namnsdagspresent. Jätte fin! Växter gör det så mkt hemtrevligare i hemmet =D

Just nu sitter jag och väntar på att Linda ska komma och hämta sina nycklar. Har en liten present till henne med. Glömde ju bort hennes namnsdag den 20 Juni :S *Dumma emma*



                          

Söndag = bakis dag!

Igår blev det utgång till Stenssons med Molly. Begav mig mot Eslöv vid 20-tiden. Väl hos Mollan började vi pimpla lite vin och fixa håret + smink inför utgången =) Vi stack inom Mollys kompis Susan innan Stenssons, hon hade fyllt år så hade lite fest. Vi drack lite mkt vin tyvärr, hade nämnligen gratis drinkar i baren (mollys kontakter haha) så ja, blev tyvärr bara två sådana, kunde inte dricka mer, då hade man nog deckat eller nått. Så fjortis det låter, I know!! Men så var det. Man mår ju som man förtjänar dagen efter...

Så idag har jag inte gjort mkt. Gick till min moster på hennes koloni idag efter Molly och jag ätit frukost. (Köpte baguetter på Bojerts konditiori *mmmm*) Tänkte att jag ju fick passa på att träffa moster Irené nu för en gångskull när man är nere. Så visade sig att hon var där ute så då traskade Emma iväg i sina finkläder sedan gårdagen och klackskorna. Tog 20min att ta sig dit. Sen satt vi där och pratade i ca 2h sen begav vi oss till stationen. Jag åkte hem till Höör och Irené skulle hem till barnen. Dvs mina kusiner.

När Lina slutade jobbet vid 16 körde vi och köppte mat och god frukt. Blev en grekisk sallad för mig. Var länge sedan. Sen vilade vi lite, riktigt trötta båda två, av två helt olika anledningar. Hyrde film också, vi såg "Pojkar vill , killar kan". Ok film, men ja...ingen att rekomendera kanske.

Nä nu väntar lilla Poppe på att få gå ut och kissa.


CYA!

Nedan lite bilder från igår och idag







Har fler bilder på www.bilddagboken. se (emmaj85) och www.facebook.com ([email protected]. FantasifulIt I know ;) )

Äntligen helg!=D

Kändes så skönt när man slutade kl 15 idag och visste att nu har jag tre lediga dagar framför mig! Kan inte bli bättre för tillfället. Eller jo, solen hade gärna fått titta fram liiiiite mer så att man slipper bli depressed innan hösten ens börjat.

Pappa kom upp till Halmstad kl 17 idag. Han hjälpte mig att fixa lysena på min cykel, sen packade vi Zorro i buren å körde till Lindis så jag kunde mata skalisen en sista gång.

Så nu är jag nere i lilla skåneland och snackar skit med söstra mi. I morgon fm ska jag in till Lund och köpa nytt foundation puder på FACE. Tyvärr har de inte den butiken i Halmstad. Är helt frälst i deras puder, aldrig haft något bättre så blir till att köpa nytt ibland när man är nere. Hmmm ja sen i morgon kväll blir det förmodligen utgång med Mollan. Ska bli skoj =)

På söndag ska jag slappa och umgås med poppis. På kvällen kanske kolla film med Lina om hon orkar efter jobbet. På måndag ska jag in och hälsa på mormor och morfar innan jag ska vara på salongen hos Molly och slinga mitt hår. Ja sen ska man upp till Halmstad igen. Jobb på tisdag 7-16.

Nu ska jag och Lina dricka varsin kopp pepparmynts te för våra magar!

Skepp å hoj!

Projekt : storstädning avslutat

Så duktig jag känner mig nu =) Började dagen med en timmes morgonpromenad tillsammans med Anna. När jag sedan kom hem och ätit en riktig brakfrukost bestående av rostmackor, kokt ägg och fil med müsli var det tvättning som stod på schemat. Mina kläder behövs tvättas extra mycket nu, speciellt de som används på jobbet. När de tre timmarna gått och jag var färdig där, började jag att damma, dammsuga, diska och torka golvet här i min lilla lägenhet. *Puuh* Var länge sedan jag körde en riktig storstädning, så jag tyckte det var på tiden. Har inte så mycket annat för mig på min lediga dag =P Så nu när jag äntligen blev färdig med dagens projekt, ska jag sätta mig i soffan och titta lite på tv. Senare ikväll ska jag ta mig en timmes promenad till. Ner och mata Skalina nämnligen!

Au revoir!

Motions dag!

