En helg på österlen

Underbart! Firade våra 2 år tillsammans i strålande sol och underbart landskap. I lördags åt vi lunch inne i Ystad stad. Köpte te och kaffe där i en mysig butik också. Sen tog vi oss ut mot Ales stenar där vi mest var för att njuta av den fantastiska utsikten över havet och för att förlova oss<3 =) Så nu är man lite mer vuxen haha. Känns stort men så rätt. På kvällen sen spelade vi lite minigolf och åt middag på en camping faktiskt som hade super god mat i restuarangen. Sov sen en natt på ett bed and breakfast som var helt ok, god service om inte annat! Sen idag körde vi vidare innan 10 på fm för att ta oss till Smygehuk och Trelleborg där vi åt lunch. Sen hem till Höör där janne tog sig ett dopp i ringsjön och sen inom fader, lämnade tillbaka bilen, åt middag och sen gick tåget hem till Halmstad igen. Så kort och gott har varit en mycket mysig helg!
I fredags när vi kom ner till Höör, köpte jag och janne med oss varsin baguette och körde ut till vaxsjön där jag solade och janne badade=) Sen på kvällen var vi ute och åt med pappa i Höör på järnkällaren!



Kommentarer
Postat av: Din blivande man...;)

<3<3<3<3

Love You!!!!

2010-06-09 @ 07:35:59
Postat av: Hanna

åh så fina kort,ser så fint ut i østerlen!!!Vi var ju där engång med husvagnen oxå,minns att det var jättefint!!och grattis en en gång med förlovningen:) är så glad över att ha dig i familjen Emma:)

2010-06-09 @ 22:44:56
Postat av: Emma

Tack Hanna=) Är glad att få vara med i er familj också=) Ja österlen är himmelskt! Älskar att vara där! Hoppas vi ses snart Hanna! KRAM

2010-06-10 @ 09:57:30
Postat av: jessica [ myckelite om litemycke ]

Lite sen, men STORT GRATTIS!

Helt underbart ju :):)

2010-06-13 @ 10:15:53
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0