Dagsutflykt till Landskrona

I går kväll cyklade jag hem till min Linda, där bjöds man på super god bulgursallad och naturgodis och mörk choklad till efterrätt. Blev en massa pratande då vi inte setts på ett tag, Linda slog rekord denna kväll och var vaken till 00.40. Annars deckar denna damen redan vid 22 på kvällen ;) Men vi hade så mycket att prata om.

Klockan 8 körde vi från Halmstad i morse, hittade rätt lätt dit vi skulle. Blev lite shopping på stan och vi lunchade på ett thaiställe. Kostade bara 63kr för buffé, super bra tänkte vi! Men usch...de friterade räkorna var doppade i curry innan de friterats och nudlarna var kalla och smaklösa. Lite trist. Landskrona stad blev lite som en besvikelse för oss. Letade förgäves efter balsmycken, så vi körde tillsist inom Helsingborg och Väla på vägen hem. Men inte heller där hittade vi några smycken som föll oss i smaken. Det är inte lätt när man har i huvudet hur man vill det ska se ut =) Tålamodet började svika och när vi kom ut till parkeringen och skulle köra hem hittade vi inte bilen haha. Alltså vi gick runt lääänge och såg inte den någonstans. Linda fick panik och trodde den var stulen. Efter många om och men hittade vi den äntligen på en parkering längre bort. Vi litade båda på att den andra visste var vi ställde bilen, men vi borde lära oss att vi tänker likadant eftersom vi är så lika så vi borde ju vara mer uppmärksamma. Kanske något att tänka på tills nästa gång? haha. Förvirrade hönor, är vi ju alltid.



Nu är lilla Lina här hos mig, vi åt nypotatis med lax, räksallad och bröd innan. Och naturgodis med jordgubbar nu på kvällen. Trevligt att ha syrran på visit!! Hon sitter i soffan och berättar massa historier om jobbet bl.a Hon var tydligen på en fest en gång och en rakad karl vred om armen på henne. Frågade nyss vad hon hade gjort då?
"-Inget, eller joooo...jag kallade honom för skalle-pär och slog honom på flinten." Haha lät rätt kul. 

 I morgon blir det utgång med jobbet. =)

Promenad med Kerstin

Dagen började med att jag vaknade klockan 7 (tro det eller ej) eftersom jag hostat mig igenom hela natten. Ringde till vårdcentralen och fick en tid 9.45. Där fick jag utskrivet en stark hostmedecin med morfin i. Har tagit en gång idag och den dämpade hostan rätt bra, men inte helt. Ger väl sig ju mer man tar antar jag. Är snart dags för dagens andra dos. Innan lunch ringde Kerstin och vi bestämde oss för att gå en sväng nere vid östra stranden. Gick bl.a förbi lilla köpenhamn där vi grillade igår. Satte oss i solen och pratade lite och så. Allmänt trevligt. Kerstins lilla vovve Kelly var givetvis med.

Nu har jag städat undan lite här hemma, ska diska med. Sen blir det duschen, för klockan 19 ska jag vara hemma hos Lindis. Ska äta lite tillsammans sen ska jag sova där, då vi ska på en utflykt imorgon, och vi ska starta redan vid 8 på morgonen hemifrån. Var länge sen vi sågs nu så ska bli super trevligt =)

image625

En eftermiddag med jobbet

Idag jobbade jag först 7-14.30, sen cyklade jag direkt till Eurostop och inom Life och köpte hostmedecin då apotekets Noskapin inte biter på mig. Fått värsta rethostan nu. Kollade även på utrensningskurer, tänkte börja en efter utgången på fredag med jobbet. Blir nog Methodraine Detox som jag blev tipsad om förra året av kvinnan i butiken! Verkar bra. Var även inom Coop och köpte med mig quorn korvar till grillningen ikväll.