Fick ett sms av Anna i morse, där det bestämdes att vi skulle gå en runda och röra lite på rumporna. Träffades vid Eurostop vid 11 och gick en runda som tog 1h. Sen gick vi in på Eurostop och tog oss lite lunch iform av en stor fullkorns macka med fyllning på Expresso house. (melon och parmesan för mig och räkor för anna) Sen gick vi en sväng till Coop för att jag skulle handla lite mat, och sen köpte jag även en mascara på h&m. Dyrt men välbehövligt. Jag var hemma igen vid 13.30. Åt lite frukt sen la jag mig och mös lite med Zorro. Sen var det dags att laga middag vid 16 och efter det tog jag cykeln och mitt trogna paraply och gav mig ut i regnet, mot gymmet för att köra ett step pass. Känns så skönt i kroppen nu efteråt=) Blev bestämt nu ikväll också att jag och Anna ska ta en morgonpromenad i morgon med. Nice. Inte så ofta man träffar lilla Anna så är ju bara trevligt. Svårt att få ihop tiderna när man jobbar så olika.

Nä, nu ska jag ta och diska lite, något som tydligen alltid behövs i denna lägenheten =P

Ciao!

image95

Emma dagen!

Idag den 23 Juli är det min namnsdag :D grattis till mig och alla andra Emmor ute i världen! Fick en kram av Anette och Ileana imorse på jobbet, så snälla. Två kort på posten kom idag också och några grattis sms. Kul att veta att man blir ihågkommen. Var och matade Lindas sköldpadda Skalina i lördags. På köksbordet stod två presenter till mig. En namnsdags present och en chokladkartong. Nyfiken som jag är kunde jag inte vänta med att öppna presenten till idag, så den öppnades i lördags kväll lagom till filmkvällen med Fredrik. Fick jätte fina ljus och en fin klämma. Hon är så snäll min Linda=) Klämman kommer komma till användning. Har velat ha en sån!

Jaha..sitter här nu, precis pratat med Lina lite. Pappa kommer upp på fredag em efter jag slutat jobba. Sen ska jag åka med honom hem på kvällen. Zorro ska också med. Ska hälsa på i Skåne lite under helgen. Skönt att vara ledig lite! Behövs efter denna tuffa helgen. Helt slut i både huvudet, benen och ja hela kroppen. Nu ska jag titta lite på tv, sen ska jag cykla ner till Lindas lägenhet och mata lilla Skalina igen.

Bye bye solong!

Rix FM festival

Var nere vid Tullkammarkajen ikväll och lyssnade lite på rix fm festivalen. Trevligt när det händer saker! Följde med Linda, Joel och Rebecka ner. Bra musik, speciellt "Idol Olas" Natalie, den gillar jag =) Vi tog oss även en åktur i ett skrangligt pariserhjul, där de som arbetade var arga tyskar :S läskiga. Tanten i kassan skrek åt oss på tyska efter vi betalat också...weirdo. Å vi skrämde ju upp varandra lite också om tänkbara händelser när man satt stilla uppe på toppen...fy för... har det på film också i Lindas kamera haha. Vet inte varför vi åkte. Höjdskräck har man ju lite också. Är ju marinfestival i Halmstad nu hela helgen med...synd man ska jobba hela då, men kanske ska ut på lördag med jobbar kompisen Sandra. Börjar 14 på söndagen så kan ju gå för sig om man orkar vill säga.

Jaha då har man jobb som väntar i morgon då...tur jag inte börjar förän 14. Lite sovmorgon=) Nu ska jag nog ta och krypa ner i min sköna säng tillsammans med min Zorro-bus. <3

Sleep tight!



Besök gärna Carros blogg som skapades under hennes visit hos mig förra veckan =) http://Carrolito.blogg.se


Utmattad

Fick rycka in och jobba på en annan avdelning idag 7-14. Shit vad det tog på krafterna. En man där är ju helt felplacerad. Skriker och hotar oss i personalen och de andra boenden blir helt upprörda. Helt sjukt att han får vara kvar. Tur jag inte jobbar där annars! Nu är jag ledig i mogon sen jobb fre-mån. Tuff vecka detta.

Har tänkt en del på senaste, och blir irriterad på folk som klagar på oviktiga saker! Har man inte varit med om något riktigt svårt i sitt liv borde man tänka efter och vara tacksam för det man har. Det var jag förr, men nu tycker jag att jag har all rätt att klaga!!! Visst jag har dåligt med pengar nu i sommar och bla bla. Men sådana "strunt saker" har alla mer eller mindre problem med. Och som när ens pojkvän gör slut. Det är sånt alla får leva med. Tyvärr. Men att förlora någon nära, det är något som inte går att beskrivas med ord. Man mår riktigt dåligt och sorgen och smärtan kommer aldrig till att försvinna. Så tänk efter nästa gång ni klagar över något som tycks vara hela världen för er. Tänk efter på vad ni har istället och var tacksamma för det. Jag försöker själv att göra det, men det är inte lätt.

