Äntligen semester!

I måndags gick jag på 2 veckors semester! Så härligt! Har aldrig haft semester förut. Sist man var ledig på sommaren gick man i grundskolan. 

I söndags kväll efter sista arbetsdagen cyklade jag in till stan för att möta upp janne, hans två systrar Jonna och Heidi och ders pojkvänner michael och micke. De är på besök från stockholm och oslo. Vi drack och hade trevligt tills 01.00 på natten. Dagen efter var vi alla rätt bakis men ändå pallrade vi oss ner till stranden och låg där och stekte hela dagen. På eftermiddagen var Jonna och Michael tvugna att köra hem till Oslo igen då de skulle jobba idag. På kvällen grillade vi andra lax som micke fixade (super gott) med kokt nypotatis och kall ås. *mmmm*

I morse körde vi till Helsingborg med Heidi och micke och tog färjan över till Helsingör. Gick där någon timme och åt lunch. Mysigt. Sen avslutade vi med att kolla i Helsingborg stad och VÄLA köpcentrum. Vi kom hem för inte så länge sen och nu ska vi snart äta vofflor. Såna man kan värma i brödrosten. Ska bli spännande att testa=)



Fick detta fina halsbandet av min janne idag!! Så söt <3

I morgon kommer pappa upp, då är det Magnus Uggla ute på Solgården som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0