Klockan 17 skulle vi samlas vid östra stranden för att köra minigolf turnering på Japan! Blev uppdelade i lag om ca 6 personer. Var skoj, gick faktiskt ovanligt bra för mig måste jag säga. Bätre än sist. =) Efteråt grillade vi korv, åt kakor och pratade. Var även prisutdelning. Vårt lag kom på 5:e plats, alltså näst sist då vi var 6 lag. Priset var godishalsband och klubbor haha. Gav mitt halsband till Kristin senare, hon älskade såna!! Tycker dock det är konstigt att vi inte fick en bättre placering, så dåliga var vi inte =P Var en trevlig kväll iallafall. Blev arg på min hosta en omgång bara, fick värsta attacken i slutet på golf spelandet men den lugnade sig till grillningen som tur är.

 <--- Ida, the boss.

Morsdag

Idag är det morsdag. Varit en del besökare på jobbet till sina mammor. Tyvärr kan jag inte fira min lilla mamma, hur gärna jag än velat. Men har tänkt på henne heeeela dagen. Gör jag iof varje dag, men extra mycket idag. Saknaden är fruktansvärt stor. <3 Önskar så att livet varit annorlunda. Behöver ha dig här fortfarande mamma. Så mycket jag vill fråga dig om. Livet är inte rättvist!!! Den största tryggheten här i livet och den man älskade allra mest här på jorden ryktes ifrån en alldeles för tidigt....

image614
Förevigt saknad.

Minigolf och pizza

Spelade lite minigolf i eftermiddag tillsammans med Janne. Var trevligt! Gick dock inte så bra som jag hade hoppats på haha. Förlorade ganska så stort, men men har man inget bollsinne så är det inte lätt! Man kan ju iallafall låtsas som att man är riktigt grym till motsatsen visar sig. Vilket det gjorde redan på första slaget! =S Fasen också.

Efteråt käkade vi lite, blev pizza för min del. Den flödade över hela tallriken, sjukt stor! Men jag åt hela. Inte klokt. Var riktigt gott iallafall!! Sen nu ikväll cyklade jag inom ICA MAXI och köpte med mig jordgubbar och naturgodis hem till melodifestivalen. Ska bli gott. Har dock redan ätit en del av godiset. Kan ju inte låta det vara...Linda, du vet vad jag menar ;) Även Zorro har fått hem köpt lite lördags gott! Kyckling från Sheba ska han få när han kommer in.

Hejja Sverige ikväll!!

Soligt värre

Nu sitter man här, väntar på att våra bästa år ska börja. Jag vet, händer ju inte mkt i den såpan men kan ändå inte låta bli att kolla på det när jag är hemma :P

Var ute på en promenad innan frukost idag, måste komma igång med det igen. Är så skönt efteråt. Blev äggmacka och gröt till frukost. Sen tog jag tag i mig själv och både packade in håret och tog en ansiktsmask, så nu känner man sig pigg och fräsch för en dag på jobbet haha. Ska snart äta lunch, blir linssoppa. Börjar inte jobba förän 16 idag så hinner inom Eurostop och handla lite mat innan också. Skönt att slippa stressa.

Have a nice day!

You make me feel good

http://www.youtube.com/watch?v=8UH1UU4P_JE

Ny låt med Ola. Me like.

Det finns några personer i mitt liv som betyder riktigt mkt. Denna låten tillägnar jag er idag! Love you all. <3

Idag har tankarna gått till min älskade vän Linda... <3
 
image613

Tvätt och städ

Roligare än så blir det inte. Kom hem från jobbet lite efter 15. Deckade i sängen direkt, var heeeelt slut! Sov i 2,5 h... jag vet. jag är inte klok. Älskar att sova, å speciellt i min egen sköna säng ;)

Blev lasagnerullar till middag när jag äääntligen steg upp ur mitt ide. Å efter det packades kassarna fulla med tvätt. Har sjukt mkt. Fattar inte hur jag lyckas.... borde ha lite loppis en lördag snart i Lund. Sis och jag har pratat om det. Har en hel del kläder som jag skulle behöva sortera bort.

Nä och man skulle ta och diska lite sen dra fram dammsugaren? Vore nog ingen dum idé.

Trevlig kväll gott folk!


