Mysfredag med syster yster

blev det igår! Lina kom till mig vid 15, då drog vi till gymmet och tränade ett pass. Usch... vem fick vi syn på om inte oxe/väduren.... han blängde på oss nästan hela tiden. Läskig karl! När vi tränat klart gick vi inom hemköp och köpte naturgodis, sen styrde vi färden mot stan och köpte med oss sushi hem! Sååååå gott. Love it. Pratade en massa, kollade på tv och åt gott hela kvällen. Sen sov hon över här. Alltid mysigt med våra "syster kvällar" =).

När Lina hade cyklat hem idag tog jag mig på cykeln mot galgberget och sprang 5km. Stötte på en skum utländsk kvinna när jag kom i "mål" och skulle stretcha. Hon började prata om att hon hade opererat höften och inte kunde gå upp för trapporna. Hon sa att höften på hennes språk heter "kuk" - inte bra på svenska va? Hehe nä inte direkt sa jag. Sen kom hela hennes släkt ner från trapporna, de hade varit uppe och fotat militärerna som hade övning. Hon sa att de kom från Florida, hennes släkt. När de kom ner började hon prata med dem på deras språk och jag hörde att hon sa "kuk" så förstod vad de pratade om sen började de skratta allihopa. Jag gick en bit längre bort och stretchade klart. Kändes obekvämt haha. Svettig och röd i ansiktet som jag var efter min tur hade jag inte lust att stå där och vara trevlig om de nu förväntade sig det!? Vad vet jag.

Blev spagetti och quornfärssås till middag för mig idag. Å nu sitter jag här vid datorn och dricker en kopp av mitt cheescake te som jag köpte i sthlm. På tal om sthlm så är det Heidi & mickes lilla dotter Annas dopdag idag! Synd att vi inte kunde närvara.

För min del ikväll blir det filmvisning tillsammans med Zorro=) Ska kolla på en film jag lånat av syrran; "På smällen" heter den, är med Katherine Heigl i en av huvudrollerna.

Ha en trevlig lördag people! Kram kram 




Kommentarer
Postat av: Molly

hej emma!

allt bra med dig? :)

jag är dålig på att kommentera men jag kikar in då och då :)

ha en fortsatt finfin helg! kramkram

2009-09-12 @ 21:16:21
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0