Sommaren är kort, det mesta regnar bort!

Känns så iallafall. Idag har det tokregnat här och åskat. Var fint fram tills i em någon gång, vi var nere vid Grötvik och kollade på alla stora båtar som åkte iväg igen från hamnen. Fräckt! Såg dock inte alla, tog ju sån tid och var ju 68 st. Å galet mycket folk var det längs hela grötvik. Trodde inte här fanns så många haha.

     

Hade tänkt ut och springa en sväng innan janne stack till jobbet men hoppade faktiskt det. Inte kul å springa i spöregn:( Å är rätt slö idag med så kan vara skönt att bara sitta på sofflocket ibland också;) Har ju faktiskt varit ute på promenad idag på 4km blev det när vi var nere vid havet.

När jag var och handlade idag kollade jag efter välling till lilla M som vi blivit tipsade om att testa på kvällarna. Hon äter så himla mycket på kvällarna och verkar inte bli nöjd. Kan bli hungrig igen efter 1-2h fast hon kanske ätit 200-300ml. Men fanns ju ingen välling förän från 6mån och det går ju inte. Så köpte ersättning från 4 månader istället som ska vara lite mer mättande som jag ska testa nu ikväll faktiskt nästa gång hon vill äta. Så får hon ha min mjölk på dagarna. Är ju inga problem med hennes sömn, hon sover fortfarande 8-10h per natt utan att vakna emellan, så är inte det men skönare för henne om hon kan få vara mätt lite längre när hon ätit ju. Snart är hon ju 4mån med och då ska det börjas med gröt och smakportioner! Ska bli sååå kul:D Iallafall tycker jag det hihi.

Å snart är det dop också. Planerar lite i huvudet redan så efter den 22 när sista svarsdatumet är ska vi börja handla det som ska handlas! 

Nu ska jag koka mig lite te. Mathilda sitter i babysittern här bredvid och diggar till musiken på Lotta på Liseberg. Bäst verkade Eric Saadde vara. Eller kanske föll hon för utseendet?! Det ska börjas i tid;)


Kommentarer
Postat av: Farmor

Va stor hon har blivit! Vad ær hennes mått nu, kg/cm? Længesen jag sett henne, men snart ær det ju dop, kul! Kramar till er alla!

2011-08-10 @ 02:06:52
Postat av: Emma

Ja hon växer på=) Sist vi vägde och mätte henne var förra veckan när hon fick vaccin. Då vägde hon 5760g och var 61cm lång. =)

2011-08-10 @ 10:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0