Nattjobbare!

Vet inte om det är något för mig? Efter första natten kände jag mig helt groggy när jag vaknade. Men idag känns det bättre, dock seg såklart. Har en natt kvar nu bara sen går jag på leeeeeedigt=) Ska faktiskt bli skönt. Ska tvätta beibskläder, packa BB väska osv nu i veckan. Lika bra att göra det i tid, man vet ju aldrig....

Annars i veckan som kommer har jag inga planer mer än att simma två gånger. Sen får vi se vad som bjuds. Nästa helg, i slutet av mars bär det av neråt igen för att fixa håret (slingor) hos Molly på fredagen, sen dop på lördagen för Ninas och Martins lilla Mio och kalas för syrran på söndagen. Sen blir det nog inget mer skåne förän liten är kommen. Kommer inte våga röra mig för långt iväg under april tror jag!

Ja, har inget kul å skriva om. Ska väl försöka ta mig ut på en liten promenad snart sen iväg och handla lite nödvändigheter. Ikväll är det Solsidan och efter det är det dags att ta sig till jobbet en sista gång på ett tag.

Hoppas ni alla haft en bra helg! KRAM


Kommentarer
Postat av: Blivande farmor

En liten tips angående babykläder; du behöver inte tvätta dom, det räcker om du stryker dom, då dör alla basilusker! Så har jag gjort alla gånger, dom blir så mjuka o fina då man stryker dom. Jag strök ju alltid alla babykläder, även efter jag tvättat dom, då håller dom längre.

Kul att du äntligen får njuta av sista tiden med att inte tänka på jobb och pengar!

2011-03-13 @ 22:55:14
Postat av: Emma

okej! Men tror vi tvättar dom iallafall=) Så luktar de gott också. Ja, är nog behövligt med lite ledighet, slappna av lite och bara vara. Hoppas ni mår bra!

2011-03-15 @ 22:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0