Är sjukt godissugen även idag. Har varit det i över en vecka nu. Vad är mitt problem? Tur jag inte har nått hemma för då hade det legat i magen nu :S

En hund som heter Snobben

stötte jag på nu ikväll när jag cyklade hem från jobbet. Kan inte låta bli att skratta åt det namnet. Pappa kom med förslaget när jag skaffat Zorro att han skulle heta just Snobben. Men nej det fick bli Zorro =)

Stannade kvar lite längre på jobbet idag och pratade lite med Jenny och Jesper. Jesper tyckte nog det var skönt när jag gick haha. Pratade ihjäl stackarn tror jag! Han fick lyssna på allt mitt klagande från resan som blev fucked up till mina förbaskade räkningar denna månaden. Det är inte lätt att vara i närheten av mig när jag har sådana här irritations-dagar! Å Jenny den lyckosten kom precis hem ifrån en 2 veckors vistelse på Kreta och till helgen åker hon iväg igen till Cypern tyckte jag hon sa. Vissa dom kan =) Emma vill också!!!

Har varit duktig och diskat undan diskberget nu ikväll så det är gjort! Känns skönt.  Ska hoppa in i duschen snart sen blir det lite tv tittande. Ska ut och gå i morgon fm, hoppas vädret är bra, för blev ingen promenad idag. Mådde inte så bra på morgonen, hostade och hade mig så vågade inte gå då med risk för att bli sämre igen. Men imorgon ger jag det ett nytt försök tillsammans med Anna.

Bye bye!

 [My mood today]


Varför är det alltid nått?

Pengar ställer verkligen till problem, när man inte har så mycket av dom. Fick en räkning idag från Tele2 på 300kr mer än vanligt. Ringde dom och frågade hur det kunde komma sig! -Jo du har inte ringt för minibeloppet 69kr per månad, och vi har gått tillbaka 6 mån och kollat upp det för datorn hade inte fattade hur den skulle ta betalt här hos oss. Därför får du betala det i efterhand. " Ok, så jag ska få betala exktra för att jag inte ringt för summan jag ska betala? Helt sjukt. Å det är väl inte mitt fel att deras data inte fattar?? Så nu har jag en räkning på nästan 500kr därifrån denna månaden + csn. Fast ringde till csn nyss också och frågade om jag kunde få betala till dom nästa månad då jag fått skattepengarna. Först gick det inte men jag sa som det var att min lön blir dålig denna månaden för att jag varit sjuk, så tillsist sköt hon fram det en månad iallafall. Så så fort skattepengarna kommer i Juni ska dom sättas in till csn. KUL. Känner mig inte på humör idag. Får försöka släppa det lite nu, för det är dags att sätta sig på cykeln till jobbet.

Jag vill vinna pengar!! Varför får jag inte det?

En regnig dag

Vädret var verkligen tradigt idag. Vid 14.30 cyklade jag till Linda, hon skulle till balklänningsbutiken och fixa till sin överdel på balklänningen så då jag var ledig idag hängde jag på som sällskap =) sen gick vi och tittade lite i stan efter väskor till balen, smycken och smink. Så man vet vad som finns. Vi får köpa sen när vi får pengar. Ska bli kul att gå på bal! Och lite nervöst!=)

Egentligen skulle vi gått en promenad med men då det regnade mer eller mindre och var ruggigt kallt ställde vi in det. Ska försöka gå en lite sväng i morgon fm innan jobbet. OM jag får tummarna loss och inte sover hela fm. Somnade till nu i kväll efter maten. Drömde att jag drack massa cola, krängde chips och godis i massor! När jag vaknade mådde jag lite illa och trodde att jag verkligen hade ätit allt detta. Men så var inte fallet tack o lov. Det som jag ätit de senaste dagarna får räcka ett tag nu. [Lättare sagt än gjort] Anledningen till att jag drömde att jag drack cola var att jag läst ut min bok som jag fick av Nina idag. (Mina hemligheter med Sophie Kinsella) Jätte bra bok! Den handlar bl.a om ett företag som säljer Panther cola haha så var nog där colan kom in. Jag menar jag dricker typ aldrig läsk. En gång om året kanske!? Å chips äts inte så ofta heller. Kakor och godis är min last. Speciellt choklad då ;) Så denna drömmen handlade väl om min ångest i de senaste dagarnas frossande!!!

