Solig tisdag

I natt fick jag sova riktigt bra. Janne jobbade så var själv med lill gumman. Hon sov mellan kl 24-06 då ville hon ha mat och bytt blöja. Sen somnade vi vid 07 igen och sov till kl 11. Härligt! Natten innan blev det bara sammanlagt 5h. Varierar lite. Så är riktigt utvilad idag=)

Vi körde och hämtade madde kl 13 på stationen jag och Mathilda. Hon kom på besök över dagen. Först körde vi till bilprovningen, hade besiktning på bilen. Tyvärr gick den inte igenom, var en styrled som måste bytas men annars såg allt bra ut sa han. Trist kostnad just nu bara i sommartider men men. Så blir ombesiktning om en månad. Efteråt körde vi hem till oss och fixade grekisk sallad till lunch. Smarrigt! Efterrätten blev jordgubbar och mörk choklad. Hann även med att ta oss ut på en promenad i det fina vädret innan madde skulle med tåget hem igen kl 18. Så kul att ha henne här, nu blir det Tyskland hela sommaren för maddis sen flytt till sthlm. Kommer sakna dig!! Blir lätt ett besök i sthlm i höst=) (Å västerås såklart Lindis).



Nu har jag druckit upp mitt te, ätit lite mer mörk choklad och gett sötisen lite mat. Snart dags att tvätta lite sen göra lite styrkeövningar. Ska till Rusta i dagarna och köpa några fler lösa vikter. Har bara gummiband nu och 2kg hantlar. Om 2 veckor har det gått 6v sen förlossnngen, då ska jag ut i joggingspåret igen=) Börja så smått såklart med 3km i lugnt tempo. Men ska bli sååå skönt! På torsdag kommer jannes syrra Heidi hit med sin familj. Stannar över helgen. Ska bli skoj. Hoppas på bra väder.

Ha det gott! Tjingeling! Givetvis blir det DHW nu!

Lite kläder som beställts och anlände igår från hm.


Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt ni verkar ha det och vad skönt att nätterna funkar bra för dig trots att du är själv! Snygga brallor madde har, vill du fråga henne var hon handlat de? ;) Hoppas vi ses snart!! Kram

2011-05-31 @ 21:45:18
URL: http://ammemmsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0