I'm so much in love

"Oh, I'm so much in love - I can't live without you
I'm so much in love - I always think of you
I'm so much in love - I can't live without you
I'm so much in love - oh, see what I can do....."
Modern talking

När jag kom hem efter praktiken ikväll hittade jag världens sötaste lapp på min huvudkudde. <3 Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna denna underbara pojkvän, men något har jag antagligen gjort för att göra mig förtjänt av honom. Finns inte ord att beskriva hur mycket han betyder för mig!

Skulle egentligen praktiserat dubbla pass i morgon men min handledare skulle jobba natten idag så vi ska endast jobba 16-21 imorgon, så det är ju skönt=) Bokade in mig på ett spinningspass i morgon kl 10 men var väntelista på det, så kommer jag inte med på det får jag köra något eget ute i gymmet. Har bara blivit träning 2 gånger denna veckan så lika bra att passa på nu när man faktiskt kan. Annars trivs jag bra på praktiken. Tiden går fort där. Pratade med Moa ikväll också. Hon verkar också trivas bra, men hon berättade om en i klassen som tyckte att det varit skit jobbigt hitills och spytt och haft sig. Ja, det är inte lätt. Speciellt inte när man aldrig har jobbat inom vården innan. Jag höll på att både spy och gråta när jag skulle byta på någon första gången.... Ichamaja. Men man vänjer sig, tro det eller ej. Jag känner iallafall att jag har valt rätt yrke. 100%. Men sen kanske man inte vill jobba inom äldrevården hela livet, sjukhuset är ju det jag är mest intresserad av.

Var inne på Heidis blogg nu ikväll, såg den här länken; http://www.youtube.com/watch?v=NnDGqyKwZuQ. Det är så fruktansvärt hemskt. Hur kan man göra så mot ett litet barn? Helt obegripligt. Man blir så ledsen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0