Då var helgens jobb avklarat

Det har gått fort. I dag gick allt i ett...duschningar, tvätt, medecinutdelningar, frukost...... dessvärre var vi med om en mindre trevlig incident innan lunch som fick oss båda att må lite illa ett tag efteråt. :S

Har varit roligt att träffa Kerstin igen, var ett bra tag sen vi jobbade ihop sist, då vi båda reste iväg ungefär samtidigt och sen var jag sjuk. Och innan dess hade vi den veckan då vi inte jobbar ihop alls. Hon försökte få med mig till Ullared imorgon. Om jag vill? självklart. Har jag råd? Nej. Med tanke på att jag bara har ett par hundra kvar att leva på tills löning så går det inte. Jag anser att de sista hundringarna får gå till mat. Tyvärr..... *suck* Hade velat köpa en vindjacka.... Det är mycket man vill här i livet.

För övrigt är jag såååå sugen på nått....gott. Vet inte vad. Lösgodis? Naturgodis? Choklad? Frukt? Har inget av det hemma. Godis borde jag låta bli då jag ätit både choklad och glass idag på jobbet. Detta konstanta ätandet bådar inte gott inför beach 2008. Får se om jag tar mig på cykeln till coop snart eller ej. Mår illa av middagen jag åt ikväll. Purjolökslåda med lax. Jätte gott med ååå så mäktigt.

image611

Lördag = jobb!

Snart ska jag bege mig till jobbet. 13.30 måste jag sätta mig på cykeln då jag börjar kl 14. Ska snart värma resterna utav middagen igår, soppa! Frukosten bestod av havregrynsgröt med solrosfrön, kanel och jordgubbar! Så det var gott=) Inte ätit gröt nu på länge, inte haft lust till det men när man kan toppa det med jordgubbar äter väl vem som helst?!

Trevlig lördag!!!!

Propp mätt!

Japp här sitter man, precis ätit potatis,morot, purjolök och linssoppa, härlig blandning va? Man kan koka soppa på allt möjligt. Som mormor brukar säga, man kan koka soppa på en spik. Åt en god pumpafrö fralla till!

Var ute och gick en härlig promenad med min kära vän Linda vid östra stranden i em. Pratade om en hel del saker, var ju ett tag sen vi sågs nu eftersom jag varit bortrest och sen sjuk. Vi kom fram till att livet iallafall varit lite lättare och lite roligare om man haft mer pengar... Såg även folk som åkte wakeboard med segel. Kanske vi också ska börja med! =) hihi

Efteråt cyklade vi inom ICA MAXI, köpte lite smått och gott, bl.a svenska jordgubbar som de börjat sälja nu. Såååå gott. Mina ligger och väntar tills magen är beredd på att ta emot mer ätbart. Köpte även Lindhts creation 70% choklad, som jag inte smakat innan. Nallade av den både före maten och efter. Kanske lite därför jag är så mätt?! Sjukt god är den iallafall, älskar ju mörk choklad. Sen köpte jag en sak till....ostkaka, fast i en sån liten en portions storlek. Varför ostkaka undrar kanske ni? Jo för under hela veckan jag legat sjuk har den reklamen om ostkaka visats om och om igen och då har jag varit så sugen så det tar jag igen nu ;) Påminner mig om när jag var 12 år och blev opererad för blindtarmen. Mamma och vårdpersonalen tjatade en massa på mig att jag var tvungen till att dricka mycket för att få bli av med droppet. Äta fick jag inte göra i början. Men jag ville inte dricka! Har alltid svårt för det när jag är sjuk. Men däremot MAT, det är jag alltid sugen på. (Ok, jag var inte sugen på något överhuvudtaget under de 3 första dagarna av min influensa nyss, då levde jag på vatten) Såg massa reklamer på tv om all möjlig mat och DET ville jag ha, men det fick jag inte. Är inte lätt att vara ett mat-freak.... =S

Medans soppan kokade på spisen hann jag också med att dammsuga, plocka iordning lite och diska. Känns skönt att dammråttorna försvunnit haha. Har ju inte blivit någon städning här på 2 veckor. Var ju på Rhodos en vecka sen legat deckad en. Inte lätt inte. Som tur är mår jag bättre nu, bara hostan som är jobbig. Å givetvis är jag lite snuvig men det får gå. Försvinner väl det med någon gång. Jobb imorgon 14-21.30 och på söndag 7-15. Då får jag träffa Kerstin =) Hon ringde i början på veckan och undrade hur allt var. Man blir glad när folk tänker på en. Å när man märker att man är saknad.

