Vår i luften

Solen skiner och fåglarna kvittrar! Så skönt väder=) Man mår mycket bättre när det är så. Kom nyss hem från en härlig joggingtur uppe på galgberget med Linda&Joel. Vi tog oss igenom 5km utan några större problem och det känns skönt. Börjar sikta mot vårruset och sen även tjejmilen!! Det ska gå.
Annars idag har jag städat. Janne har varit på brandutbildning på jobbet så jag sysselsatte mig lite här hemma undertiden. Blev massa tvätt som jag tvättade upp, diskade, dammsugade och städade badrummet. Förstår inte hur det alltid kan vara så mycket att städa i denna lilla lyan men det är det alltid! Skönt att vara ledig, och att slippa alla läxor! Tänkte på det för någon dag sedan, har inte vant mig helt ännu att när man är ledig så är man. Det är en skön känsla.
Nä nu ska jag ta mig en tur bort till tvättstugan, fick boka en tid till för att få allt torkat ordentligt. Janne tog sig faktiskt bort till simhallen för att simma när jag skulle upp till galgberget. Får se om han kommer igång nu eller inte;)
Hade ju nästan varit gott att grilla lite ikväll....synd lönen kommer först i morgon!
Hej svej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0