Måndag, tisdag...

Igår var vi på fika hemma hos Aleksandra och Josefine. Mycket trevligt! Tog oss även en härlig promenad i höstvädret. Fanns ingen plats på babyrytmik så får bli nästa måndag.

Idag började vi med sovmorgon till 10.30. Mathilda sov till 11.30(!). Ville sova längre men var tvungen att väcka henne då vi hade bestämt lunch med Maria och Arvid i stan. Verkligen svårväckt som sin far;) men när hon tillsist fick upp ögonen smilade hon som vanligt. Tur det! Hon vaknade vid 8.30 och åt när janne kommit hem, men var så trött efteråt att vi somnade om igen. Jag var också trött, somnade sent igår som så ofta när jag sover själv. Tur man har en bebis som gillar å sova;)

Iallafall så blev det lunch på Åhléns och gjorde lite ärenden i stan. Var ett tag sen vi sågs så var kul. Mötte min gamla lärare från komvux med, Bettan. Så roligt, pratar om allt mellan himmel och jord samtidigt, och plötsligt sa hon att jag kunde lämna henne som referens när jag söker jobb!! Hehe jaja bara tacka å ta emot;) Köpte föresten en söt bok som jag ska skriva lite händelser och tankar till Mathilda som hon kan läsa när hon blir stor. Mamma skrev en sån bok om mig upp tills jag var 3år och Lina föddes och det uppskattar jag! Står om lite vad vi hittade på, vilka dagar, när jag vände mig från mage till rygg osv. Många saker som Mathilda verkar fått från sin mamma=) Jag var exakt lika dan som Mathilda är tydligen, iallafall änsålänge. Nästan alltid glad, sov hela nätter från det att jag var 6 veckor som lillan med gjorde, satt alltid tyst och nöjd och tittade mig omkring när de var ute och handlade med mig, åt mat med god aptit på direkten osv. Kul å läsa. Vi har ju ett fotoalbum som heter "Mitt första år" men kul å ha lite mer också. I häftet kan vi ju skriva vad som. Skrev lite innnan idag om graviditeten, förlossningen, om hur hon är och varit osv. Kanske borde ta tag i och pyssla med vårt fotoalbum en dag snart med när jag ändå är i farten.

Nu ikväll blev det en tur till Fyllinge, hämtade upp Linda på jobbet då hon varit på APT sen körde vi till Emma för ett Me & I party. God fika och visning på fina kläder, både till barn och vuxna. Dagarna går i ett här! Hjälp, snart ska jag börja jobba igen, bara 3månader kvar! :(

Imorgon ska vi babysimma, blir janne som får bada med lillfisen denna gången. =) Han får passa på när han är ledig. Ska försöka ta mig ut å jogga innan badet annars efter. Ska veckohandla imorgon med. På torsdag kväll blir det fika hos Natalie, fredag ska jag till frissan och klippa topparna, och får kanske besök av Malin med. Sen i helgen jobbar janne så jag å lillan får sysselsätta oss själva, om ingen vill göra oss sällskap?!;)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Verkar som att ni har det helt faaantastiskt! mammaledigheten går fort!

2011-10-26 @ 12:42:47
Postat av: Anonym

ja vi har det så bra så=) ja alldeles för for. Hade gärna varit ledig mkt längre!

2011-10-26 @ 16:32:19
Postat av: heidi

Me&I jhar jättefina kläder, borde oxå gå på en sån visning snart om någon nu har en sån här i området..Ja,det är jättekul att skriva ner vad som händer, har två böcker jag skriver i, roligt för dem att läsa sen. Kram

2011-10-28 @ 08:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0