Trevlig helg på er!

image610
http://www.lindht.com

The big love

Gillar denna låten med Roxette. Men kolla videon...killarna i buren, vad är det liksom? haha
http://www.youtube.com/watch?v=Zof2hcWo4HE

Är även inne en del på EMD killarna just nu:
*Look at you now
och
*Jennie let me love you

Jason Mraz - I'm yours
är också mysig. Sådär sommrig!

Nä nu ska jag borsta gaddarna sen krypa ner tätt intill min nyinkommna mise! Loves him a lot. <3<3<3

God natt! **C** (Glenn du vet vad jag menar =) )

Host. host, host

Usch för denna jobbiga hosta. Är som värst när jag ska sova om nätterna eller vila på dagen. Med andra ord när jag ligger i min säng! Hostade riktigt mycket inatt, fick gå upp och värma honungsvatten som lindrade en liten stund men sen satte det igång igen! Gör så ont =(

Var hos doktorn idag och fick ett intyg för idag. Han sjukskrev mig för 4 dagar framåt men jag ska försöka jobba lör-sön. Mår bättre idag och är ju ledig imorgon så jag kan vila även då. Borde fixa det...

Efter läkarbesöket cyklade jag vidare till Eurostop och handlade hem en pan pizza, chokladwienerbröd och vit kexchoklad haha. Där fick jag lite av det jag var sugen på igår. Var dock inte lika sugen idag men det åkte ner iallafall. Givetvis var jag sugen på "riktig" pizzeria pizza men det har vi inte råd med så det fick bli en panis. Å ja åt en näve körsbär med. Sjukt dyra var dom få jag köpte. Men det var gott=)

Något kul på tv ikväll? Får jag nog ta å kolla upp. 

Tjingeling!


Sååå sugen!!!

På massa onyttigt... som pizza! Å Leilas alla goda bakverk som kommer på reklamen, tex choklad cheescake, choklad och lavendel cupcakes, chokladbaguetter, vit chokladglass....m.m Har sånt himla sug så jag vet inte vart jag ska bli av. Å klockan är snart midnatt! Weirdo.

Kollade på "Frysna män söker kärlek" innan ikväll på tv 5. Sett det nu några dagar. Härliga norrlänningar! Kanske ska ta å leta upp mig en norrlänning härnäst?;) Både vill ha en karl och ändå inte. Kommer det så kommer det, jag letar inte.... då blir det som bäst.

Doktorn imorgon 13.45. Sleep tight!


http://www.tv4.se

Onsdag den 14 maj

Är fortfarande inte frisk...:S ont i halsen, å denna förbaskade hostan + förkylning som är seglivad. Känner att jag måste stanna hemma i morgon med, vilket innebär att jag fick boka tid hos doktorn innan idag för att få ett sjukintyg. Ska ju försöka jobba lör-sön och är ledig på fredag så känns lite onödigt på ett sätt att betala 150kr för ett intyg på en dag, men jag måste ju känna att jag klarar av att arbeta innan jag går tillbaka. *suck*  Pratade med mormor innan idag. Hon tyckte jag skulle stanna hemma tills jag mår bra. Å hon har så rätt. Kan inte jobba i det skicket jag befinner mig i nu.

I går var jag på vårdcentralen med, men hos en sköterska som skrev ut ögondroppar till mina stackars ögon. Båda var drabbade av inflammationen igår morse. Så nu ska jag droppa dom var 3:e timme. Inte klokt vilken smäll mitt immunförsvar åkte på pga en resa till Grekland. Man frågar ju sig själv nu om det verkligen är värt å resa om man ska ligga sjuk 2 veckor efteråt?

