Solig lördag

Så glad man blir av sol. Sol i hjärta sol i sinne. Vi var ute på en promenad nyss, så härligt. Har hunnit med att tvätta idag också och pratat i telefon både med min kära vän Nina och underbara Sara. Båda mammor sen slutet av förra året. Kul å höra att de har det bra.=)

Måste bara berätta om vår söta roliga katt Zorro. Han blir ju överlycklig när han är ute och ser att vi kommer ut, vill gärna följa med vart vi än går, så ska man iväg en längre runda får vi alltid locka in honom i lägenheten, där det är vägar och sånt vill vi inte att ha följer med. Men en sak som han alltid gör är när man tvättar och han ser det, då hänger han efter till tvättsugan (som är ute på gården) och vill helst följa med in men det får han ju inte. Då sätter han sig alltid utanför glasdörren så nära han kan och spanar in på oss ända tills vi kommer ut igen haha. Och idag så kom en kvinna och skulle tvätta efter oss, då flyttade han på sig så hon kunde komma in sen satte han sig på samma plats igen. Han är verkligen ingen vanlig katt, mer som en hund. Lilla älsklingen, han gjorde samma sak när han och jag bodde på Andersberg och även på CKV.<3

På tal om annat så ansökte vi om ett Ica Bankkort igår när vi var på MAXI, ett sånt där man sätter in matpengar per månad och handlar för det. Tänkte det är lika bra då vi bränner på tok för mycket pengar på mat utan att egentligen veta varför och har ingen bra koll. Så tänkte att detta hjälper ju en att ha lite mer koll + att vi ändå alltid handlar på Ica Maxi. Spännande att se om vi blir mer ekonomiska när det kommer till mathandling. Malin och Markus har det kortet och Emma berättade när jag träffade henne i onsdags att hon och Ted också skaffat det.

Annars är det full rulle i bebismagen. Han/hon rör sig mer nu när jag går hemma. Kanske för jag är still mer än på jobbet?


Nybäddat och vårigt i sängen

 
Snödroppar på uteplatsen och Zorro som är soldyrkare


Lite vårigt i köket

Kommentarer
Postat av: Hanna

vi slösa oxå mycket pengar på små handlande förut,men nu har vi börjat storhandla en gång i veckan,märker att man får mer kontroll över mat handlandet:) Härliga vår bilder:) :)

2011-03-20 @ 09:16:07
Postat av: Emma

Hanna, vi har testat att storhandla varannan vecka, varje vecka...storhandlar varje månad men har inte hjälpt. Blir mkt småhandlande ändå. Hoppas på bättring nu=)

2011-03-20 @ 11:11:40
Postat av: Jonna

Ja, vi har oxå "matkort" och har provat storhandla men det är alltid nåt man handlar ändå mitt i veckan. Men måste skärpa oss vi oxå, mycket att spara på mat.

2011-03-25 @ 13:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0