Efterlyser mitt immunförsvar!?

Tycker jag varit sjuk mkt på senaste... i fredags var jag ju och simmade med Malin... på kvällen fick jag huvudvärk, på lördagen vaknade jag upp med en förkylning. Träffade Lindis som bestämt vid lunch, vi åt bakad potatis med skagenröra på ett mysigt café som jag aldrig minns namnet på. Efteråt kollade vi lite i stan, hittade mkt jag ville ha.... men allt kostar! Måste jag vara tjej och älska kläder, smink och smycken?

När jag kom hem sen mådde jag riktigt kasst, tempen visade feber så jag bäddade ner mig i sängen efter att ha intagit en ipren. Värre blev det, i natt hade jag 39 graders feber och mådde riktigt kasst. Snacka om att man tycker synd om sig själv ibland! Nu ikväll har febern iallafall lagt sig så även om jag inte mår bra så får jag ta och pallra mig till skolan imorgon. Kan inte missa mer nu. Ska ju ut på praktik nästa vecka också. Fader var här nu ikväll med en snabb sväng. Janne bjöd honom på chili con carne. Mkt gott hörde jag det ryktas om! Jag hade ätit soppa innan så var bara sällskap hehe. Han hade varit och besökt syster och Johan för att se hur allt är med dem efter olyckan. Pappa gav oss en bukett super fina blommor och ett kort med pengar. (Alla hjärtans dag gåva i förskott). Alltid uppskattat. Nä nu ska jag "snyda mig i nacken" för 111:e gången idag.

See ya!



Kommentarer
Postat av: Heidi

Jag vill oxå ha blommor!! Jaa, ni har haft lite otur då det gäller förkylningar och magsjuka! Här hemma snoras det oxå för fullt plus att Noah fått ögoninflammation, usch!

2009-02-11 @ 11:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0