Var tvungen att cykla till bibliotket i stan idag för att kopiera mina betyg och skriva ut ansökan till usk utbildningen. Sista dagen imorgon, så hade inget val. Skulle gjort detta för länge sen men tänkte att jag har gott om tid. Hade jag haft med om jag inte åkt på denna influensan. Men nu är det klart iallafall. Gör inget annat än vila om dagarna, så detta tog på mina krafter. Ska ta det lugnt resten av dagen som vanligt nu den senaste veckan. Välbehövligt.

Pappa ringde nyss! Han var på väg till Ystad på en "date". Han lät glad så då är jag det också för honom=) Behöver bidrag till intyget imorgon då denna månaden är den fattigaste på länge. Å han ställde givetvis upp. Vad skulle jag gjort utan pappa? Han är ju den enda föräldern jag har kvar!! Å jag hoppas få ha honom kvar många år till.

Saknar min mamma<3

ögoninflammation

hade jag fått när jag vaknade imorse också. Kul...ser ut som en rödgråten mullvad eller nått. Var ändå tvungen att tvinga mig till apoteket idag efter lunch för å köpa hostmedecin. Har fortfarande ont i halsen och hostar en hel del. Men mådde inte alls bra av att få komma ut. Blev helt utmattad av värmen den lilla biten. Är ju fortfarande rätt dålig. Segt virus jag fått.... Fick även näsblod nu i em. Som tur var stoppade det fort. Vad blir nästa sak? LÅT MIG BLI FRISK! NU!

Massa klagande....

Usch...får panik! Här ligger jag inne, sjuk, febrig, hostig och tycker synd om mig själv. Utomhus skiner solen, syrran är i stan med en kompis och har fixat beställning på ny hårförlängning hos en frisör. Egentligen skulle hon komma hit och sova över här å vi skulle grillat ikväll å bla bla. Men sen i onsdags kväll har jag legat helt deckad. Tvingade mig upp till datorn nu för jag får panik av att bara ligga i sängen....=S Verkar ju inte bättra på sig så fort heller. J*kla skit alltså. Är tydligen influensan, ringde vårdguiden i torsdags eftersom jag hade så hög feber. Linda var snäll igår och tog sig på cykeln hit och köpte med sig mer panodil, lite krämer och blåbärssoppa. Tur jag har dig gumms<3 Vad skulle jag annars gjort?!

Så så är läget. Hoppas ni andra mår bättre och kan njua av detta fina vädret. Nu väntar sängen igen!

Bye!

Playa del Halmstadia

är jag tillbaka till nu. (snodde rubriken ifrån arbetskollegan janne, hans påhitt, och jag tyckte det lät rätt bra!) Pappa körde mig upp igår kväll. Så snäll han är, kör mig och kisen ner och upp utan att klaga det minsta. Han skickade även över extra pengar under resan så vi klarade oss pga vissa mindre kriser. Ställer upp gör han alltid när det behövs, och det är skönt!

Hade tänkt gå en pomenad igår kväll men var ingen som ville följa med så blidde ingen. Cyklade till ica maxi istället och handlade hem lite nödvändigheter. Avfrostade kylen innan jag åkte neråt så där fanns nada. Super skönt att ha en cykel igen!! Denna månaden har jag inte råd till busskort så nu är det cykla som gäller. Kan behövas med tanke på allt jag satte i mig på resan =) Å även nu. Min Anthon bergs box med plum in madiera öppnade jag igår så nu går man ju och småäter titt som tätt. Fastän jag inte mår särskilt bra. Känner mig trött, häning och har sån torr läskig känsla i halsen som jag alltid får innan förkylning.....Var på Eurostop innan idag och köpe Echinagard. Hoppas det hjälper lite. Att jag skulle få något men efter semestern visste jag ju, för så är det alltid.....:S Men jag får ta mig i kragen och jobba tors-fre. Är ju bara två dagar sen är jag ledig igen. Lite lyx start efter all ledighet.


