Hoho

Hämtade mitt paket från eleven.se efter jobbet. Beställde en ny primer (min favorit från smashbox) och ett o´plump läppglans också från smashbox. Hört mycket om det så var lite nyfiken på att prova. Gillade det faktiskt, blev en fin färg! Och jag fick lite fylligare läppar;) hehe. Fick en liten påse med med lite prover, bl.a parfym från Paris Hilton som luktar rätt gott, hårinpackning, silkesdroppar, ansiktskräm och foundation primer från smashbox. Gillar verkligen smashbox, ett av mina nya favoritmärken när det gäller smink. Har som jag skrivit innan aldrig hittat något bättre än deras photo finish primer.
(ber om ursäkt för att det kan förekomma flottiga och mindre graciösa bilder ovan, men det är tydligen sån man ser ut! mohaha. Sned mun? Jag?)


Nä nu efter att ha fyllt på reserverna med fikan i inlägget nedan är det dags att ta oss ner till östra stranden för en liten promenad och luft(!) som jag inte sett mycket av på hela dagen. Eller ingenting alls mer än vägen till och från sjukhuset. (till bilen alltså, har varit lat i helgen och sovit längre och tagit bilen upp. Men lika bra det då det regnat som bara den.)
Ikväll blir det film igen. Paranormal activity var inte så bra som vi hoppats! Men filmen ikväll kanske är bättre. Får se. Blir; High lane.

Kommentarer
Postat av: Malin Petersson

Härlig färg=) Fint=)

2010-05-15 @ 23:46:06
Postat av: Emma

Tack Malin=) färgen blir olika på alla beroendes på vilken färg man själv har på läpparna! spännande!

2010-05-16 @ 16:17:27
Postat av: ägget

ja det såg fint ut:) men när använder man primer?Läser om det hela tiden men vet inte helt vad det är??

2010-05-23 @ 23:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0