Stackars farfar som varit sjuk ett bra tag nu och blivit sämre med tiden har blivit placerad i Eslöv på ett äldreboende för tillfället. Tycker så synd om honom, men klarar inte av att hälsa på. Efter all sjukhusvistelse och all syn på sjuka människor 2003 har jag fått nog. Vet inte hur jag skulle reagera. Men tror inte att jag skulle klara inte av det! Visst jag jobbar med äldre och sjuka men det är inte samma sak. Dom är inga man känner eller står nära på det viset som en familjemedlem eller släktning. Men håller mig uppdaterad utav pappa varje gång vi pratar så jag vet hur det är med honom.... Min ena kusin klarade inte av att hälsa på mamma när hon var sjuk, och jag klandrar honom inte. Har jag aldrig gjort. Jag vet att det inte är lätt att se någon man tycker om så dålig...

Hade tänkt att gå ut på en powerwalk nu efter jag skrivit av mig lite, men nu när jag tittar ut genom fönstret har det börjat regna!? Var ju skinande sol innan...så typiskt. Ska iallafall ta mig till Coop och handla lite fukt. Får ta paraplyet med i högsta hugg!


image91

Today it's söndag

Hade precis Patrik här på en snabb visit. Fikade lite. Länge sedan man träffade honom nu, så var trevligt =) Alla flyttar ju uppåt i Sverige så blir svårt å ses! Ska förmodligen ner den 3 augusti, så vi kan fixa ihop en fest: Carro, jag, Patrik, Niklas, Peter, Mattias och Emil som förr då vi träffades varje helg. Det var tider det, eller hur Carro?

Nu hoppas jag att Patrik kör ordentligt på vägarna där han far fram nu i sommar mellan sina jobb. Fick en hel näve med Colgate mini tandkräm innan han åkte haha. Så nu behöver jag inte oroa mig för dålig andedräckt på ett tag ;)

Dags att bege sig till Willys och inhandla lite mat.

CYA!

Carrolito på besök =)

I går em dök Carro upp i Halmstad efter att jag slutat jobba. Linda var så snäll och körde mig till stationen så jag kunde möta Carro å körde oss hem sen igen! Tack min vän. Stannade till på Hemköp å köpte med oss lite naturgodis. Linda fick givetvis också en påse =)

Väl hemma hos mig beställde vi pizza och krängde upp vårt godis. Sen tog vi oss en välbehövlig power-nap på ca 1h. Helt plötsligt vid 21.30 bestämde vi oss för att åka in till stan och besöka "the fox and anchor", en pub som har kareoke-afton varje torsdag. Haha vi fick stressa som f*n eftersom bussen gick 22.30, efter det blir det dubbelt så dyrt! But we made it!

Fanns mycket trevligt folk ute! Vi kände oss allt lite uppvaktade ;-) Kan man behöva ibland. Alltid kul med uppmärksamhet, eller vad säger du carro?

Vi lämnade tydligen in vår lapp till kareoke baren för sent, satt och väntade i 40min på att vi skulle få sjunga vår Eloise med arvingarna. Men men nej blev inget, för sen stängde puben kl 01.00. Så då begav vi oss vidare till en annan pub där vi dansade lite på ett dansgolv de satt upp. Vid 02.00 tiden började vi gå hem till Andersberg. Tog ungefär 40min. Men vi var för snåla för att betala 45 spänn för att åka den biten hem. Jag menar vi drack mkt mer än vi hade råd till, bara för att våga sjunga kareoke, sen blev det aldrig av. Snacka om onödig tequila!!!!

Carro åkte hem vid 17 idag, vi var på stan innan och käkade thai-buffe. Så fruktansvärt gott. Sen tog vi oss givetvis varsin bägare med kulglass också innan vi skulle bege oss till stationen. När jag sen kom hem gick jag och la mig och sov ett tag. Så nu sitter jag här och filosoferar. Ska ner och  boka tvätttid snart och sen se om min lilla kise vill komma in idag<3 Ledig hela helgen om de inte ringer in mig. GÖTT. Synd bara att alla andra jobbar =(

image90
                                                       *Me and my darling!*

11 Juli

Idag skulle min älskade mamma fyllt 49 år. Saknaden efter dig mamma är enorm<3

image89


Riktigt skit väder!!

Blir så trött på detta ständiga regnande och blåsande.  Var på Coop innan och köpte med mig lite naturgodis till jobbet i kväll. Blev dyng blöt trots mitt paraply. Ja, det vände ju sig på alla håll å kanter av all blåst å regn!!! Ska man verkligen behöva utrusta sig med värsta regn outfiten när det är Juli månad? Helt stört.....