Lite av varje

Åkte med pappa en tur på hans motorcykel efter maten i kväll. Tog en runda i Höörs utkanter mot sätofta och ringsjön. Så sjukt fint! Var en härlig känsla att bara flyga fram när doften av nyklippt gräs och vår kom emot en.



Kände mig sjukt (o)sexig i den hjälmen ;) [klicka på bilderna så visas dom i större format]

Sen jägers då. Kanske ska lägga in lite bilder från den kvällen den 26/4 som tillbringades med min kära vän Nina. Dagen innan sågs vi med, då över en super god middag hemma hos henne och martin. Då fick jag jätte fina födelsedagspresenter! Ett par cerisea trosor, servetthållare och en bok. Behöver en ny å läsa nu, läste ut min förra som jag fick av madde under resan, "Stjärnfabriken" heter den. Riktigt rolig bok, den kan jag rekomendera. Boken jag fick av Nina heter "Mina hemligheter" och är skriven av Sophie Kinsella. Ska bädda ner mig med den ikväll.


Vi hade skoj på jägers, varsin tequila slank givetvis ner också under kvällen, fastän jag skulle ta det lugnt med drickan inför resan. *ajabaja* därav den kraftiga baksmällan man fick sen då man inte sov på över ett dygn! Träffade även på Mattias och Niklas på jäggan. Kul å se dom, var så länge sen=) Blev lite buggande med Mattias. Och hoppas nu att vi hittar ett datum som passar oss alla att ses i sommar!! Hade varit super kul, eller hur carro?



Nina och jag kom fram till ganska så snabbt att Mattias i EMD lätt är den hetaste =D

Borta bra men hemma bäst?

I natt kl 03.00 landade jag och lilla syster på Sturup flygplats i Malmö. Efter en svettig färd hem (var överhett i planet) mådde man ganska illa och ville bara hem till sängen. Pappa hämtade oss på flygplatsen och hemma och i säng var vi 04.30 i morse. Så jag sov faktiskt med gott samvete till 12 idag! Nu har man packat upp, slängt kläder i tvättmaskinen och nu hade jag tänkt berätta lite mer om resan och lägga in lite bilder=)

Solen visade sig varje dag sen mitt senaste inlägg och jag brände mig i hårbottnen och ryggen pga av mitt hårda pressande så fort solen visade sig =P Så lite färg har man fått iallafall, var ju helt vit när jag kom dit så man kan ju inte förvänta sig att bli superbrun på några dagars solande. Vi besökte "doktor mugg" (som blev vårt nya smeknamn på Dr Hiotakis som behandlade Lina under denna veckan). Lina blev lite bättre de sista dagarna så vi kunde shoppa lite i gammla delen av Rhodos stad och lör-sön besökte vi den nyare delen av stan och åt middag på kvällarna vid mandrakihamnen. (väckte massa roliga minnen från min studentresa med Nina & co<3) I går kom inte bussen och hämtade oss förän 23.00 på hotellet så vi tog oss en sista middag vid mandraki då. Fick även se ett tåg med militärer som marcherade på gatan, i som Lina kallade "heil hitler ställning". Haha tur vi har kunnat skratta så mycket som vi gjort denna veckan och haft roligt med våra interna skämt som då doktor mugg, Riky lake med stake, baggarna, Roger Pontare, "är du vaken lars", exorcist ungen, harley davidson ungen..ja listan kan göras lång!! För eftersom Lina var så pass dålig så vi inte kunde göra något större som att hänga med på utflykter eller festa som vi tänkt, behövde vi verkligen vår gemensamma sjuka humor! Vi hade även lite ögongodis på hotellet, reseledaren Ricardo! *yummie* så snygg han var!!! Eller hur sis? ;) Resan blev som sagt långt ifrån så som vi hade tänkt, vi hade verkligen kunnat festa järnet och ha super kul, men nu blev det inte så. Riktig otur, men vi är ju rätt vana vid att ha en del otur i livet så what to do. Nu har jag iallafall varit på Rhodos i grekland för 3:e gången i mitt liv and I like it. Kan definitivt tänka mig att återvända dit, men då med en frisk Lina. =)




Emmas Rhodos - shopping! ------>

RSS 2.0