I kväll ska jag och Valerija iallafall beställa pizza på vår rast. Ska bli gott. Jobb i morgon också sen är jag ledig på måndag.



image87

Sommaren är kort

det mesta regnar bort....
japp verkar ju stämma. Sjukt tradigt!! Idag har jag varit ledig..härligt! Har städat, diskat, tränat styrka och varit ute å sprungit på Galgberget. Så skönt efteråt =) När vi sprungit klart, å Fredrik skulle köra mig hem, började det ryka som in i från fläktarna. Bilen gnisslade som bara den också, så var nog fläktremmen. Fick panik! Haha trodde att "the end was near", alltså att vi skulle sprängas i luften. Jag överreagerar alltid. Fick parkera bilen på närmaste parkering och gå hem. Fredrik hämtade den för ett tag sen å då gick den bra å köra igen. Fläktarna i hans bil funkar inte riktigt å vi försökte sätta på dom efter vi sprungit, så var nog nått med det.

Aja, ingen skada skedd. Ska nog sätta mig i soffan och titta lite på tv nu. Sen ska jag ner i tvättstugan och hämta upp min nytorkade tvätt. Ja och hela helgen består i att jobba ja...å det ger ju lite pengar.



I want
:

 - Superficial by Tigi haricare
- Hårförlängning
- En digital kamera
- Nya glasögon
- Nya street skor







Ugly Betty!

Ja så såg jag ut i morse när det ringde på dörren. Hade helt glömt bort att de skulle komma och mäta fukten i mitt badrum inför renoveringen. Jag som tänk ha sovmorgon. Hoppade upp ur sängen med glasögonen i högsta hugg och håret åt alla håll och kanter!!! Riktigt pinsamt att öppna dörren och se allmänt dum ut. Men men what to do. Mätningen visade sig bara ta några sekunder så det var skönt men shit vad jag skämdes. Speciellt eftersom hela lägenhet såg mer eller mindre ut som ett bombnedslag...kläder överallt. =( My own fault.

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och mysa med Zorro. Slutade 21 idag, samma tur i morgon igen. Var tufft ikväll faktiskt. Hoppas morgon dagen blir lugnare.

-Sov sött -

image84

Lite bilder från midsommar i Stehag!

        

Nu ska jag hoppa in i duschen! Helt slut efter jobb å träning. Jobb imorgon och på torsdag 14-21. Ledig fredag och sen jobb i helgen igen! Trivs kanon där å det ger ju $$$ =)

Sov så gott! bye bye

Ostkaka

pizza, ostbaguette, antonberg choklad plum in maderia (2 askar), marabou 100gr choklad, popcorn, jordgubbar och en del mackor. Så har och ser matintaget ut denna helgen. Fy f*n. Man mår illa när man tänker på det. Sitter och äter lite rester från ostkakan i fredags just nu. Ska köra ut till Galgberget om ett tag och gå 5km. Hade behövt springa egentligen, men var ett tag sen nu så tror inte jag orkat. Får se hur jag gör. Men motion efter allt detta TACK! Lina är sjuk och ligger och vilar sig. Var på akuten igår eftersom hon fick ett utslag på kinden också. Fick utskrivet antibiotika och hostmedicin + en nässpray med kortison. Stackaren har varit sjuk nu i 1 månad till och från. Hon åker alltid på allt konstigt. Sa alltid mamma också. Typiskt hon ska bli sjuk nästan varje gång hon hälsar på mig.

Nä, nu ska jag kolla lite på tv sen iväg och göra av med lite kalorier som sagt. Blir laxfilé och klyftpotatis till middag ikväll. *mums* Hoppas lillan får i sig lite mat iallafall. Sen ska jag nog köra hem henne i morgon, sen får jag antagligen ta tåget upp igen. Hon får inte köra själv med den hostmedecinen hon får.

-Baj baj-
image73


Kan man lita på någon?

Sitter lite vid datorn nu medans Lina gör sig i ordning för natten. Hyrde två filmer idag, "Allt om min buske" och "The last kiss". Den första var helt sjuk. Skulle vara en svensk komedi, men dom vet man ju hur knäppa dom brukar vara. Var inte kul alls. Mannen var aggresiv å slog ihjäl djur å hela fadderullan. "The last kiss" var lite depressed. Handlade om en man som var otrogen mot sin flickvän, världens underbaraste tjej. Så typiskt killar, han fick panik för att de väntade barn och lockades till att vara otrogen med en yngre tjej. (Han skulle föreställa 30). Lina och jag retade upp oss. Många killar bara flyr från problem i förhållanden. När det börjar kännas för allvarligt. Hoppas Mr right finns där ute någonstans. Och om man hittar honom, kan man lita på honom då? Jag menar till 100%?

Ska fortsätta klura på det....

Sov så gott!

RSS 2.0